Get Adobe Flash player

Hillary Clinton je najavila radikalne promjene Katoličke Crkve

 
 
Dok su sva sredstva izvještavanja podložna globalističkoj moći usredotočena na širenje prokletstva na svjetskoj razini zbog neočekivanog i njima nepoželjnog američkog predsjednika Donalda J. Trumpa iz SAD-a dolazi vijest da su izdavač katoličke revije The Remnant, Michael J. Matt, i drugi istaknuti katolici SAD-a David L. Sonnier (umirovljeni dužnosnik Vojske SAD-a – US Army), Christofer A. Ferrara (Predsjednik Udruženja katoličkih odvjetnika SAD-a), Chris Jackson (Catholics4Trump.com), Elizabeth Yore (utemeljiteljica YoreChildren) poslali pismo novom predsjedniku SAD-a sa zbunjujućim sadržajem.Pošiljatelji poslanice su postavili neka točna i neugodna pitanja o ulozi prethodne američke administracije u događajima bitnim za život Katoličke Crkve, posebno usmjereni na događaje abdikacije pape Benedikta XVI. (Josepha Ratzingera) i izbora na pontifikalni prijesto Jorgea Mariaje Bergoglija koji je uslijedio.
https://i0.wp.com/veritas-vincit-international.org/wp-content/uploads/2017/10/pope-benedict-xvi-resigns.jpg?resize=360%2C213&ssl=1
Popratna pitanja koja slijede traže izričito pokretanje istrage koja se tiče provjere činjenica koje su iskrsle u objavi tekstova elektroničke  pošte – mails – koje je pisala bivša državna tajnica Hillary Clinton a izašle su na vidjelo objavom putem wikileaksa – u kojima se najavljuje radikalna promjena Katoličke Crkve, „katoličko proljeće“ u stilu onog arapskog proljeća koje je potaknula administracija Baracka Husseina Obame, ustvari promjena režima u skladu s diktatom globalista.
 
Zbunjeni smo ponašanjem Pape toliko ideologiziranog da izgleda kao da je više u misiji promicanja sekularne agende ljevice. Izgleda kao da mu nije misija voditi Katoličku Crkvu u njenoj svetoj misiji. Ne spada u ulogu pape da bude uvučen u politiku toliko da ga se smatra za vrh međunarodne ljevice.S obzirom na to da želimo najbolje našoj zemlji i katolicima cijelog svijeta vjerujući da je odgovornost svih svjesnih vjernih katolika SAD-a da traže i zahtijevaju istragu o slijedećim pitanjima:
 
1.U kojoj je mjeri Agencija za nacionalnu sigurnost nadzirala konklavu koja je izabrala papu Franju?
2. Koje su druge radnje izvršene pod okriljem agenata SAD-a u pogledu abdikacije pape Benedikta i konklave koja je izabrala papu Franju?
3.Jesu li agenti vlade SAD-a imali kontakte s „mafijom“ kardinala Dannieelsa?
4. U danima koji su prethodili abdikaciji pape Benedikta obustavljene su sve međunarodne monetarne transakcije Vatikana. Jesu li vladine agencije SAD-a umješane u ove operacije?
5.Zašto su međunarodne monetarne transakcije uspostavljene 12. veljače 2013. na dan kada je Benedikt XVI. objavio svoje povlačenje? Radi li se tu o pukom slučaju?
6.Kakve su radnje poduzimali, ako jesu, John Podesta, Hillary Clinton i ostali povezani s djelovanjem Obame umiješani u raspravu koja je predviđala izazivanje „katoličkog proljeća“?
7.Kakve je naravi bio tajni sastanak podpredsjednika John Bidena i pape Benedikta XVI. u Vatikanu u lipnju 2011. u pogledu navedenih podataka?
8.Koju ulogu su imali u tome George Soros i ostali mđunarodni financijaši koji trenutno imaju stalni boravak u SAD-u?
 
Mi vjerujemo da je sama pojava ovih pitanja bez odgovora dovoljna da opravda ovaj zahtjev za istragu.Ako bi takva istraga utvrdila da je vlada SAD-a na neprimjeren način utjecala na poslove Katoličke Crkve tražimo da rezultati istrage budu objavljeni tako da katolički vjernici mogu tražiti odgovarajuće radnje od onih osoba u našoj hijerarhiji koje su nastavile biti vjerne nauku Katoličke Crkve. Molimo da shvatite da ne tražimo „istragu u Katoličkoj Crkvi. Tražimo jednostavno da se istraži nedavne aktivnosti vlade SAD-a kojoj ste danas Vi izvršni poglavar.“

 

(Izabrala i s tal. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Marco Sudati, http://ordinefuturo.net/2017/01/31/dal-cattolicesimo-usa-una-iniziativa-dirompente/

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Nakon što je T. Ivić 16. VI. 2019. položio vijenac na kojem piše "Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković herojima Sutjeske", svatko tko i dalje u HDZ-u podržava Plenkovića je izdajnik. Slažete li se?

Srijeda, 19/06/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1119 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević