Get Adobe Flash player
Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

Uskoro "lijevo-liberalna" kandidatkinja kod Velimira...

Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

Dok mi moramo stalno dokazivati da nismo fašisti, zlatousti Vučić...

Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

Srpska politika petokrakom je otkrila svoje maskirano lice...

Svjedok istine i glas savjesti

Svjedok istine i glas savjesti

Dr. Esther Gitman Hrvati prihvatili čista i otvorena...

Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

Mediji stvaraju uljepšanu sliku druga...

 • Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

  Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

  četvrtak, 14. veljače 2019. 14:45
 • Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

  Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

  srijeda, 13. veljače 2019. 19:12
 • Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

  Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

  četvrtak, 14. veljače 2019. 19:33
 • Svjedok istine i glas savjesti

  Svjedok istine i glas savjesti

  srijeda, 13. veljače 2019. 19:07
 • Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

  Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

  srijeda, 13. veljače 2019. 19:01

Ako već nemamo političare od formata, imamo političare virtuoze s košarkaškom loptom

 
 
• Život je politika interesa. Politika je političko umijeće, politička vještina. Politika je nazočna u svakom društvenom odnosu u kojem se izražavaju interesi pojedinca, društvenih skupina, klasa, stališa, slojeva. Ti odnosi postaju politički odnosi na temelju svjesnoga, više ili manje organiziranog uzajamnoga djelovanja subjekata, nositelja tih interesa. A kako to izgleda danas kod nas i u susjedstvu? Isto kao i prije, a isto kao što će izgledati i u budućnosti. Evo primjera. Onoga trenutka kada je hrvatska policija na graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo presrelo čuvara srpskoga koncentracijskog logora na Manjači Danu Lukaića, prestalo je „prijateljstva“ između Milorada Dodika i Hrvata u BiH i Hrvata u Hrvatskoj. Dodik je u trenutku promijenio ploču i naredio banjolučkim medijima da iskopaju iz ladica stare dobro čuvane priče protiv Hrvata u BiH. Odmah su udarili po mostarskim Hrvatima i optužili ih da veličaju „velikane iz NDH“. Druga je priča što Dodik nikada nije niti će biti prijatelj Hrvata iz cijeloga svijeta, ali ovaj primjer samo pokazuje kako je politika sazdana od – interesa. I ničega više. Nadalje, srbijanski mediji su se u istom trenutku solidarizirali sa Slovencima i ponovno ih javno podržavaju u pokušaju oduzimanja Savudrijske vale. Tanjug, novinska agencija države koje već 27 godina nema, napisala je urednički komentar u kojem tvrdi da su Hrvati prešli crtu vale i proširili farmu dagnji u „slovensko more“ (https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3078679/novi-spor-u-piranskom-zalivu-slovenija-i-hrvatska-u-sukobu-zbog-farme-dagnji).
https://i.ytimg.com/vi/Sr8gYzKPGlU/sddefault.jpg#404_is_fine
• Predsjednik banjolučke lažne udruge pod protuhrvatskim nazivom 'Jadovno 1941.', Dušan Bastašić, i ove je godine poveo tamošnje izbjegle Srbe do Gospića na obilježavanje nepostojećega logora i nepostojećih srpskih žrtava tijekom Drugoga svjetskog rata. Na hrvatskoj granici hrvatski policajci dobili su naređenje da uhite samo Danu Lukaića, Srbina koji je u srpskom koncentracijskom logoru na Manjači početkom devedesetih godina prošloga stoljeća počinio brojne zločine nad uhićenim Hrvatima. A trebali su uhititi većinu onih u autobusima ili ih vratiti odakle su došli. Andrej Plenković i Davor Božinović su se odlučili na jeftin medijski trik i uhitili samo čuvara logora, a ne i ideologe agresije na Hrvatsku i naredbodavce Lukaiću i sličnima. Prije svih trebali su vratiti Mladena Ivanića, koji je ove godine bio pokriće za ovaj već deveti preopasni srpski pir u mirnoj Lici.
 
• Završena je nagodba u Agrokoru, za koju su glasovali vjerovnici s 80,2 posto tražbina, odnosno sa 27,08 od ukupnih 33,75 milijardi kuna tražbina. Vladajući govore kako je to dobro, a prije svega najodgovorniji – predsjednik Vlade Andrej Plenković, koji kaže kako očekuje »da svi pokažu vjeru u kompaniju i njenu sposobnost da stvara dobit«. Ja to ne očekujem, to samo želim, jer očekivati od stranaca da će raditi u našem interesu je iluzorno.
 
• Ako već nemamo političare od formata, imamo političare virtuoze s košarkaškom loptom. Pogledajte kako je naš predsjednik Vlade žonglirao i loptom udario suradnika u glavu (https://www.kurir.rs/region/hrvatska/3079673/plenkovic-umislio-da-je-u-nba-zavrteo-loptu-na-prstu-pa-pogodio-kolegu-u-glavu-video).
 
• U Banskim dvorima održana je 5. sjednica Vijeća za demografsku revitalizaciju na kojoj je sudjelovala i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Bez obzira što je na sjednici raspravljano, pobjednica je predsjednica i potvrda kako narcisoidni predsjednik Vlade Andrej Plenković ne može unedogled provoditi svoju autoritarnu politiku. Test je položen. Sada je na redu predsjedanje Europskom unijom, gdje je u Hrvatskom Ustavu zapisano da je predsjednica države ispred predsjednika Vlade.
 
• Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesapokrenulo je postupak protiv Milorada Pupovca, saborskoga zastupnika SDSS-a, jer je bio u sukobu interesa, budući je kao član Savjeta za nacionalne manjine sâm sebi dodijelio milijune kuna 2016. godine. I što je nainteresantnije, on je sam za sebe glasovao.
 
• Neki se čude što je Gudrun Burwitz, kći nacističkog zapovjednika SS-a i Gestapa Heinricha Himmlera, nakon završetka Drugoga svjetskog rata radila u njemačkoj obavještajnoj službi. Naimje, Burwitz je kao tajnica od 1961. do 1963. radila u sjedištu Njemačke Savezne obavještajne službe (BND) kraj Münchena, i to pod drugim imenom. Za razliku od nje, u Hrvatskoj su svi sinovi i kćeri čelnika jugoslavenskih tajnih službi ostali u hrvatskim obavještajnim službama i nikome ne pada na pamet da ih proziva. Ni imena nisu morali skrivati.
 
• »Hrvatski porezni obveznik, s prosječnim primanjima, pola godine radi za državu, a pola za sebe i svoju obitelj«, objavila je Udruga Lipa u povodu u povodu Dana porezne slobode koji ove godine pada na 1. srpnja. »Dan porezne slobode je dan u godini kad prestajete raditi za državu i njene institucije – one svima potrebne (školstvo, zdravstvo), ali i prekobrojne i upitne agencije, institute, ustanove i njihove subvencije, poticaje, potpore i naknade. Od 1. srpnja počinjete raditi za sebe i svoju obitelj!«, ističu u Lipi. Koliko dugo morate raditi za državu možete izračunati na Lipinom računalu.
 
Andrej Plenković komentirao mirovinsku reformu: »Puno je dezinformacija, nije joj namjera demontirati drugi mirovinski stup...« Dakle, riječ je i drugome stupu mirovinske reforme, koji nije nikome u Europi donio dobro, pa nije ni nama. Samo što se sada Plenković posipa pepelom, u cilju dodvoravanja javnosti, te govori drukčije: »Cijeli paket ide na Vladu u rujnu, a prije toga provest će se javno savjetovanje«, poručio je Plenković iz Bruxellesa.
 
• Hrvatski sabor je u prošli petak sa 72 glasa 'za', 15 'suzdržanih' i 20 'protiv' donio Zakon o arhivskom gradivu i arhivima. Protiv je iz redova HDZ-a bio Domagoj Ivan Milošević, suzdržan Stevo Culej, a Ivan Kirin nije se uključivao u glasovanje. Protiv je još bio HSLS-ov Darinko Kosor, a nezavisni Ivica Mišić suzdržan. Novim se zakonom pomiče datum do kojeg je gradivo dostupno na 30. svibnja 1990., čime su zaštićeni oni koji su 1990. »birali stranu«. Vladajući su dodatno zatvorili arhive. "Ovim što je predložilo Ministarstvo kulture štiti se 80 tisuća dosijea zbog zaštite osobnih podataka, a isto tako razdoblje od 30. svibnja 1990. do 22. prosinca 1990. se zatvara, a to je razdoblje tranzicije iz komunističkog u demokratski sustav. Nisu definirane ni osobe koje su surađivale sa službama sigurnosti nego je samo uveden pojam suradnik, a znamo da su rijetki bili navedeni kao suradnici, bili su ili operativne veze ili su surađivali sa službama. U zakonu je navedena jedna služba, a znamo da ih je bilo više", izjavio je u Saboru Nikola Grmoja iz Mosta. O ovome zakonu ne baš jasno izjasnio se i Miroslav Tuđman. Po njemu svi su dokumenti otvoreni. Ono što Tuđmanu smeta je sažeo u svojoj izjavi: "Ovdje se radi o zaštiti 80 tisuća žrtava komunističkog režima koje se naprosto sada, zbog određenih partikularnih razloga, želi pokazati kao nešto drugo. S druge strane, teza da se granica postavi s donošenjem božićnog Ustava delegitimira hrvatsku vlast koja je izabrana na prvim višestranačkim izborima, što je politički štetno i neistinito".
 
• Švedski nogometaš na SP-u u Rusiji Pontus Jansson prekrižio je ruke poput albanskih Švicaraca Granita Xhake i Xherdana Shaqirija i dokazao da se njemu ne će ništa dogoditi. Ne će biti kažnjen, jer pripada sjevernjacima koji vladaju svijetom. Za razliku od Albanaca, koji, neovisno o tomu što su i rođeni na zapadu Europe i nastupaju za zapadne države, nikada ne će biti ravnopravni s ostalim zapadnim Europljanima (https://omni.se/jansson-gjorde-kritiserad-gest-inte-speciellt-smart/a/zL1P4v).
https://gfx.omni.se/images/28960e2b-d3a0-453e-a5bb-5ca500b5c413?w=640
Pontus Jansson - Što je dozvoljeno Šveđanima, nije dozvoljeno Albancima
 
• Zbog protuhrvatskih objava SDP-ova zastupnika Nenada Stazića na facebooku, Odbor za ratne veterane, čiji je Stazić član(!), odlučio je uputiti prijedlog DORH-u da ga procesuira zbog govora mržnje. Povod su dvije Stazićeve objave otprije mjesec dana. U prvoj je napisao: »Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost?«. Druga, koju je poslije obrisao, bila je: »Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika!« Braniteljske udruge to nazivaju pozivom na linč. Smatraju i da bi SDP Odboru za ratne veterane trebao predložiti drugog člana. Ostaje pitanje što su tako dugo čekali?
 
• Ustavni sud BiH osporio je odredbe državnog Izbornog zakona o popunjavanju gornjeg, nacionalno koncipiranog Doma naroda, a u međuvremenu su bošnjačke stranke odlučile donijeti posebni zakon na razini entiteta, koji je protivan državnom Ustavu BiH i odluci Ustavnog suda. Tim zakonom se omogućava izbor izaslanika iz svih naroda iz svake županije što je Ustavni sud BiH ranije izbrisao iz izbornog zakona jer je omogućavao nerazmjeran izbor hrvatskih izaslanika i nametanje vlasti mimo volje Hrvata. Dakle, majorizacija Hrvata od strane Bošnjaka.
 
• Ruskim redarima na utakmicama hrvatske nogometne vrste smetaju hrvatske zastave, a posebice zastava Herceg Bosne i hrvatska zastava s grbom sinjske Alke. Na utakmici između Hrvatske i Islanda u Rostovu Rusi su napravili nekoliko incidenata na tribini. Njihovi su službeni redari pokušali od hrvatskih navijača iz Livna oteti zastavu Herceg Bosne, no nisu uspjeli. No, uspjeli su oteti hrvatsku zastavu na kojoj je pisalo Sinj i na kojoj je ucrtan znak Alke, što je jako loše što Rusi kao domaćini čine Hrvatima na SP-u.
 
• »Počinje letnja sezona hapšenja«, plaši i straši Savo Štrbac, predsjednik Dokumentacijskoga-informacijskog centra "Veritas" sa sjedištem u Banjoj Luci, svoje Srbe da tijekom ljeta ne posjećuju Hrvatsku jer bi ih hrvatske vlasti mogle uhititi zbog počinjenih ratnih zločina tijekom srpsko-crnogorske agresije na Hrvatsku 1991. godine. Povod za Štrpčevo upozorenje je nedavno uhićenje Duška Gaćeše, koji je počinio ratni zločin nad hrvatskim civilnim stanovništvom u Dobropoljcima kod Benkovca. Na osnovi međunarodnih tjeralica, koje je raspisao Interpolov ured u Zagrebu, do sada uhićeno je 168 srpskih ratnih zločinaca, od kojih je 61 ekstradiran u Hrvatsku, a protiv njih 23 postupak je obustavljen ili je optužba odbijena. Trenutačno se u hrvatskim zatvorima zbog kaznena djela ratnih zločina nalazi 28 osoba srpske nacionalnosti, pripadnika bivše JNA i tzv. vojske srpske krajine, od kojih je 19 pravomoćno osuđeno, dok su ostali pod istragom, optužbom ili čekaju pravomoćnost presuda. Prema Štrpcu na dan 31. ožujka 2013., na popisu DORH-a nalazi se 1.577 imena srpskih zločinaca koji se skrivaju u Srbiji, tzv. Republici srpskoj, Crnoj Gori i diljem svijeta.
 
• Bačen je mamac. Bošnjačko-muslimanski aktivisti svim sredstvima žele ovladati Hrvatima u BiH. Čak koriste i neki amerčki NDI institut kako bi pripremili javno mišljenje za novu prijevaru Hrvata na jesenskim izborima. NDI je navodno vršio istraživanje i došao do „rezultata“ da tzv. Hrvat Željko Komšić, uz bošnjačke glasove pobjeđuje Dragana Čovića za člana Predsjedništva BiH iz redova hrvatskoga konstitutivnog naroda. Bošnjački kandidatiz SDA Šefik Džaferović navodno dobiva 24 posto glasova birača, Komšić dobiva 22 posto, a Dragan Čović 11 posto. Osim manipulacije s Hrvatima, pokušali su manipulirati i sa Srbima, pa su prednost dali njima njima prihvatljivijem Mladenu Ivaniću (46 posto) pred neprihvatljivim Miloradom Dodikom (36 posto).
 
• Voditelj izaslanstva Europske unije u BiH Šveđanin Lars Gunnar Wigemark vrši pritisak na bošnjačke vlasti u Bosni i Hercegovini da prestanu s politikom preglasavanja Hrvata. Od njih je zatražio odgovore na dodatna pitanja Europske Komisije i da ih dostave prije izbora kako bi se izbjegli problemi koji bi mogli nastupiti zbog problema s provedbom izbornih rezultata. „Nadamo se da bi ti odgovori mogli doći do kraja ove godine ili do listopadskih izbora. Nakon izbora bit će mnogo drugih pitanja koja će odvlačiti pozornost“, rekao je Wigemark, koji je i posebni predstavnik EU-a u BiH. Wigemark govori kako bi, ukoliko Bošnjaci ne počnu surađivati, mogli nastati problemi na sljedećim izborima, što bi dodatno usporilo europski put BiH. Istina, Bošnjaci ni ne žele ići u Europsku uniju, tako da ovaj zahtjev švedskoga diplomate nije pao na plodno tlo.
 
• Slovenija će tužiti Hrvatsku Europskoj Komisiji zato što Zagreb ne pristaje da joj preda cijelu Savudrijsku vali, a EK je odlučio tužiti Poljsku zbog zakona o Vrhovnom sudu. Dakle, tuži li se tuži. U EK-u nekim momcima smeta što je Poljska donijela zakon prema kojem će u mirovinu morati otići oko 40 posto sudaca poljskoga Vrhovnog suda. Kako ovaj zakon stupa na snagu 3. srpnja 2018. EU reagira kada je već sve gotovo.
 
• Kada vidimo na ulicama da prosvjeduju Urška Raukar, Neva Tölle ili Sanja Sarnavka, onda znam kako negdje vani postoji izvor njihova političkoga aktivizma. On dolazi iz Amerike, gdje neke druge Urške, Neve i Sanje prosvjeduju i u Washingtonu protiv svoga predsjednika Donalda Trumpa. Nije bitan razlog, one ga uvijek nađu, jednom im smeta sâm predsjednik kao predsjednik i čovjek, drugi puta koriste rasna pitanja, treći puta stavljaju se u „zaštitu“ milijuna ilegalnih useljenika u SAD... Ovih su dana žene u Washingtonu uzvikivale: "Imigranti su ovdje dobrodošli!"
 
• Hrvatski katolički radio promijenio lokaciju i donekle promijenio na bolje emitiranje vijesti. Još samo da promijeni i sadržaj vijesti. Hoće li im pomoći Siniša Kovačić? Teško! Sumnjam! I dalje će oni misliti kako je sve ponuđeno i poslano iz Hine hrvatsko. A, na žalost, nije. Hina je ublaženi oblik Tanjuga. I zato HKR treba dobronamjerno stalno upozoravati. Za dobro sviju nas!
 
• »Vratite nam naše Srbe«, oglasio se Hrvoje Klasić na portalu Net.hr, a prenijela beogradska Politika. »Mislim prije svega na ‘naše Srbe’ koji su Hrvatsku 1990-ih napustili bilo pod pritiskom bilo dobrovoljno«. 'Istoričar' Klasić se zalaže za povratak agresora Srba kako »slobodna radna mjesta«, »ispražnjena područja širom Lijepe naše« ne bi popunili Rumunji, Bugari i Azijati. Sada se postavlja pitanje što je opasnije po Hrvatsku: povratak Srba ili dolazak ovih koje je spomenuo?
 
• U Dimitrovgradu blizu bugarsko-srbijanske granice sastali su srbijanski i bugarski predsjednici Aleksandar Vučić i Rumen Radev. Radev se požalio zbog srbizacije Bugara na jugoistoku Srbije kroz dokumente. Srbija im srbizira prezimena, a Vučić se tomu ruga. »Dogovorio sam da se riješi problem upisa prezimena Bugarki na službenim dokumentima jer nisam znao da to Bugarkama mnogo znači«, pokušao se našaliti Vučić.
 
Miodrag Linta, predsjednik "Saveza Srba iz regiona" ovih je dana izjavio da je umrli mitropolit zagrebačko-ljubljanski Jovan Pavlović još 2006. uputio pismo Sinodu Srpske pravoslavne crkve u kojem je naveo da je u Hrvatskoj do tada pokršteno više od 30.000 Srba i da taj proces i dalje traje. Također je podsjetio i da je predsjednik GOLJP-a Zoran Pusić još 2003. rekao da je od 1991. do te godine samo u Zagrebu oko 20.000 đece pravoslavne vjeroispovijesti prevedeno u katoličanstvo. Dobro da nas je Linta na to podsjetio. Posebice zbog onih „zaboravnih“ u našim redovima.
 
• Srbijanski skupštinski zastupnik stranke “Nova Srbija - Pokret za spas Srbije”, Slaviša Ristić, uputio je otvoreno pismo ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu u kojem navodi da bi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zbog Kosova, mogao završiti kao ubijeni premijer Zoran Đinđić!
 
• Američki vrhovni sud u utorak je Donaldu Trumpu osigurao jednu od najvećih pobjeda tijekom njegovog predsjedništva, podržavši njegovu zabranu dolaska u Sjedinjene Države za putnike iz nekoliko većinski muslimanskih država i odbacivši tvrdnje da je riječ o neustavnoj vjerskoj diskriminaciji. Ovom presudom Vrhovnoga suda omogućeno je da Trumpova uredba ostane na snazi, ali i da Trump doda još država u zaštiti SAD-a od islamističkih militanata.
 
Gordan Bosanac iz Centra za mirovne studije je čak imenovan u Odbor za nadzor tajnih službi! I nije čudno što nam je ovako.
 
• Gradonačelnik Bjelovara, HSLS-ovac Dario Hrebak, krenuo je u reformiranje državnog sustava socijalne skrbi. U Hrvatskoj ima 105 tisuća onih koji primaju tu pomoć. U Bjelovaru ih je 200 samaca i ljudi s obiteljima, od toga 50 radno sposobnih. Njih je gradonačelnik odlučio angažirati u radnim akcijama. Po uzoru na jugo-radne akcije, koje je Hrebak nazvao »jednostavni poslovi za opće dobro«, te je zatražio od onih koji dobivaju socijalnu pomoć da pomognu u održavanju zelenih površina i slično. Pozvao ih je na posao od nekoliko tjedana, po četiri sata rada dnevno. A odazvalo ih se samo četvero. Od onih 50 koji nisu izgubili radnu sposobnost, dvadesetak je poslalo liječničke potvrde da ne mogu sudjelovati, a ostali ni to. Inače, mjesečni iznos socijalne pomoći iznosi 960 kuna za samca, 2.300 kuna za četveročlanu obitelj.
 
• Dokazano je da je švicarsko-francuski proizvođač cementa Lafarge plaćao tzv. Islamskoj državi i drugim skupinama kako bi omogućile nastavak poslovanja njihove tvornice u Jalabiyi u Siriji.Time je Lafarge, izravno ili neizravno, financirao teroriste. Sumnja se da je Lafarge Islamskoj državi i drugima (is)platio 13 milijuna eura, a  plaćanje su naveli kao 'porez', čime su si omogućili slobodno kretanje njegovih zaposlenika i robe unutar ratne zone. Lafarge je i prodavao cement Islamskoj državi. Iz ovoga je vidljivo kako je Lafarge pokazao svu drskost multinacionalnih kompanija koje iz materijalnih interesa posluju u zonama oružanih sukoba. Za razliku od Lafargea, i Francuza i Švicaraca, naša se je bivša šefica diplomacije, Vesna Pusić, povukla iz Sirije s Ininih bušotina prije nego je i morala, zbog čega je Hrvatska pretrpjela velike gubitke.
https://i.guim.co.uk/img/media/4923539bf6a432de7f50717132b2acd9e429825b/0_110_3400_2039/master/3400.jpg?w=300&q=55&auto=format&usm=12&fit=max&s=c399563e531be4b05afa6ff13083d72c
Papa Franjo i Emmanuel Macron
 
• Za francuskoga predsjednika Emamnuela Macrona govore i pišu da je »sintetički proizvod«, »plastična lutka«, »Rothschildov bankar«, »miljenik supermasona Jacquesa Attalija«, onaj »koji se uspinjao među poznatim "meštrima", od lože Fraternitè Verte do velike superlože Atlantis Aletheia«... Pogledajte kako se s tim i takvim Macronom grli i ljubi papa Franjo.
 

Marijan Majstorović

Komentari   

+1 #5 Cic 2018-07-09 23:31
"Satan je poslao svoja dva izaslanika Čauševskoga i Miloševića na portale, Rumuni i Svrbi počeli su "halunicirati", čuvajte se, "škpopigude" su se počele baviti pravnim pslovima i navještavaju povratak Šešelja i Ratka Mladića Vukinih mentora. Tanjug "
Citat
-2 #4 Rumun 2018-07-09 17:24
Hrvatska televizija navodi da je Lukaić bio zapovednik srpskog koncentracionog logora Manjača i da je navodno priveden u Zagreb.Organiza cija starešina Vojske Republike Srpske najoštrije je osudila hapšenje pukovnika VRS Dane Lukajića, pripadnika Komande Prvog krajiškog korusa VRS, a koji je danas uhapšen u Hrvatskoj pod izgovorom da je bio komandant logora Manjača, što je, tvrde starešine, bez ikakvog osnova.Treba istaći da je Dane Lukajić u više navrata bio svedok i tužilaštva i odbrane u Haškom tribunalu i Sudu BiH i niko ga do sada nije optuživao za zločine koje sada pokreće Hrvatska.Nacion alističkoj Hrvatskoj smeta obeležavanje stradanja Srba od ustaških vlasti, od strane udruženja srpskog naroda čiji je član pukovnik Dane Lukajić.
Citat
+1 #3 Martin 2018-07-06 13:10
Najgore je što će Danu Lukaića za koji dan pustiti zbog "nedostatka dokaza" jer naši ljudi ne će htjeti svjedočiti.
Citat
+1 #2 Jure 2018-07-06 12:06
"Dok budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđih gospodara."
Otac Domovine Dr.Ante Starčević
Citat
+1 #1 Dado 2018-07-06 01:37
Svake godine dolazi poznatiji četnik u Jadovno. Da su Plenković i Grabar hrabriji zabranili bi te posjete.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li M. Bandić podnijeti ostavku na dužnost gradonačelnika zbog odlikovanja Budimira Lončara?

Srijeda, 20/02/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 869 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević