Get Adobe Flash player
I s ideologijom reformi žaba se kuha

I s ideologijom reformi žaba se kuha

Za sve što su nam političari budzašto prodali nisu trebale...

HDZ, probudi se!

HDZ, probudi se!

Plenković je ponovio: "Glasanje po savjesti je...

Domovinski rat temelj hrvatske države

Domovinski rat temelj hrvatske države

U Domovinskom ratu pobijedili smo tri glavna neprijatelja: jugoslavenstvo,...

Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

Ne napušta se Hrvatsku samo zbog nemogućnosti zapošljavanja,...

Narko biznis na popovski način

Narko biznis na popovski način

Trebalo bi zatražiti od Srbije da nam njihovi policajci istraže poljudske...

 • I s ideologijom reformi žaba se kuha

  I s ideologijom reformi žaba se kuha

  srijeda, 14. ožujka 2018. 12:44
 • HDZ, probudi se!

  HDZ, probudi se!

  četvrtak, 15. ožujka 2018. 13:15
 • Domovinski rat temelj hrvatske države

  Domovinski rat temelj hrvatske države

  četvrtak, 15. ožujka 2018. 13:03
 • Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

  Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

  srijeda, 14. ožujka 2018. 12:40
 • Narko biznis na popovski način

  Narko biznis na popovski način

  četvrtak, 15. ožujka 2018. 19:04

Neka posebni savjetnik predsjednika Vlade nagrade dijeli u - Jazovki

 
 
Sukladno odredbi članka 23. stavka 5. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, Krešimiru Macanu određena je naknada za rad u iznosu od 9.000,00 kuna neto mjesečno', priopćeno je iz Vlade. A zašto!? Od 1. siječnja postaje posebni savjetnik predsjednika Vlade za strateško komuniciranje. Njegov angažman ne će uključivati službeno zaposlenje na Markovom trgu, već će Macan biti vanjski suradnik.
https://www.declic-communication.com/wp-content/uploads/2014/05/Strategie-de-communication.jpg
"U sklopu dodjele nagrada Grand PRix biramo 'Komunikatora' i 'Antikomunikatora' godine kako bismo istaknuli dobre komunikacijske prakse, ali i kako bismo osobe koje tako ne komuniciraju potaknuli da porade na otvorenosti i konstruktivnosti svoje komunikacije“, kazao je predsjednik žirija 11. Grand PRixa HUOJ-a Krešimir Macan (SD, 20. 2. 2018.). A nagrada se zove „Šipak godine“. Deset kandidata za tu nagradu „pomeo je svojom konkurencijom“ sisački biskup msgr. Vlado Košić. A da ne ponavljam ili ulazim u dublju analizu s ovim događajem napominjem kako je to najsažetije opisao, izanalizirao i sažeo u riječi, u svom članku u HT-u od 1. ožujka 2018., Ivica Marijačić: „Nema dvojbe da bi Macan i drugovi iz stručnog žirija rado msgr.Košiću nagradu uručili u Brezovici, ali neka to učine nad Jazovkom iz koje se i danas čuje vrisak žrtava, živućih ranjenika iz zagrebačkih bolnica koje su Titove zvijeri tu dovele i bacile“.
 
Je li ovaj članak pročitao ijedan zastupnik Sabora RH ili član Vlade RH a da je iz stranke HDZ? Eto tko im je na čelu Vlade i HDZ!? Tako povlačiti po blatu jednog biskupa iz Crkve u Hrvata! E, lakše bi se podnijelo i to da predsjednika Vlade i HDZ-a ne vidimo i na crkvenim svečanostima, tj. blagdanima i sudjeluje u nekim obredima (grlo na sv. Blaža). Oh, kakvog li vrhunskog licemjerstva! Ako poslije ovoga kardinal Bozanić u sljedećem velikom slavlju vidi i predsjednika Plenkovića, neka ga (poput Krista u Hramu kad je bičem istjerao sve iz Hrama, isprevrtavši stolove…) drzovito primi za ruku i istjera iz katedrale, a i druge vrlo bliske njemu da ne čine kuću molitve i slave Božje političkom prostitutkom i inih izopačenosti! Ako ne, čekat ćemo novoga nadbiskupa zagrebačkoga koji će poput ondašnjeg nadbiskupa Stepinca održati govor pred katedralom (na blagdan Krista kralja 1943. da ga čuje cijeli svijet), najprije grešnim kršćanima, psovačima, ubojicama nerođene djece, oskvrniteljima nedjelje(dana Gospodnjega), a potom vlastima; u Zagrebu (NDH), Berlinu, Londonu i onima u šumi (partizanima).
 
Najlakše je šutjeti, zar ne? Strateško komuniciranje, hm! Manifestacija procesa dehumanizacije i demonizacija svega hrvatskoga koji traje nakon 2000., a osobito ovo iz Domovinskog rata pojačano je ovih dana kad se vrhunske vrijednosti, kao što je davanje života i udova za obranu Domovine stavljaju pod noge onih koji su bili na suprotnoj strani, a sada na slamku održavaju Vladu Plenkovića i mrcvare se udovice poginulih koji su bili i ostali Za Dom Spremni. Da, da sve tri riječi velikim slovima. A takozvano Povjerenstvo..., ma bolje da ne pišem!
 

Nikola Bašić, Vis

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Hoće li A. Plenković, unatoč svemu, pokušati u Saboru progurati zlokobnu Istanbulsku konvenciju?

Subota, 17/03/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1295 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević