Get Adobe Flash player
Svjetski koronski rat

Svjetski koronski rat

Urota nevidljivog neprijatelja     U tijeku...

Nije znao za brojne koruptivne nepodopštine?

Nije znao za brojne koruptivne nepodopštine?

Dajte svoj glas svakome, samo ne za Cosu...

I dalje se slavi zločinac Tito i njegova partizanija

I dalje se slavi zločinac Tito i njegova partizanija

"Antifašisti" opet bi ponovili Bleiburg, Križni put,...

Hej Pit, i to je Amerika!

Hej Pit, i to je Amerika!

Kada je američka policija ubila natporučnika Jasena Drnasina američki...

Prešućivanja i iskrivljavanja prošlosti i sadašnjosti

Prešućivanja i iskrivljavanja prošlosti i sadašnjosti

Iskrivljavanje činjenica i laganje javnosti traje posljednje četiri...

 • Svjetski koronski rat

  Svjetski koronski rat

  četvrtak, 04. lipnja 2020. 15:58
 • Nije znao za brojne koruptivne nepodopštine?

  Nije znao za brojne koruptivne nepodopštine?

  četvrtak, 04. lipnja 2020. 15:53
 • I dalje se slavi zločinac Tito i njegova partizanija

  I dalje se slavi zločinac Tito i njegova partizanija

  srijeda, 03. lipnja 2020. 08:58
 • Hej Pit, i to je Amerika!

  Hej Pit, i to je Amerika!

  četvrtak, 04. lipnja 2020. 15:48
 • Prešućivanja i iskrivljavanja prošlosti i sadašnjosti

  Prešućivanja i iskrivljavanja prošlosti i sadašnjosti

  srijeda, 03. lipnja 2020. 09:02

»Teško je prihvatiti, ali je Milošević udaljio Srbe od svijeta...«

 
 
Izraelska čestitka Hrvatskoj na 24. obljetnici Oluje posebno je izazvala komentatore na portalu beogradske Politike i po broju i po sadržaju. Evo nekih najinteresantnijih i najupečatljivijih.
Slikovni rezultat za ilan mor israel ambassador
Izraelski veleposlanik Ilan Mor s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović
 
Felipe
Židovi i su odigrali vrlo značajnu ulogu u podršci hrvatskom separatizmu devedesetih, posebno oni američki. Oni podržavaju i zapadnoukrajinske neonaciste u borbi protiv ruskog naroda iako se zna kako su se isti odnosili prema Židovima. Ovakve stvari iznenađuju samo one neupućene.
 
Max
Svi dosadašnji komentatori ispustaju iz vida činjenice koje pokazuju i dokazuju da u politici i ratu ništa nije crno-bijelo. Frank je bio Židov (Jevrej), Pavelićeva žena također. Žena Slavka Kvaternika i majka ozloglašenog DIDE Kvaternika pogađate takođe Židovka. Puno ministara u vladi NDH su bili Židovi ili oženjeni Židovkama. Povrh toga NDH je imala 28 Židova generala. Kraj rata u uniformi NDH (domobrani i ustaše) dočekalo je 2500 Židova. To su stare veze koje se ne raskidaju lako.
 
banco
Pa Ivane Hrvatska nacija je ustvari derivat Srpske nacije. Ne moramo ići dalje, iščitaj historiju Srba i historiju Hrvata na Wikipediji. Srpska historija konkretna, detaljna, realna, s mnogo izvora, konkretnim imenima i događajima, a historija Hrvata kao da ju je pisalo dijete po priči koju mu je ispričala baka o bajci i vilama, štura i bez konkretnog početka...
 
Ivan Zgroženi
U tri rata vođena između Izraela i Arapa – 1948., 1967. i 1973. godine – došlo je do ogromnog etničkog čišćenja Palestinaca. Danas postoji 3,4 milijuna palestinskih izbjeglica. O razmerima njihovog progona svjedoče zemljišne knjige: Židovi su 1917. godine posjedovali 2,5% sve zemlje; taj postotak je 1948. godine porastao na 5,7%, da bi danas Židovi posjedovali blizu 95%, a Arapi svega 5% zemlje. Ovo je napisalo Tony Clif svibnja 1998.
 
Palestinac
FREE PALESTINA!
 
Aleksa
Historija je ono što većina prihvati kao istinu. Srbi su izgubili tada ali i tijekom proteklih 30 godina jer nisu imali kao društvo i država snage da priznaju poraz i da vođama gubitničke politike pokažu gdje im je mjesto. Dozvolili su feudalizaciju svoje države što je ogromni reakcionizam i sve to za rad statusa i novca nekoliko sada feudalnih porodica. Srbije više nema, ostala je samo medijska farsa.
 
prijatelji
Ljudi probudite se i nemojte ništa očekivati , zar ne znate što nam se sve desilo u zadnjih 30 godina i da nema nitko empatije za to. Znači prestanimo da očekujemo od pogrješne strane. Jedini pravi prijatelji Rusija, Bjelorusija i Grčka sve ostalo je teška bajka.
 
Nikola Nešić
Teško je prihvatiti, ali je Milošević udaljio Srbe od svijeta, postavio nas na pogrješnu stranu historije, učinio nas gubitnicima u svim ratovima i zamrzao u nas vremenu koje je prošlo, a o kojem imamo iskrivljeno shvaćanje. Najgore od svega njegovi politički učenici su danas na vlasti i ne daju novim generacijama da progledaju. Mi možemo spokojno da živimo poniženi, poraženi, bez znanja i saznanja o svijetu, a oni da vladaju.
 
Aleksandar Mihailović
@sinonim. Institucije, sela, gradovi i regije koji su proglasili Judenfrey nakon etničkog čišćenja Židova tijekom Dr. sv. rata su: Gelnhausen, Nemačka - proglašen Judenfry 12. 1. 1938. Luksemburg - 17. 10. 1941. Estonija - 20. 1. 1942. Erlangen proglasio 1944. godine Srbija pod njemačkom okupacijom - svibanj 1942., telegram pukovnika SS-a Emanuela Scheffera Beč - 9. 10. 1942. Berlin - 19. 5. 1943. NDH - Judenfry proglasio Siegfried Kase 18. 6.1944.
 
miki
Jest da su komunisti 50 godina u kontinuitetu podržavali Palestince i ovi naši naivni političari nastavili istim putem što je jako žalosno i pogrješno jer su ti isti palestinski studenti uzeli oružje i u Bosni se borili protiv Srba a i činili stravične zločine. Mislim da ipak ovo nije trebalo Izraelu. Samo bih zamolio ovog gospodina ambasadora da za sabat prošeta sa kapicom po Grudama, Čitluku, Mostaru ili Čavoglavama pa da podijeli iskustvo na twiteru na kome im je već jednom srdačno čestitao.
 
Bole
starasabla: Za vašu informaciju, Izrael ima izvanredne odnose sa Saveznom Republikom Njemačkom od ranih 1950-ih godina, iako je Treći Reich pobio 6 milijuna Židova. Kao što današnja demokratska, kozmopolitska Njemačka nema nikakve veze sa Hitlerovom tvorevinom, ni današnja demokratska Hrvatska nema nikakve veze sa ustašijom. Uostalom, Hrvatska je imala mnogo veći broj partizana nego ustaša, tako da te naše dosadne optužbe protiv Hrvatske nigdje ne prolaze. http://www.politika.rs/sr/clanak/435118/IRONICNO-I-TUZNO-Izrael-Hrvatskoj-cestitao-Oluju
 

Vid Hinković

Anketa

Tko nadzire DORH?

Petak, 05/06/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1419 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević