Get Adobe Flash player
Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

Spomenik general-majoru Bratiću u vojarni Vojske Srbije dokaz srbijanske...

Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

Plenković: Trebate znati da nijedno pravosudno tijelo u RH nije službeno...

Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

Autor pjesme "Srbe na vrbe" je Slovenac Marko...

Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

Sve dok Hrvatska prijestupnike javno i kolektivno ne osuđuje bit će...

SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

Prema Željki Proleterki partizani su imali pravo na mržnju i...

 • Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

  Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

  četvrtak, 14. studenoga 2019. 10:34
 • Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

  Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

  srijeda, 13. studenoga 2019. 16:46
 • Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

  Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

  četvrtak, 14. studenoga 2019. 13:30
 • Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

  Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

  srijeda, 13. studenoga 2019. 16:40
 • SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

  SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

  utorak, 12. studenoga 2019. 19:49

»Teško je prihvatiti, ali je Milošević udaljio Srbe od svijeta...«

 
 
Izraelska čestitka Hrvatskoj na 24. obljetnici Oluje posebno je izazvala komentatore na portalu beogradske Politike i po broju i po sadržaju. Evo nekih najinteresantnijih i najupečatljivijih.
Slikovni rezultat za ilan mor israel ambassador
Izraelski veleposlanik Ilan Mor s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović
 
Felipe
Židovi i su odigrali vrlo značajnu ulogu u podršci hrvatskom separatizmu devedesetih, posebno oni američki. Oni podržavaju i zapadnoukrajinske neonaciste u borbi protiv ruskog naroda iako se zna kako su se isti odnosili prema Židovima. Ovakve stvari iznenađuju samo one neupućene.
 
Max
Svi dosadašnji komentatori ispustaju iz vida činjenice koje pokazuju i dokazuju da u politici i ratu ništa nije crno-bijelo. Frank je bio Židov (Jevrej), Pavelićeva žena također. Žena Slavka Kvaternika i majka ozloglašenog DIDE Kvaternika pogađate takođe Židovka. Puno ministara u vladi NDH su bili Židovi ili oženjeni Židovkama. Povrh toga NDH je imala 28 Židova generala. Kraj rata u uniformi NDH (domobrani i ustaše) dočekalo je 2500 Židova. To su stare veze koje se ne raskidaju lako.
 
banco
Pa Ivane Hrvatska nacija je ustvari derivat Srpske nacije. Ne moramo ići dalje, iščitaj historiju Srba i historiju Hrvata na Wikipediji. Srpska historija konkretna, detaljna, realna, s mnogo izvora, konkretnim imenima i događajima, a historija Hrvata kao da ju je pisalo dijete po priči koju mu je ispričala baka o bajci i vilama, štura i bez konkretnog početka...
 
Ivan Zgroženi
U tri rata vođena između Izraela i Arapa – 1948., 1967. i 1973. godine – došlo je do ogromnog etničkog čišćenja Palestinaca. Danas postoji 3,4 milijuna palestinskih izbjeglica. O razmerima njihovog progona svjedoče zemljišne knjige: Židovi su 1917. godine posjedovali 2,5% sve zemlje; taj postotak je 1948. godine porastao na 5,7%, da bi danas Židovi posjedovali blizu 95%, a Arapi svega 5% zemlje. Ovo je napisalo Tony Clif svibnja 1998.
 
Palestinac
FREE PALESTINA!
 
Aleksa
Historija je ono što većina prihvati kao istinu. Srbi su izgubili tada ali i tijekom proteklih 30 godina jer nisu imali kao društvo i država snage da priznaju poraz i da vođama gubitničke politike pokažu gdje im je mjesto. Dozvolili su feudalizaciju svoje države što je ogromni reakcionizam i sve to za rad statusa i novca nekoliko sada feudalnih porodica. Srbije više nema, ostala je samo medijska farsa.
 
prijatelji
Ljudi probudite se i nemojte ništa očekivati , zar ne znate što nam se sve desilo u zadnjih 30 godina i da nema nitko empatije za to. Znači prestanimo da očekujemo od pogrješne strane. Jedini pravi prijatelji Rusija, Bjelorusija i Grčka sve ostalo je teška bajka.
 
Nikola Nešić
Teško je prihvatiti, ali je Milošević udaljio Srbe od svijeta, postavio nas na pogrješnu stranu historije, učinio nas gubitnicima u svim ratovima i zamrzao u nas vremenu koje je prošlo, a o kojem imamo iskrivljeno shvaćanje. Najgore od svega njegovi politički učenici su danas na vlasti i ne daju novim generacijama da progledaju. Mi možemo spokojno da živimo poniženi, poraženi, bez znanja i saznanja o svijetu, a oni da vladaju.
 
Aleksandar Mihailović
@sinonim. Institucije, sela, gradovi i regije koji su proglasili Judenfrey nakon etničkog čišćenja Židova tijekom Dr. sv. rata su: Gelnhausen, Nemačka - proglašen Judenfry 12. 1. 1938. Luksemburg - 17. 10. 1941. Estonija - 20. 1. 1942. Erlangen proglasio 1944. godine Srbija pod njemačkom okupacijom - svibanj 1942., telegram pukovnika SS-a Emanuela Scheffera Beč - 9. 10. 1942. Berlin - 19. 5. 1943. NDH - Judenfry proglasio Siegfried Kase 18. 6.1944.
 
miki
Jest da su komunisti 50 godina u kontinuitetu podržavali Palestince i ovi naši naivni političari nastavili istim putem što je jako žalosno i pogrješno jer su ti isti palestinski studenti uzeli oružje i u Bosni se borili protiv Srba a i činili stravične zločine. Mislim da ipak ovo nije trebalo Izraelu. Samo bih zamolio ovog gospodina ambasadora da za sabat prošeta sa kapicom po Grudama, Čitluku, Mostaru ili Čavoglavama pa da podijeli iskustvo na twiteru na kome im je već jednom srdačno čestitao.
 
Bole
starasabla: Za vašu informaciju, Izrael ima izvanredne odnose sa Saveznom Republikom Njemačkom od ranih 1950-ih godina, iako je Treći Reich pobio 6 milijuna Židova. Kao što današnja demokratska, kozmopolitska Njemačka nema nikakve veze sa Hitlerovom tvorevinom, ni današnja demokratska Hrvatska nema nikakve veze sa ustašijom. Uostalom, Hrvatska je imala mnogo veći broj partizana nego ustaša, tako da te naše dosadne optužbe protiv Hrvatske nigdje ne prolaze. http://www.politika.rs/sr/clanak/435118/IRONICNO-I-TUZNO-Izrael-Hrvatskoj-cestitao-Oluju
 

Vid Hinković

Komentari   

+3 #3 zvrk 2019-08-10 09:42
"tko sa vučićima ima posao=njima!" Narodna

"Među uhićenima u Zadru i poznanik Kolinde Grabar Kitarrović..." pretraži
Citat
-4 #2 Guest 2019-08-09 17:59
Ko zna što nosi budućnost u narednih 50 godina, kada Meksikanci budu vjećinsko stanovništvo u USA, muslimani u Europi, Kina postanene najjaca sila na svjetu, Arapi ostanu bez nafte, Rusija najjača država bjelaca. Da li Srbi ispravno postupaju sada ili ne, budućnost će reći. Možda izolovanost, znači da će netko uspeti da preživi. Male države i narodi nikada nisu ni našta uticali ili postanu dio vejćeg naroda i stope se sa njim i išceznu. Ali nije uvjek tako, jedno selo koje se zvalo Rim 753 B.c, postalo je imperij, ali je i taj imperij nestao. Jedno je točno, Milošević je bio netko koga Srbi nisu interesirali, nego samo vlast i bogatsvo.
Citat
+4 #1 Martin 2019-08-09 17:25
Izrael danas je napredan i zato ne želi s mitomanskom Srbijom imati posla.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Zašto A. Plenković i dalje brani nepostojeći "dan antifašističke borbe" 22. lipnja?

Nedjelja, 17/11/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 2495 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević