Get Adobe Flash player
Ivica Todorić pojašnjava grupu Borg

Ivica Todorić pojašnjava grupu Borg

Svjedočenje vlasnika Agrokora u DORH-u 7. lipnja...

Rada-Lambada protiv hrvatske države

Rada-Lambada protiv hrvatske države

Petokolonaška izdajnička djelatnost pored spomenika Oca...

Brod 'Galeb' - simbol Titine diktature

Brod 'Galeb' - simbol Titine diktature

Oberschnell-ovska revizija titoizma!     „Ako...

I politička trgovina ima vijek trajanja

I politička trgovina ima vijek trajanja

Smiju li nam se oni s povlaštenim saborskim mirovinama na...

Ministar Marić je kriv zato što je uspješan

Ministar Marić je kriv zato što je uspješan

Komedijaška predstava s pokušajem tobožnjeg utvrđivanja...

 • Ivica Todorić pojašnjava grupu Borg

  Ivica Todorić pojašnjava grupu Borg

  četvrtak, 13. prosinca 2018. 12:36
 • Rada-Lambada protiv hrvatske države

  Rada-Lambada protiv hrvatske države

  četvrtak, 13. prosinca 2018. 06:27
 • Brod 'Galeb' - simbol Titine diktature

  Brod 'Galeb' - simbol Titine diktature

  četvrtak, 13. prosinca 2018. 12:27
 • I politička trgovina ima vijek trajanja

  I politička trgovina ima vijek trajanja

  četvrtak, 13. prosinca 2018. 06:22
 • Ministar Marić je kriv zato što je uspješan

  Ministar Marić je kriv zato što je uspješan

  četvrtak, 13. prosinca 2018. 06:18

Zašto nisu zakonski progonjeni Kapović, Mikulić, Stubbs, Lalovac...?

 
 
Dnevni list Slobodna Dalmacija – rubrika „GRINTANJE“ Ivice Ivaniševića (8. siječnja 2018., str. 44.)
Pseudohumanizmom prikriveni cinizam
Ivanišević: Zašto je Predsjednica bojkotirala pravoslavni Božić?
Pao joj je u nezgodan datum.
Čitatelj: Obzirom na društveni i politički položaj hrvatske nacionalne manjine u Republici Srbiji, političkom primanju za vjerski blagdan pravoslavni Božić morali su obvezno nazočiti ne samo Predsjednica Republike Hrvatske, nego i predsjednik Hrvatskoga sabora, ministrica vanjskih poslova, državni tajnik SDU za Hrvate izvan RH, predsjednik Hrvatskog Crvenog Križa, predstojnica Caritasa, kardinal Josip Bozanić, nuncij Svete Stolice u RH, sveti Otac papa Franjo, te ako je ikako mogao uskladiti svoje obveze i termine i sâm svevišnji i jedini te zajednički nam i dragi – Bog! Možda bi Svevišnji hrvatskoj nacionalnoj manjini u Republici Srbiji jedini i mogao pomoći?
http://www.mod-langs.ox.ac.uk/russian/childhood/pavlik4.jpg
Dnevni list Slobodna Dalmacija – rubrika „GRINTANJE“ Ivice Ivaniševića (6. siječnja 2018., str. 48.)
Pedagogija šaketanja Zorana Predina
Petir: Zagovor arbitraže je izdaja.
Ivanišević: A tko sluša Zorana Predina, slušat će oluju.
Čitatelj: I ne samo to, nego će i osjećati bolne bubotke po glavi i tijelu kao svojevremeno košarkaški sudac kojeg je Zoran Predin nezadovoljan njegovim suđenjem nakon utakmice išaketao na parketu pred zaprepaštenim gledateljima!
 
Dnevni list Slobodna Dalmacija – rubrika „vaš sms“ (6. siječnja 2018., str. 48
Bicepsi i korijeni
U meču između Plenkovića i Milinovića tipujem na onog koji ima veće bicepse.
Božo, Split
Čitatelj: I na onog koji ima dublje i jače udbine i kosove korijene! Može bit da je to sin udbina profesora informatologije i majorice JNA, kosovke i vojne lekarke koja je u skladu s tim kao osoba od posebnog statusa i povjerenja s pukovnicom JNA dr. Mirom Broz (snahom Josipa Broza Tita), godine 1991. bila članica Povjerenstva Vojne bolnice Dubrava u Zagrebu u pregovorima o njezinu prelasku u nadležnost Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske?
 
Duh i moral Pavlika Morozova u Zagrebu

 

Vjeroučitelj u zagrebačkoj Osnovnoj školi „Matija Gubec“ šokiran i frustriran presudom u Den Haagu izgubio je orijentaciju u vremenu i prostoru i zaboravio da nije Jupiter, te da NKVD-ova i UDB-ina didaktika i pedagogija imaju i danas svoje učenike i sljedbenike. Neprimjereno je svom vjeroučiteljskom i odgojiteljskom pozivu, misiji i moralu u razredu pred učenicima u kontekstu odluke suda i emocija izazvanih presudom u Haagu „šestorki“ i činjenično neutemeljene neizravne stigme hrvatskoj državi i narodu o „udruženom zločinačkom pothvatu“, govorio da zbog njihove moguće odgovornosti za tu i takvu presudu bivše predsjednike S. Mesića i I. Josipovića te ministricu vanjskih poslova V. Pusić treba strijeljati!
 
U tom razredu kao i u cijelom društvu još uvijek ima nasljednika i sljedbenika NKVD-ova junaka Pavlika Morozova, koji je 1932. u Sovjetskom Savezu kao 13-godišnji dječak svoga oca prijavio da skriva žito i ne će da ga preda u kolhoz! Tim svojim činom dao je svijetli primjer svim pionirima, omladincima i trudbenicima te odredio društveni kanon da su interesi komunističke partije i države ispred i iznad egzistencijalnih potreba i interesa roditelja, obitelji, društva i naroda. Dječakov je otac ubrzo uhapšen i osuđen na 10-godišnju robiju u sibirskom gulagu gdje je i umro.
 
Udbin portal Index
 
Suvremeni Pavlik Morozov iz zagrebačke Osnovne škole „Matija Gubec“ pokazao se dostojnim nasljednikom svog NKVD-ovog idola i UDB-ine doušničke „škole“ svojih roditelja, pa je snimio što je  moralno i društveno neprimjereno u razredu govorio vjeroučitelj, to je poslano UDB-inom portalu INDEX neosuđenog utajivača milijunskog iznosa za porez Matije Babića, i vjeroučitelj je zbog „poticanja na mržnju i nasilje“ uhićen i proveo desetak dana u istražnom zatvoru u Remetincu, a potom dobio i izvanredni otkaz ugovora o radu. U Jugoslaviji je bio čuven po ljudska i građanska prava i slobode zloćudni „verbalni delikt“ po „članu 133. Krivičnog zakona SFRJ“.
Već su se javili građani pa i roditelji nekih učenika s prijedlogom da se Osnovna škola „Matija Gubec“ u Zagrebu preimenuje u Osnovnu školu „Pavlik Morozov“, u čast i slavu sovjetske NKVD-ove moralne vertikale te pionirskog i društvenog ideala i idola – Pavlika Morozova!
Pa neka vjeroučitelju tako i bude kad je zaboravio u kojem stvarno političkom i društvenom sustavu živi te gdje i s kim radi, kao i na to što je dopušteno Jupiteru i „jupiterovcima“ a nije „volu“ i „volovima“. A evo što bez moralne i društvene osude, istrage te i nekažnjeno mogu te su to javno govorili ili i radili „jupiterovci“:
Prof. dr. sc. Mate Kapović: „Serem vam se na Bleiburg!“.
Prof. dr. sc. Borislav Mikulić. „Studenti, trebate polomiti noge zaštitarima“. (Zaštitari su po službenoj dužnosti štitili mirnu studentsku većinu od militantne i agresivne ljevičarski ideologizirane manjine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu).
 
Dr. sc. Paul Stubbs, znanstveni savjetnik: „Umri, sotono“. (Poruka javno upućena kardinalu Josipu Bozaniću). Znakovito, Paul Stubbs je iz Velike Britanije kao član humanitarne organizacije i humanitarac došao u ratnoj agresiji JNA i paramilitarnih jedinica izloženu Hrvatsku, tu ostao i u Ekonomskom institutu u Zagrebu napravio znanstvenu karijeru, te kao što to vidimo o trošku hrvatskih poreznih obveznika nastavio svoj „humanitarni“ rad za službe koje su ga educirale i po zadatku uputile u Hrvatsku!
Protiv SDP-ovog ministra i aktualnog saborskog zastupnika Borisa Lalovca nije pokrenuta istraga, sudski proces i zatražena ostavka na dužnost ministra zbog obiteljskog nasilja; a protiv HDZ-ovog župana Požeško-slavonske županije Alojza Tomaševića zbog tog istog i takvog obiteljskog nasilja pokrenuta je istraga, sudski proces i zatražena ostavka na dužnost župana!?
Prema članku 14. Ustava Republike Hrvatske: „Svatko u RH ima jednaka prava i slobode, i svi su pred zakonom jednaki“, no kako se te ustavne odredbe provode u društvenoj i pravosudnoj praksi moglo se vidjeti i uvjeriti iz navedenih primjera i dokaza njihove selektivne primjene te kršenja Ustava RH a što je godinama uobičajena i stalna praksa!
 

Zoran Pravdić

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Sviđa li vam se Tuđmanov spomenik Kuzme Kovačića?

Srijeda, 19/12/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1255 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević