Get Adobe Flash player

Ne dajmo im da truju našu djecu homoseksualizmom

 
 
Borba za bijelu, kršćansku i heteroseksualnu Europu. Bijelu, jer su bijelci žrtve za istrijebiti u novom multukultrnom režimu lišenom identiteta. Kršćansku, jer je kršćanstvo progonjena religija u Europi. Heteroseksualnu jer truju tvoju djecu homoseksualizmom. Radi se o planiranom procesu kojem se treba suprostaviti na inteligentan način, iz jedinih mogućih korijena koji mogu obraniti Europu: kršćanskih.
https://3.bp.blogspot.com/-nTkU2umK4J8/WCfCFWpe3jI/AAAAAAAABu8/60A8O6U2YV4M72c52NIlgSPX6nsUUBwpgCLcB/s1600/happy%2Bwhite%2Bcouple%2B1.jpg
Ukucaj "white couple" u google, i imaš ovo: https://www.reddit.com/r/CringeAnarchy/comments/6qy8o8/white_couple_on_google_images_vs_black_couple_on/ Primjer za djecu prije pedeset godina i danas. Dječacima se pokazuje perverzija za uništiti njihovu muževnost. Bit će tako slabi i nemoćni pred svakom daljnjom manipulacijom. Napad označuje linije rada: organizirano se suprotstaviti uništenju Europe: bijele, kršćanske i heteroseksualne. Jer je to njihov cilj, tu udaraju. Nemoj sjediti kući neaktivan. Traži istomišljenike na ovom području. Posveti vrijeme obrani zdrave svijesti pred ovim naletima. Poučavaj od svojih najbližih pa dalje čistom i besprijekornom kršćanstvu. Poučavaj druge o točkama na kojima nas napadaju. Budi inteligentan i mudar borac.
 

http://odostatogaistodublje.blogspot.ba/2018/01/borba-za-bijelu-krscansku-i.html

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li M. Bandić podnijeti ostavku na dužnost gradonačelnika zbog odlikovanja Budimira Lončara?

Petak, 15/02/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 630 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević