Get Adobe Flash player
Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Pupovčev SDSS osnovali su ratni zločinci i rušitelji hrvatske...

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

U Srbu se slavi pokolj nad hrvatskim...

Zagreb – posvojeni grad

Zagreb – posvojeni grad

I bez potresa sa starih zgrada padala je žbuka, kamenje, dijelovi...

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Miroslav Škoro špekulira prema Jasenovcu i prema...

Prvi politički program Velike Srbije

Prvi politički program Velike Srbije

Namjere Srbije bile su jasne, dominirati u zajedničkoj...

 • Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:48
 • Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:53
 • Zagreb – posvojeni grad

  Zagreb – posvojeni grad

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:31
 • Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:26
 • Prvi politički program Velike Srbije

  Prvi politički program Velike Srbije

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 16:42

Božinović je u bivšoj državi kao savjetnik za narodnu obranu vjerojatno dobro naučio kako se kontroliraju mediji i društvene elite

 
 
Govor 23. srpnja 2020.  na sjednici 10. saziva Hrvatskog sabora o povjerenju predloženoj Vladi
Gospodine potpredsjedniče Sabora,
Da je ova predložena Vlada izabrana u skladu s Ustavom, a nije - znamo kako su 11. i 12. izborna jedinica protuustavne te kako je predložena Vlada protuustavna, time i nelegalna i nelegitimna -, ali i da je predložena Vlada u skladu s Ustavom ne bih za nju glasovala zbog njezine korumpiranosti.
Gospodine Plenkoviću,
Predsjednik savezne Republike Njemačke Christian Wulff morao je podnijeti ostavku jer mu je jedan poduzetnik platio nadoplatu hotelske sobe u Münchenu. Međutim, taj poduzetnik je koristio jamstvo države Niedersachsen u vrijeme kada je upravo Wulff bio predsjednik vlade u Niedersachsenu. I morao je odstupiti, radi 400 eura.
Izraelski predsjednik vlade Benjamin Netanyahu je permanentno izložen istragama državnog odvjetništva ali i policije o možebitnom pogodovanju pojedinim tvrtkama, tj. o možebitnoj korupciji. - Ovo su primjeri funkcioniranja pravnog sustava, funkcionalan pravni sustav je među ostalim i preduvjet gospodarskog napretka i društvene stabilnosti.
https://balkaninsight.com/wp-content/uploads/2020/06/h_56181389-1280x929.jpg
Vi ste gospodine Plenkoviću 2017. godine u jeku tzv. Afere dnevnice održali tiskovnu konferenciju o toj temi u nazočnosti tadašnjeg državnog odvjetnika Cvitana. Nakon te tiskovne tadašnji zastupnik SDP-a i bliski suradnik bivšeg premijera i današnjeg predsjednika Milanovića, Tomislav Saucha najednom je počeo glasovati za Vas i Vašu vladu. Taj čin se ne može nazvati utjecajem na pravosuđe, to je bila javna demonstracija pravnog nasilja s jasnom porukom kako u Hrvatskoj ne vrijede zakoni već isključivo politička moć.
Korupcija, kolegice i kolege, isključivo može funkcionirati ukoliko redovni sustav ne funkcionira – i tu je kvaka. Od Mesića, Sanadera, Bandića do Vas gospodine Plenkoviću i Vaših suradnika permanentno slušamo najomraženiju rečenicu u hrvatskom javnom političkom prostoru: „Neka institucije rade svoj posao“, a dvije stranke, konkretno HDZ i SDP, s krakovima duboke države, bivše države, čine sve da institucije ne rade svoj posao. Kad bi institucije radile svoj posao onda bi afera „Borg“ rezultirala Vašim odstupanjem, a Martina Dalić i drugi sudionici afere bi pred efikasnim pravosuđem bili privedeni pravdi. Ali s obzirom na to da Vi očito kontrolirate pravosuđe, Vas je Vaše odvjetništvo po hitnom postupku proglasilo čistim.
 
Da podsjetim, do travnja prošle godine za usluge za koje nitko živ ne može dokazati svrhovitost, isplaćeno je oko 920 milijuna kuna. Vi gospodine Plenkoviću po javno dostupnoj mail korespondenciji bili ste upoznati sa svim radnjama grupe Borg, s ciljem vlastitog ne pripadajućeg bogaćenja. Nadalje, slučaj predloženog ministra Zdravka Marića. Čovjek koji je mrtav hladan obmanjivao Sabor tvrdeći da nema kontakta s Agrokorom, što je u međuvremenu dokumentirano da je čista laž, kao i uloga gospodina Marića u kreditiranju Agrokora u visini od oko 50 milijuna eura, u trenutku kad je HNB zabranila financiranje koncerna. Sjetimo se i igrokaza o vlastitom izuzeću pri glasovanju. Tu je i njegova uloga financiranja vjetroparka Krš-Pađene. 80 milijuna eura za gotovo propali projekt koji je u tom trenutku kasnio 4 godine. Nadalje uloga ministra Ćorića u istoj aferi vjetroparka Krš Pađene, ili Ćorićeva afera oko NP Krka.
 
Ovo su primjeri otvorene i bestijalne korupcije koja ima za posljedicu siromaštvo i društveno beznađe. Rezultat te politike je da 54 posto hrvatskih birača nije izašlo na izbore, što znači potpuno nepovjerenje u državne institucije, i masovno iseljavanje iz Hrvatske. Ali za razliku od iseljavanja iz Jugoslavije, kada su odlazili pojedinci, sada odlaze cijele obitelji. Ja sam izabrana u ovaj Sabor kako bi bila odvjetnica svakog hrvatskog državljanina i borila se protiv korupcije, protiv duboke države koja u Hrvatskoj ima temelje u obavještajnim službama bivše Jugoslavije. O tomu bi možda mogao više reći Vaš predloženi ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, koji je u bivšoj državi kao savjetnik za narodnu obranu vjerojatno dobro naučio kako se kontroliraju mediji i društvene elite. Samo demokratsko i slobodno društvo može osigurati državljanima blagostanje i napredak, a Vi i Vaša vlada ste garancija blokade i manipulacije, a tu nema ni napretka i ni dobrobiti za Hrvatsku.
(O milijunskim štetama koju je Hrvatskoj prouzročio partner Andreja Plenkovića Radimir Čačić napisana je knjiga "Uspon Radimira Čačića 90.-ih" za koju je protiv autora najprije podiguta, pa povučena tužba.)
 

Karolina Vidović Krišto, https://www.youtube.com/watch?v=Tfy09HBQfo8&t=1s 

Anketa

Što je po Vama odluka Stožera civilne zaštite da svi moramo nositi maske na ustima i nosu?

Srijeda, 05/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1319 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević