Get Adobe Flash player
POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

Riječ "samodopisivanje" sama po sebi najbolje govori kakvo nas...

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Sjetite se svih putovanja bivših predsjednika. Osim toga, tko...

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Kardinal Stepinac i tadašnja hrvatska država organizirali su...

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Oni koji blokiraju proglašenje svetim bl. Stepinca blokiraju i...

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Komunistička Partija Jugoslavije donosila je odluke suprotne postojanju i...

 • POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  srijeda, 16. rujna 2020. 17:30
 • Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  ponedjeljak, 14. rujna 2020. 15:00
 • Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  četvrtak, 17. rujna 2020. 18:43
 • Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:45
 • Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:55

Plenkovićeva Hrvatska - poslušan i pouzdan provoditelj stranih direktiva koje su protivne njezinom interesu i tradiciji

 
 
Nešto se strašno dogodilo 1. 6. 2016. sa 600 uzvanika = 666 na službenom otvorenju najvećeg i najdužeg tunela na svijetu, tunela sv. Gottharda, u Švicarskoj, u prisutnosti tri predsjednika EU vlada, i predsjednika Švicarske, uz šest stotina najprobranijih uzvanika svjetske vladajuće elite. Prisutni su bili Angela Merkel, François Holland i Matteo Renzi, te domaćin,  švicarski predsjednik.Ovaj događaj je veoma značajan, presudan i vrijedno ga je ponovno osvježiti i prisvijestiti, prikazati ljudima upravo u trenutku obavljenih rezultata parlamentarnih izbora u Hrvatskoj od 5. srpnja ove godine. Ovaj događaj, ovo „svečano“ službeno otvorenje bio je objavljeni program onoga što bi se dogodilo cijelom svijetu da je 2016. za prvu predsjednicu SAD-a bila izabrana Hillary Clinton. Njezina duhovna, politička, neoliberalna dvojnica u Europi je Angela Merkel. Taj događaj bio je strašno upozorenje cijelom svijetu o skoroj budućnosti i novoj stvarnosti koju nam je svjetska vladajuća oligarhija pripremila. Ovaj program je objavljen na službenom otvorenju tunela sv. Gotthard, samo osam dana uoči objave kandidature Hillary Clinton za predsjednicu SAD-a, Europska unija platila je osam milijuna eura.
https://assets.weforum.org/project/image/s9YLaSO_Q5i0mUEJefLbb9GyjBOMAoTGK_ILZ2RRkhg.jpeg
Godina 2016. bila je godina predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Državama Amerike. Na tim izborima natjecala su se dva kandidata: Hillary Clinton kao neupitna buduća pobjednica izbora i Donald Trump kao pretpostavljeni 100-postotni gubitnik.Hillary Clinton je neočekivano izgubila izbore. Iza nje je stajala svjetska financijska moć: Federal Reserve, Wall Street, i otprilike 70.000 multinacionalnih kompanija kojima svima stoji u sjeni bankarska oligarhija s dinastijama Rotschild i Rockefeller na čelu. Njihov davni program je bio onaj koji ćete vidjeti u službenom programu na otvorenju najdužeg tunela na svijetu: sv. Gotthard. To je program zatiranja svjetskog stanovništva i njegovog svođenja na 500.000 čipiranih zombija. To je program koji je službeno objavio da je Isus Krist mrtav i da je Lucifer pobjednik u tisućljetnoj borbi protiv Isusa Krista i Kristove Crkve. Ovaj program je svijetu objavio da je rimski Papa službenik Novog Svjetskog Poretka koji je cijeli ovaj događaj u programu otvorenja blagoslovio. Ovaj program je najavio događaje iz Apokalipse sv. Ivana ali s obrnutim predznakom, ne Kristovog drugog dolaska i Njegove konačne pobjede nad svijetom i sotonom nego je objavio Njegov potpuni poraz, Njegovo poniženje, Njegovu smrt. Njemu u programu sv. Gotthard plaze skarabeji – sotonski simbol - po licu, njegovi apostoli se predaju Sotoni, a Sotona siluje njegove časne sestre. U ovom „svečanom programu“ likuje Sotona – Bafomet. On je glavno lice cijelog programa koji najavljuje i krvave ljudske žrtve i pakao na zemlji.
 
Svjetska duboka država, svjetska kabalistička oligarhija je toliko bila uvjerena u pobjedu Hillary Clinton da je objavila svoj program za koji je mislila da je nezaustavljiv. Oni rade u višestoljetnom kontinuitetu. Prethodnu godinu, 2015., Ujedinjeni narodi su, kao buduća vlada svijeta, slavili kao godinu Svjetlosti, da se gojimi ne dosjete, to je bila godina Lucifera. Lux, lucis latinski znači svjetlo. Tim povodom su se tijekom cijele godine prikazivali različiti luciferijanski programi, programi o izvanzemaljcima, ustvari o demonima koji su na otvorenju tunela prikazani kao glavni akteri. Spomenimo se da je ovaj program organiziran uz sudjelovanje CERN-a, najvećeg fizikalnog istraživačkog centra na svijetu. On nije samo centar za fizička istraživanja subatomskih čestica, materije, nego je i okultni centar. Na njegovom ulazu stoji kip indijskog boga Shive koji razara i stvara, masonski princip disolve et coaglua. Naša ministrica Blaženka Divjak je iz CERN-a uzela smjernice za reformu školstva.
 
Izbor Donnalda Trumpa izazvao je opću pomutnju i opći šok svjetske Duboke države i oligarhije koja je najprije pokušala osporiti legitimnost izbora. Nastavila je s beskrajnom Russigate aferom prikazujući predsjednika Donalda Trumpa kao marionetu Vladimira Putina koji se kao upleo u predsjedničke izbore SAD-a. Konačno je nedavno, demokratska, na izborima gubitnička stranka, provela u Kongresu impeachmet kako bi u četvrtoj godini predsjedničke službe izbacila predsjednika Donnalda Trumpa iz Bijele kuće. Kad ni to nije uspjelo izazvali su korona krizu - pandemiju, ne samo u SAD-u nego u cijelom svijetu, s već odavno pripravljenim scenarijem Četvrte industrijske revolucije Davida Rockefellera koji je epidemijom, vakcinacijom i čipiranjem naumio zaustaviti svijet koji poznajemo i u tome je i mrtav uspio.
 
Trebalo je uništiti gospodarstvo, ukinuti građanske slobode, zatvoriti građane u kuće, izolirati ih, uvesti policijsku kontrolu i zavesti pseudo znanstveno, pseudo medicinsko jednoumlje, te političku i medicinsku diktaturu nad stanovništvom da bi se predsjedniku Donaldu Trumpu onemogućilo natjecanje i moguća pobjeda na predsjedničkim izborima 2020.Kako je Donald Trump kao svoj program objavio kraj globalizma i vraćanje SAD-a Amerikancima, poništenje transnacionalnih trgovačkih ugovora i obnovu nacionalne države SAD-a i u svijetu, on je time zadao smrtni udarac globalističkoj oligarhiji. Do dana današnjeg, na pragu drugih predsjedničkih izbora on je na udaru svjetske Duboke države s ciljem političke eliminacije i dovođenja oligarhiji pogodnog kandidata koji će provesti program objavljen na otvorenju tunela sv. Gottharda 1. lipnja 2016. godine.
 
Kakve veze imaju ovi događaji sa trenutačnom političkom stvarnošću i hrvatskim parlamentarnim izborima? Imaju izravne veze. U eri PANDEMIJE koju je kreirala gornja anti-Trump koalicija uvodeći virus covid-19 koji je uzdrmao cijeli svijet na političkom, gospodarskom, zdravstvenom i svim planovima ljudskog života Hrvatska je predsjedavala Europskom unijom. Jednim potezom se zaustavilo sve: zabranjeno kretanje, uvedena izolacija, karantena, distanciranje, stavljanje maske, obustavljanje kompletnog gospodarskog i javnog života, uključujući i vjerski zatvaranjem crkava i obustavom bogoslužja. Odjednom je uvedeno izvanustavno izvanredno stanje u cijelom svijetu sa svrhom stvaranja efikasnog cjepiva za cjelokupno svjetsko stanovništvo koje će ga pretvoriti u zombije kako je to objavljeno u svečanom programu otvorenja tunela sv. Gotthard. A tu je i Angela Merkel, neoliberalni stup svjetske oligarhije, združene sa Georgeom Sorosom i dinasijom Rotschild koja vjerno provodi program imigracije unatoč „pandemiji“ i uništenja svih tradicionalnih civilizacijskih, kulturnih i moralnih, europskih vrijednosti uz pomoć krize i Istambulske konvencije, Marakeškog sporazuma.
 
Hrvatska se od početka pokazala kao vrlo poslušan i pouzdan provoditelj stranih direktiva koje su protivne njezinom interesu i tradiciji. Tako je bilo i s izbijanjem krize  covid-19 u kojoj je bila isključena bilo kakva domaća znanstvena pamet, onemogućena bilo kakva stručna rasprava. Slijepo se slijedilo direktive svjetskih centara moći putem diktata neustavno utemeljenog Stožera.U ovom trenutku postoji i službeni dugoročni program Europske unije: DIGITALIZACIJA I NEW GREEN DEAL s uvođenjem 5G i 6G mreža koje stvaraju jednake simptome kao i covid-19 bolest, a služe za nadziranje i kontrolu cjelokupnog stanovništva. Taj program je, misleći samo na njegove gospodarske učinke, Hrvatska prihvatila, ali učinci tog programa su katastrofalni za cijelo čovječanstvo. Oni pretvaraju čovjeka u stroj. Tako ćemo biti 24/24 sata cijeloga života 100 posto transparentni. Nestat će svaka privatnost. Bit ćemo kontrolirani u mislima, riječima i djelima. Robovi.
 
Svi svjetski podaci o stanju epidemije covid-19 su manipulirani i stožer može, potirući ustavna prava produžiti izolaciju, zabraniti kretanje i za to vrijeme, izbjegavajući prosvjede, instalirati ubitačne frekvencijske antene kojim će kontrolirati cjelokupno stanovništvo, prisilno provesti testiranje i vakciniranje stanovništva. U mnogim mjestima je Elektra već crvenom bojom obilježila mjesta instalacije.Uz ovakav većinski HDZ-ov bruxelleski sastav Sabora i predsjednika, bruxelleskog čovjeka, koji se dokazao dosadašnjom spremnošću služenja, provođenjem DIGITALIZACIJE I NEW GREEN DEAL-a, uz ovakve buduće saborske zastupnike koji o ovim problemima nemaju pojma, ovo bi nam mogli biti posljednji izbori, a narodi Europe bi mogli uskoro marširati onim kontroliranim korakom poput naroda iz programa s otvorenja tunela sv. Gottharda iz 2016. godine.
 

Kornelija Pejčinović, prof.

Anketa

Vjerujete li da će Vas maske spasiti od zaraze?

Ponedjeljak, 21/09/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1288 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević