Get Adobe Flash player
Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

Rezolucija Europskog parlamenta o važnosti europskog sjećanja za budućnost...

Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

Boro Miletić: Ne znam kako netko može biti protiv zvijezde...

Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

Rezolucija koja nedvojbeno traži osudu komunističkog totalitarnog režima...

Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

Samo mora ukinuti mirovine srpskim agresorima koji žive u...

Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

Katolički vjernici su ismijani, povrijeđeni i...

 • Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

  Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

  srijeda, 09. listopada 2019. 18:38
 • Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

  Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

  srijeda, 09. listopada 2019. 10:01
 • Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

  Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

  srijeda, 09. listopada 2019. 09:55
 • Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

  Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

  srijeda, 09. listopada 2019. 09:50
 • Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

  Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

  srijeda, 09. listopada 2019. 09:46

Partizan, komunist, kosovac, oznaš, udbaš, krvnik, mason...

 
 
Kao nadopunu odličnim izvješćima u zadnje dvije Bujice o zločinačkoj djelatnosti Budimira Lončara nakon Drugog svjetskog rata i namjeri Milana Bandića da tom izdajici hrvatskog naroda i protivniku samostalne hrvatske države, dodijeli Nagradu Grada Zagreba, želim skrenuti pozornost na još jedan zločinački, anticivilizacijski i protuhrvatski čin hrvatskog izdajice Budimira Lončara. Osim danas dobro poznate duboko izdajničke uloge Budimira Lončara u nametanju embagra za uvoz oružja u Hrvatsku u rujnu 1991., Budimir Lončar imao je važnu ulogu i u opravdavanju zločinačkog i terorističkog čina srpsko-jugoslavenskih diplomata u Sydneyu u prosincu 1988., a možda je kao ministar vanjskih poslova SFRJ osobno dao i odobrenje za izvođenje tog u povijesti svjetske diplomacije nezapamćenog djela. 
http://www.mega-media.hr/---/secure/wp-content/uploads/2019/02/loncar-budimir-3-1024x894.jpeg
Održavao se miran prosvjed ispred jugoslavenskog konzulata u Sydneyju. Organizirali su ga sydneyski Hrvati 27. prosinca 1988. ispred jugoslavenskog konzulata. Srpski diplomati, a ustvari udbaši i teroristi, tom su prigodom iz konzulata pucali iz vatrenog oružja na hrvatske prosvjednike te teško ranili hrvatskog dječaka Josipa Tokića. Teroristički čin srpskih diplomata izazvao je golemo zgražanje čitave australske javnosti, a Vlada Australije protjerala je iz Australije sve srpsko-jugoslavenske diplomate iz konzulata u Sydneyu, a konzulat zatvorila. Bila je to do danas najveća diplomatska afera u povijesti Australije, o kojoj su danima izvješćivali svi važniji australski mediji.
 
Nakon tog zločinačkog čina u Sydneyu hrvatski iseljenici u Australiji organizirali su velike prosvjede. Kao odraz duboke ogorčenosti hrvatske iseljeničke zajednice u Melbourneu i Geelongu, te drugih dijelova države Viktorije u Melbourneu je održan možda i najveći javni prosvjed protiv Jugoslavije u tom drugom najvećem gradu u Australiji. Pred Parlament države Viktorije došlo je preko pet tisuća Hrvata, koji su prije toga u velikoj povorci prošli kroz glavne ulice glavnog grada države Viktorije. Na tom sam prosvjedu bio jedan od govornika. U svojem govoru zatražio sam zatvaranje jugoslavenskog konzulata u Sydneyju. Protjerane srpske teroriste u zračnoj luci u Beogradu dočekao je ministar vanjskih poslova SFRJ Budimir Lončar, koji je prije toga oštro napao Australiju. Rekao je kako je Australija treća zemlja koja je Jugoslaviji od 1918. godine dala ultimatum. Lončar je u govoru u zračnoj luci u Beogradu posebno pohvalio teroristu Zorana Matijaša, koji je teško ranio Josipa Tokića. Kao što se moglo i očekivati od komunističkog zločinca, Budimir Lončar je, prema pisanju australskih novinara, grubo napao hrvatske iseljenike u Australiji, rekavši kako je riječ o "ustašama i fašistima".
 
Najveća moguća perverzija prava i pravde
 
Odluka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da dodijeli Nagradu Grada Zagreba predstavlja najveću moguću perverziju prava i pravde, i najveći mirnodopski napad na hrvatsku državu od njezinog osnutka 1991. godine. Ako se umreženi udbaši u svim strukturama vlasti i hrvatskog društva osjećaju do te mjere sigurni da mogu predložiti jednog od najvećih neprijatelja hrvatske države i hrvatskog naroda Budimira Lončara za Nagradu Grada Zagreba, zadnji je trenutak da se mi hrvatski domoljubi probudimo i kažemo - dosta je. U protivnome, samo je pitanje vremena kad će ti udbaši početi zatvarati i suditi hrvatskim braniteljima, i svima nama koji smo rušili njihovu Jugoslaviju i stvorili samostalnu hrvatsku državu.
 
Hrvatska vlast je pod utjecajem udbaša
 
Prema izjavi Velimira Bujanca u Bujici, Budimir Lončar nije samo bliski prijatelj s bivšim predsjednikom RH Stipom Mesićem, nego je i rado viđen gost u Uredu predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Ta vrsta spoja komunističkih zločinaca i sadašnjih najviših državnih dužnosnika moguća je samo u Hrvatskoj. Može li sadašnja hrvatska država preživjeti najnoviju unutarnju agresiju? Sve je teže sa sigurnošću dati taj odgovor na to pitanje. Duboko se nadam da se tako nešto strašno ne će dogoditi za mojeg života. No, jednako sam uvjeren da će, prije ili kasnije, odgovorni za izdaju hrvatskih nacionalnih interesa, koja se u Hrvatskoj sustavno provodi od 2000. netko morati odgovarati ne samo pred poviješću, nego i pred sudom naroda, a posebno pred zakonima hrvatske države kad oni budu konačno budu mogli pravedno provoditi.
 

Antun Babić

Komentari   

+1 #5 Black Jack 2019-02-11 09:55
"Naši" antifašisti su u koaliciji sa četnicima kao u doba nakon II.rata, tj. križnog puta.

Kakva je to vlast koja ugostčuje četnika vučića!?

Opljačkani Hrvatski porezni obveznici moraju platiti ulazak srbije u EU dok nitko od naših političara ne traži ratnu odštetu!?

To je Partizansko četnička koalicija i ponašaju se kao Žandari Balkana!
Ovo sranje traje od 1900 godine od kada Srbijanci slijede pamflet Memorandum SANU.
Od tada sve do danas izdajicima u hrvatskoj nema kraja!

Neka srbijanci predaju Vojvodinu i Crnogorci Boka Kotarsku za ratnu odštetu!
Citat
+1 #4 šlic 2019-02-10 10:39
"Crna strana iz životopisa Budimira lončara"
Od postanka, u sotone je uvjek sv crno,zato postavljam pitanje:Od kada ova zadarska sotona ima "bjeu stranu života"?
Citat
+1 #3 šilo 2019-02-09 12:30
Svi oni, koji su digli ručurine svoje na državu Hrvatsku i sudjelovali u genocidu nad Hrvatskim Narodom od 1945 do danas, jednaki su zločinci kao i četnici udba kos i komunisti ! Zato i danas imamo ovako nakaradnu državu u kojoj glavnu riječ vodi milorad i stare komunjare, koje su do jučer nosile četničke i partizanske šubare, a danas su te šubare zamjenile "ustaškim" kapama! Ne da oni njih vole, nego da bi digli na zadnje noge "brata" milorada, da bi milo mogao dignuti alarm po svijetu i zarevat prjete nam "ustaše",i ako ti ustaša danas nema,jer su ih na Bleiburgu i Križnom putu BEZ SUDA I ZAKONA poubijali i u jame i rudnike zatrpali četnici komunisti,jna, udba, kos i ostale jugo guzice na čelu sa titom,planinc i simom dubaića! a ti isti udbaši vladaju i danas sa svojom djecom i unucima,stevama budama jovama i čedama! Vidile žabe di magarat revu pa iz zagrebačke katredale zakreketaše:"Ne možemo isključiti iz ovog spomena ni djecu ni unučad čiji su životi obilježeni zločinima ...."
Citat
+2 #2 Jura z bregov 2019-02-08 15:25
¸Jesenti milu bigulicu, zašto taj zagrebački glavešina Bandić Miki (koji se pomalo živ raspada, ali će nanijeti još dosta zla dok se posve ne raspadne) forsira toga notornog orjunaša i petokolonaša Lončar Budu, a zapostavlja njegova "antifašističko g" pajdaša i jarana Mesić Pištu? Po čemu je Pišta manje vrijedan od Bude? To je nepravda koja vapi u nebo. Gdje su "dežurni građanski aktivisti" Raukar Urška i Matula Vilček da dignu svoj pravednički glas protiv očite Mikijeve pristranosti?
Citat
+4 #1 p-link 2019-02-08 09:39
Zar su Zoran Matijaš i Bu(l)doslav Lončar etnički Srbi?
Nemojmo sve svaljivat na četnike,naši UDBA ši su pokušavali Hrvatsku za sve vijeke pokopati!
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Podržavate li štrajk u školama?

Utorak, 15/10/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1626 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević