Get Adobe Flash player
Zabrana mise na Bleiburgu - ubijanje sjećanja

Zabrana mise na Bleiburgu - ubijanje sjećanja

Inicijativa zabrane potekla je iz...

Aco Stanković poziva srbijanske rasiste

Aco Stanković poziva srbijanske rasiste

Huškački govor Sergeja Trifunovića pred razjarenom ruljom u kojemu...

HSP najveći gubitnik izbora u Lici

HSP najveći gubitnik izbora u Lici

HSP izgubio 2.108 ili 35 posto glasova i jedan mandat u odnosu na izbore...

Dado nije znao slušati

Dado nije znao slušati

S Dadom i bez Dade Lika propada, poput mnogih naših krajeva i...

Spomenik iz Bleiburga prenijeti u Hrvatsku

Spomenik iz Bleiburga prenijeti u Hrvatsku

Vrijeme je da napokon počnemo stvarati kulturu sjećanja na...

 • Zabrana mise na Bleiburgu - ubijanje sjećanja

  Zabrana mise na Bleiburgu - ubijanje sjećanja

  četvrtak, 14. ožujka 2019. 18:25
 • Aco Stanković poziva srbijanske rasiste

  Aco Stanković poziva srbijanske rasiste

  četvrtak, 14. ožujka 2019. 15:11
 • HSP najveći gubitnik izbora u Lici

  HSP najveći gubitnik izbora u Lici

  srijeda, 13. ožujka 2019. 19:52
 • Dado nije znao slušati

  Dado nije znao slušati

  srijeda, 13. ožujka 2019. 19:46
 • Spomenik iz Bleiburga prenijeti u Hrvatsku

  Spomenik iz Bleiburga prenijeti u Hrvatsku

  srijeda, 13. ožujka 2019. 19:43

Neka posebni savjetnik predsjednika Vlade nagrade dijeli u - Jazovki

 
 
Sukladno odredbi članka 23. stavka 5. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, Krešimiru Macanu određena je naknada za rad u iznosu od 9.000,00 kuna neto mjesečno', priopćeno je iz Vlade. A zašto!? Od 1. siječnja postaje posebni savjetnik predsjednika Vlade za strateško komuniciranje. Njegov angažman ne će uključivati službeno zaposlenje na Markovom trgu, već će Macan biti vanjski suradnik.
https://www.declic-communication.com/wp-content/uploads/2014/05/Strategie-de-communication.jpg
"U sklopu dodjele nagrada Grand PRix biramo 'Komunikatora' i 'Antikomunikatora' godine kako bismo istaknuli dobre komunikacijske prakse, ali i kako bismo osobe koje tako ne komuniciraju potaknuli da porade na otvorenosti i konstruktivnosti svoje komunikacije“, kazao je predsjednik žirija 11. Grand PRixa HUOJ-a Krešimir Macan (SD, 20. 2. 2018.). A nagrada se zove „Šipak godine“. Deset kandidata za tu nagradu „pomeo je svojom konkurencijom“ sisački biskup msgr. Vlado Košić. A da ne ponavljam ili ulazim u dublju analizu s ovim događajem napominjem kako je to najsažetije opisao, izanalizirao i sažeo u riječi, u svom članku u HT-u od 1. ožujka 2018., Ivica Marijačić: „Nema dvojbe da bi Macan i drugovi iz stručnog žirija rado msgr.Košiću nagradu uručili u Brezovici, ali neka to učine nad Jazovkom iz koje se i danas čuje vrisak žrtava, živućih ranjenika iz zagrebačkih bolnica koje su Titove zvijeri tu dovele i bacile“.
 
Je li ovaj članak pročitao ijedan zastupnik Sabora RH ili član Vlade RH a da je iz stranke HDZ? Eto tko im je na čelu Vlade i HDZ!? Tako povlačiti po blatu jednog biskupa iz Crkve u Hrvata! E, lakše bi se podnijelo i to da predsjednika Vlade i HDZ-a ne vidimo i na crkvenim svečanostima, tj. blagdanima i sudjeluje u nekim obredima (grlo na sv. Blaža). Oh, kakvog li vrhunskog licemjerstva! Ako poslije ovoga kardinal Bozanić u sljedećem velikom slavlju vidi i predsjednika Plenkovića, neka ga (poput Krista u Hramu kad je bičem istjerao sve iz Hrama, isprevrtavši stolove…) drzovito primi za ruku i istjera iz katedrale, a i druge vrlo bliske njemu da ne čine kuću molitve i slave Božje političkom prostitutkom i inih izopačenosti! Ako ne, čekat ćemo novoga nadbiskupa zagrebačkoga koji će poput ondašnjeg nadbiskupa Stepinca održati govor pred katedralom (na blagdan Krista kralja 1943. da ga čuje cijeli svijet), najprije grešnim kršćanima, psovačima, ubojicama nerođene djece, oskvrniteljima nedjelje(dana Gospodnjega), a potom vlastima; u Zagrebu (NDH), Berlinu, Londonu i onima u šumi (partizanima).
 
Najlakše je šutjeti, zar ne? Strateško komuniciranje, hm! Manifestacija procesa dehumanizacije i demonizacija svega hrvatskoga koji traje nakon 2000., a osobito ovo iz Domovinskog rata pojačano je ovih dana kad se vrhunske vrijednosti, kao što je davanje života i udova za obranu Domovine stavljaju pod noge onih koji su bili na suprotnoj strani, a sada na slamku održavaju Vladu Plenkovića i mrcvare se udovice poginulih koji su bili i ostali Za Dom Spremni. Da, da sve tri riječi velikim slovima. A takozvano Povjerenstvo..., ma bolje da ne pišem!
 

Nikola Bašić, Vis

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li ministrica Gabrijela Žalac podnijeti ostavku?

Srijeda, 20/03/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 871 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević