Get Adobe Flash player
Zakonom zabraniti maškare

Zakonom zabraniti maškare

Živjela demonokratska i orwellijanska Plenkovićeva...

Nisu manjinske skupine

Nisu manjinske skupine "svete krave"

Krnje je uvijek simbolizirao ono što narod ne smatra...

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Plenković je najveća ugroza hrvatskom narodu i državi od...

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Hrvatska je slobodna zemlja većinskoga hrvatskog i katoličkog...

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Hrvatski sabor trebao bi biti zadnja obrana hrvatskih nacionalnih...

 • Zakonom zabraniti maškare

  Zakonom zabraniti maškare

  srijeda, 26. veljače 2020. 20:13
 • Nisu manjinske skupine

  Nisu manjinske skupine "svete krave"

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:08
 • Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  četvrtak, 27. veljače 2020. 12:22
 • Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:11
 • Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  ponedjeljak, 24. veljače 2020. 15:34

Nastavlja se s rasprodajom Hrvatske

 
 
• Na twitteru Hrvatske vlade osvanuo je post na kojemu je pisalo: NEDA MI SE! Poruka je ne samo nepismena, nego i pokazuje opće stanje naše vladajuće elite u ove ljetne dane. To je na tragu onoga što Slavko Linić izjavljuje za svoga dojučerašnjeg šefa Zorana Milanovića da je lijen, da ga nikada nema na poslu i da ništa ne radi.
https://vlada.gov.hr/userdocsimages//Vijesti/Srpanj/8%20srpnja/Naslovna%20-%20DM%20-%20Twitter-VladaRH-web.jpg?width=750&height=500
• Dok s jedne strane prosto se natječu Ameri i Rusi kako ovladati potencijalnim hrvatskim sirovina, s druge strane sami Hrvati nastavljaju s rasprodajom preostaloga bogatstva. Ovaj se negativni i preopasni trend nastvalja i nakon nužne smjene ratobornoga Slavka Linića, poznatijega kao Slavka Stečajka. Medijski pripuzi putem medijskih balona javljaju kako su pred (ras)prodajom Hrvatske pošte, Hrvatske poštanske banke, HŽ Cargo, Croatia Airlinesa... I nakon što se ranije većinu ovih državnih tvrtki srećom nije uspjelo pošto-poto rasprodati, Zoran Milanović i njegovi pobočnici očito ne odustaju držeći se maksime: baš nas briga za kasnije, odnosno poslije nas potop!
 
• Ako su nam gospodarski pokazatelji sve lošiji, diktatorsko ponašanje aktualne vlasti postaje sve "bolje". To "bolje" znači opasnije, bahatije i bezobzirnije. Ponašaju se tako kao da je hrvatski narod naojbičnija stoka koju se može unedogled ponižavati. To se najbolje vidi na planu tzv. Zakona o životnom partnerstvu, što je drugi naziv za podilaženje onima koji žive protuprirodno. Unatoč tomu što je udruga U ime obitelji nakon referenduma uspjela izboriti se za to da rečenica "Brak je zajednica žene i muškarca" uđe u Hrvatski ustav. Ovim zakonom se "izigrava izričita volja naroda izražena na referendumu i krši Ustav, jer se omogućava sklapanje braka osobama istog spola, samo pod drugim nazivom. Dakle, de iure se ne radi o braku, ali de facto se itekako radi se zakon odnosio na samo 70 istospolnih parova", rekao je u Saboru HDZ-ov zastupnik Željko Reiner.
 
• Kukuriku koalicija tijekom 2012. i 2013. smijenila je 2439 šefova hrvatske policije. Upravni sud je donio pravorijek da je smjena bila nelegalna. Time je propala čistka hrvatskih kadrova iz hrvatske policije i potvrđeno rješenje Odbora za državnu službu kojem su se smijenjeni policijski rukovoditelji žalili. I ova će čistka hrvatskih kadrova koštati hrvatske porezne obveznike. Zasad se zna, najmanje šest milijuna kuna. Ima novaca, nedavno je u Gunji uobičajeno izjavio naš dragi "premijer" Zoran Milanović.
 
• Drugi sud, Ustavni sud, poslao je Obiteljski zakon ministrice Milanke Opačić na popravni. I to tek četiri dana nakon je nasilno donesen Obiteljski zakon nasilne ministrice Opačić. Obiteljski je zakon Ustavni sud poslao na „popravni“ zbog ozbiljnih nedostataka u sadržaju i proceduri. poslao na popravni ispit. Ovo je prvi put u hrvatskoj povijesti da je Ustavni sud, u rekordnom roku, neustavnim i nezakonitim proglasio odredbe netom donesenog zakona. Kako se radi o kukuriku vlasti, presedani više i nisu vijest. Sporni zakon preglasala je saborska većina 6. lipnja 2014. Zakon je proglasio predsjednik Ivo Josipović 11. lipnja, a na snagu je stupio 28. lipnja 2014., da bi četiri kasnije bio srušen od strane Ustavnoga suda.
http://www.crol.hr/portal/images/stories/noveslike/ob_zakon.jpghttp://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/011/images/items/opancici.jpg
• Vijeće ministara BiH nije dalo saglasnost za održavanje otvorene morske vježbe akademije mornarice Oružanih snaga Republike Turske, koju je tražilo Ministarstvo sigurnosti BiH, a koja je trebala biti održana od 14. do 19. srpnja ove godine u Neumu. Time je pobijedio razum i izbjeglo se dodatno izazivanje tamošnjih Hrvata.
 
• Oko pronalska gradske ulice u moru između Brača i Splita suradnik Hrvatskoga fokusa, Dubrovčanin Teo Trostmann podsjeća kako je još oko 1830. arhitekt Lorenzo Vitelleschi u svojim povijesnim i statističkim bilješkama dubrovačkog kraja iznio da se čuje šumorenje u dubini Mljeta. Nn je pretpostavljao kao razlog podzemne vode kojih stvarno ima na otoku. Trostmann još spominje naftu ili plin u Konavlima, na otvorenom moru iza Babinog kuka, a spominje ih Stanko Kadija kao najperspektivnije nalazište, čime enigma Dinarida postaje još aktualnija.
 
• Špijunski rat između Washingtona i Berlina ne prestaje. Nakon što je NSA (Američka sigurnosna agencija) godinama prisluškivala mobitel njemačke kancelarke Angele Merkel, ovih dana procurilo je u javnost da je godinu i pol je jedan djelatnik Njemačke obavještajne službe (BND) Amerikancima prodavao tajne informacije. To je dodatno razbjesnilo Nijemce pa njemački su mediji ogorčeni: „Amerikancima se ne može vjerovati“, poručuju mediji i zastupnici Bundestaga. Njemačko glavno državno odvjetništvo provodi istragu. Po nekim procjenama američke obavještajne službe raspolažu ukupnim proračunom od oko 50 milijardi dolara. Izgleda jako puno, ali očito i isplativo. No nakon 11. rujna 2001. Amerika sve više ulaže i troši u radeNSA.e, CIA-e i DIA-e (Obrambena obavještajna služba).
 
• Mudžahedin Ali Hamad ovih dana je izjavio: "Nabijali smo Hrvate na kolac!" Ovaj časnik Al-Qiade još je dodao: "Ubijali smo motornim pilama, velikim noževima... Naš šef Abu Mina prisilio je oca da gleda kako mu ubijaju 14-godišnjeg sina..." Ali Hamad je Bahreinac, koji je 12 godina bio u srbijanskom zatvoru. Po izlasku se raspričao, navodno zbog grižnje savjesti.
 
Darko Stazićje brat poznatijega i opasnijega Nenada. Dosad je bio ravnatelj zagrebačkog kazališta Gavella. Kako ne može to više biti jer se boji malverzacija – ističe Margareta Mađerić iz HDZ-a -, podnio je ostavku, ali ne će daleko otići. Izmislio si je dužnost "viši savjetnik ravnatelja kazališta"! Darko Stazić imat će plaću od gotovo 15 tisuća kuna i biti ponovno zadužen za financije kazališta. Lijepo, bogami!
 
• U Dubrovniku je u tijeku Hrvatski forum (engl. Croatia Forum). U najavi je Vesna Pusić izjavila da će teme biti zapadni Balkan i Europska unija. „Ove godine tema nam je zapadni Balkan i EU, drugim riječima naša regija i napredovanje prema članstvu. U našoj regiji to uvijek znači stabiliziranje i izgradnju države“, pojašnjava šefica diplomacije. Uz naše jugo-susjede, na skupu će se pojaviti i diplomati iz Kine, SAD-a, Japana i, umjesto Britanaca doći će njihovi podanici s Novoga Zelanda.
 

Marijan Majstorović

Anketa

Andrej Plenković je zabranio izvođenje pjesama Marka Perkovića Thompsona, hoće li zabraniti i maškare?

Petak, 28/02/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1170 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević