Get Adobe Flash player
Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Primjer Milana Babića je dobar i jedini ispravan put za suživot i...

Karolina Velika!

Karolina Velika!

Vidimo izgrađenu osobu koja njeguje obiteljske vrijednosti i od koje...

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Vraća Hrvatskoj ustav iz 1974., jer vraća Srbe u ustav, i onda će ići...

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS-u je uspjelo što nije ni Benitu...

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Najviše fantazije danas ima u genderističkoj...

 • Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:16
 • Karolina Velika!

  Karolina Velika!

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:09
 • Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 09:32
 • IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:04
 • Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 17:31

Ovo ni Staljinu nije na pamet palo

 
 
• Nova komunistička podvala. Ovaj put se sastoji od izmjene Zakona o referendumu. Ovako glupe ideje bez imalo demokracije mogli su se sjetiti samo oni kojima smeta demokracija. Sâm naum da se potpisi prikupljaju u prostorijama državne uprave veliki je korak unatrag. To je dokaz više kako sinovi, kćeri, unuci i unuke partizana i jugokomunista nisu od zapadne demokracije niti „d“ usvojili. Ovo je pokušaj onemogućavanja demokracije i povratak u jugokomunističko doba kada im je (pre)dragi i (pre)mili drug Tito provodio istu ovakvu „demokraciju“. Što u stvari znači ovo što Ivo Josipović i Zoran Milanović guraju u ruke skojevca Peđe Grbina da to neprovedivo provede? To znači kako ćemo ići na policiju, čekati u redu i potpisivati zahtjev za neki od mogućih refererenduma, a kamere će nas snimati iz svih pozicija, posebice kada se potpisujemo. Nakon toga slijedi uspoređivanje potpisa za referenedum s onim pohranjenim u policijskim arhivima, pa zato predlažem da obvezno u potpis ide i davanje otiska kažiprsta čime ćemo popularizirati Ivana Vučetića, tvorca daktiloskopije koji morao pobjeći u Argentinu kako bi postao slavan, dok će nama Zoki, Jovica i Peđa to „omogućiti“ i u državi koju nit' su željeli, nit' ju vole.  
http://doznajemo.com/wp-content/uploads/2012/07/policija-rh.jpg
• Nesposobna Hrvatska vlada uporna je u naumu da do kraja godine autoceste daje u koncesiju. No, ne kažu oni baš tako jasno, za njih je rasprodaja skupo izgrađenih autocesta nekakva monetizacija, što većini Hrvata ostaje potpuno nerazumljivo. Zato su sindikati najavili početak prikupljanja potpisa građana za raspisivanje referenduma protiv monetizacije autocesta već za listopad. Iza monetizacije, tj. rasprodaje autocesta stoji odvjetničko društvo Hanžeković i partneri, što je dovoljan razlog da nam ni referendum protiv ne će puno pomoći.
 
• A kad smo još uvijek kod referenduma, evo nekih usporednih pokazatelja na primjerima europskih država. Susjedna Slovenija ima dva milijuna stanovnika i za referendum potrebno je prikupiti 40.000 potpisa. Druga susjeda Italija ima 58 miljuna stanovnika, a za referendum potrebno je prikupiti tek 500.000 potpisa u roku od 3 mjeseca. Susjedi Mađari, kojih je 10 milijuna, trebaju u roku od četiri mjeseca prikupiti tek 200.000 potpisa. Idemo li malo dalje do najreferendumskije države Švicarske i vidjet ćemo kako to oni radi. Švicarskih Nijemaca, Francuza, Talijana i pretpotopnih Retoromana je sedam milijuna i za referendum je potrebno tek 50.000 potpisa u roku od 100 dana. Poljaka je blizu 39 milijuna i za raspisivanje referenduma u roku od 90 dana potrebno je 100.000 potpisa. A mi? Nas je ni 4 i pol milijuna  i u roku 15 dana trebali bismo prikupiti 450.000 potpisa. I još potpise moramo davati u policiji da nas svi vide, zapišu i zapamte za sva vremena. I kad bi se uspjelo prikupiti 450.000 potpisa, a to je nemoguće, tada bi ta ista crvena nenarodna i krajnje bahata vlast na razne načine onemogućila provedbu referenduma ako joj referendumsko pitanje ne bi bilo po volji.
http://www.mojevijesti.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20VIJESTI/CRNA%20HRONIKA/otisci%20prstiju.jpg
• Rat u Siriji ne prolazi bez Hrvatske i Hrvata koliko god to netko mislio. Budući da INA ima svoja naftna i plinska polja u toj bogatoj državi, nama ovaj nametnuti rat od strane Zapada je nešto najgore što nas je moglo zahvatiti. Luda i pogubna kombinacija: nikakva vlast, nasilno bježanje sa svojih sirijskih polja, a ovih dana na silu nam pok zabranjuju trgovanje s Rusijom. Nije moglo gore.
 
• Stalni napadi na županije, gradove i općine stalno se pojačavaju. Pod egidom štednje nastoji se provesti najgrublja centralizacija Hrvatske. To se najbolje potvrdilo na primjeru gašenja bolnica i sudova od čega nema nikakve materijalne koristi za državni proračun, nego je život postao sve skuplji u mjestima koja su izgubila te iste bolnice i sudove. Slično bi bilo i u slučajevima da se dopusti gašenje županija, gradova i općina. Time bi se pojačalo iseljavanje već otprije opustjelih hrvatskih krajeva i ubrzavanje daljnje depopulacije Hrvatske. I zato evo nekih pokazatelja koji potvrđuju kako se ne smije gasiti županije, gradove i općine. Naime, županijama, gradovima i općinama u 2013. pripalo je svega 17 posto - dakle, ni petina - ukupnih poreznih prihoda, od čega devet posto otpada na Grad Zagreb. Dakle, jedinice lokalne i regionalne samouprave nisu skupe. Naprotiv. Korisne su.
 
• Iz proračuna RH čak 1,6 milijardi kuna godišnje ide za tzv. nepolitičke i civilne udruge. Udruge tvrde kako taj novac nije uludo bačen, jer da one provode projekte od „velike važnosti“. Jedan od tih projekata komentirao je Davor Ivanković u Večernjem listu kroz TV spot o (ne)toleranciji u športu pod nazivom 'Svi za Hrvatsku'. Tu djeca manjinci igraju nogomet. Ima ih svih boja kože i etničkih pripadnosti, samo nema jednih... Pogađate, nema Hrvata! Ništa čudno, jer vlast upravo to i radi kako bi Hrvatska ostala bez većinskoga naroda – Hrvata.
http://www.vecernji.hr/media/cache/14/c9/14c99ba48251d0df529e08dac68557b0.jpg
• U EU-u organizirali su sastanak o Ukrajini i Iraku. Inicirao ga je francuski ministar vanjskih poslova Laurent Fabius riječima da “kad ljudi umiru, treba se vratiti s godišnjeg odmora”. Na sastanak su došli svi šefovi diplomacije osim Vesne Pusić iz Hrvatske i šefa s Cipra. I to je dokaz više tko nas vodi.
 
• “Nemojte imati iluzije, džihadisti su pravo lice islama. Temeljem njihove ideologije jest islam”, upozorio je zapadne države prognani kaldejski nadbiskup Mosula Emil Shimoun Nona. Nakon ove izjave nabiskupa None sve priče o suživotu i ekumenizmu padaju u vodu. U prilog tomu ide i ova izjava nadbiskupa Mosula: “U Kuranu postoje stihovi koji govore u ubijanju kršćana i svih drugih nevjernika. ‘Nevjernik’ u islamu nema nikakvog dostojanstva, nikakvog prava, s njim možete raditi sve što želite. Ideologija islamista nije nova nego utemeljena na Kuranu... Islamisti su opasnost za sve vas, za Zapad još i više. Doći će vrijeme kada će Zapad požaliti zbog svoje politike. ISIS ima za cilj cijeli svijet i žele obratiti na islam sve ljude, a ostale pobiti“.
 
• Na mrežnoj stranici: http://kamenjar.com/hrvatski-helsinski-odbor-zacetak-nevladinih-organizacija-u-hrvatskoj/ piše: „Devedesetih godina u Hrvatskoj Nongovernmental organizations (nevladine organizacije) i International nongovernmental organizations (međunarodne nevladine organizacije) počinju stvarati tajno financiranu mrežu kontrole medija i političke oporbe. Prema svemu sudeći cijela ta mreža preko koje je i Mesić uspio postati od političkog marginalca u pobjednika predsjedničkih izbora, bila je organizirana u HHO-u sa Čičkom koji je sačinjavao vrh te piramide u Hrvatskoj. Ta ekipa se naknadno povezuje sa samim vrhom ICTY Tužiteljstva preko Čička koji se volio hvaliti statusom 'neformalnog glasnogovornika' tužiteljstva u RH zahvaljujući prijateljstvu sa Hartman i CDP. Pa ga je 2000. Mesić pozvao za savjetnika, ali su se ubrzo ipak razišli ili zbog straha od preočite veze ili mogućnosti da djeluju na više frontova (mediji + politika) iako su do kraja dijelili jednake stavove...“
http://sportski.net.hr/2011/04/27/0404007.48.jpghttp://www.hrvatska-rijec.com/wp-content/uploads/2012/08/miko-tripalo-spomenik.jpg
•  I nakon Oluje hrvatski dragovoljci hrabro su se borili. U razdoblju od 12. do 15. kolovoza 1995. oslobodili su velika područja u BiH koja su držali Srbi. Bili su to pripadnici 141. brigade HV-a, koji su porazili Srbe. U toj operaciji život je izgubilo čak 15 momaka iz Splita i Kaštela, pripadnika brigade, a njih 43 bilo je ranjeno.U borbi kod Bosanskoga Grahova poginuli su vojnici Denis Jerković, Ivan Burić, Loran Šulentić, Tomislav Grujica, Denis Baleta, Dragan Kikić, Oleg Ujević, Sead Jasenčić, Slaven Ujević, Ante Merčep i Ante Domazet, zapovjednik satnije Stipe Marčić Štef, zapovjednik voda Nenad Božan i zapovjednik desetine Ranko Grbavac, dok je vojnik Zoran Karanović bio teško ranjen i od zadobivenih je rana umro 17. kolovoza. Slava im!
 
• Tužba MOL-a i plaćanje arbitražnog suda u Parizu je ono što nam nije trebalo. A kad smo još saznali da je američkoj odvjetničkoj kući Patton Boggs za troškove pružanja usluga pravnog zastupanja za tužbu Mađara plaćeno 4.000.000 kuna, onda smo još uvjereniji u svoju tvrdnju. I sam ministar financija Boris Lalovac je priznao kako je ova isplata potpuno „osušila“ proračun.
 
• Kao što danas naši muslimani Bošnjaci pokušavaju uvjeriti sami sebe da su oni najstariji ne samo u današnjoj Bosni nego i u svijetu, sličan sindrom nije zaobišao ni Kemal pašu Atatürka, koji je u svoje vrijeme bio zaposlio turske znanstvenika da negdje pronađu „dokaze“ o tomu da su Turci još u XI. stoljeću došli iz srednje Azije i da potječu od (indogermanskih!) Hetita koji su već dva stoljeća prije Krista naseljavali Anadoliju.
 

Marijan Majstorović

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Petak, 07/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1255 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević