Sude mi, progone me, pokušavaju me zatvoriti... Dokle!?

 
 
Već petu godinu za redom, dana 27. srpnja organiziram u ime Autohtone – Hrvatske stranke prava prosvjed protiv veličanja četničkih zločina u Srbu. Temeljem prijave od strane Policijske postaje Donji Srb, dana 25. srpnja 2013. godine na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjen sam sa 2.200,00 kuna, jer je netko pjevao, zamislite ustašku pjesmu „Marijane, Marijane“. a u refrenu te pjesme Ante Paveliću za tebe umrijet ću! Prijava je podnijeta na temelju pritisaka Milorada Pupovca i montirani je politički progon!
http://www.braniteljski-portal.hr/var/ezflow_site/storage/images/novosti/drustvo/drazen-keleminec-uputio-ostar-demantij-hrt-u/48123-1-cro-HR/Drazen-Keleminec-uputio-ostar-demantij-HRT-u_article.jpg
Koprivnička policija lažno me prijavljuje zbog remećenja javnog reda i mira sa ciljem mog osobnog progona i javnog degradiranja. Ovim putem Vas sve obavještavam da sam na Prekršajnom sudu Koprivnici ovih dana dokazao svoju nevinost i oslobođen montirane optužnice. Kako mrzitelji Hrvatske (pate za Jugoslavijom i Velikom Srbijom) ne mogu podnijeti naše odlaske u Srb, Policijska postaja Donji Srb s načelnikom Tomislavom Ivandićem ponovno pokreće politički progon s danom 28. srpnja 2014. godine. Sada u optužnici stoji da je putem razglasa puštena pjesma „Evo zore evo dana, evo Jure i Bobana – pa između ostalog Jure zove Boban viče za dom spremni poglavniče“, dakle remetio javni red i mir.
 
Dana 17. veljače 2015. godine zbog te pjesme izdan je uhidbeni nalog i koprivnička policija pokušala me uhititi. U popodnevnim satima ukinut je taj uhidbeni nalog. Zbog ovih progona, dana 17. veljače 2015. godine otišao sam u Ravnateljstvo policije u Zagrebu, gdje sam tražio da se prekine politički progon i iznio sve detalje o svim montiranim i oslobađajućim presudama. Također, Hrvatski helsinški odbor zaprimio je svu dokumentaciju o mom političkom progonu od strane policije i oni mi daju podršku. Dragovoljac sam Domovinskog rata i u obranu Hrvatske odlazio sam s pjesmama „Marijane, Marijane“ i „Evo zore, evo dana“. Nisam se 1991. godine bojao četnika ni JNA pa se ne bojim ni ovih progona. Hrvatsku smo stvorili, drugovi nema više Jugoslavije! Ti JUGOFILI danas dopuštaju nošenje jugoslovenskih i četničkih zastava u Hrvatskoj (POLICIJA IH NE DIRA NITI PROGONI) ali im smeta sve što je HRVATSKO!
 
U četvrtak 19. 2. 2015. godine s početkom od 8 sati imam raspravu na Prekršajnom sudu u Koprivnici zbog naše pjesme Evo zore, evo dana. POZIVAM MEDIJE DA DOĐU I BUDU PRISUTNI NA RASPRAVI. MOLIM VAS DA SE NAJAVITE SUTKINJI ZVJEZDANA JURIĆ KOVAČEVIĆ NA BROJ TELEFONA 048 280 010. Nakon rasprave u 9,30 sati sazivam tiskovnu konferenciju ispred Prekršajnog suda, Hrvatske državnosti 5 A u Koprivnici. Na tiskovnoj konferenciji govorit ću o svim montiranim postupcima, a ispred novinara dokazat ću da me ti JUGOFILI NE MOGU I NE ĆE SLOMITI, TE ĆU JAVNO PRED MEDIJIMA OTPJEVATI PJESME „MARIJANE, MARIJANE“ i „EVO ZORE, EVO DANA“!!! POZIVAM SVE PRAVAŠE, BRANITELJE DOMOVINSKOG RATA, HRVATICE I HRVATE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DOĆI, DA MI SE PRIDRUŽE U PJESMI! OVO JE HRVATSKA!!!
Bog i Hrvati!


Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava