Get Adobe Flash player
Jasenovački 'drugokolonaši' su - petokolonaši

Jasenovački 'drugokolonaši' su - petokolonaši

Ne smetaju im hrvatske kune kad podržavaju Plenkovića i HDZ. Smeta im...

Marijana Petir odbila Plenkovićevu ucjenu

Marijana Petir odbila Plenkovićevu ucjenu

Andrej oko sebe ima klimavce, puzavce, kameleone, beskralježnjake,...

Pravnik Ivo protiv prava na život i istinu

Pravnik Ivo protiv prava na život i istinu

Sesardić: Josipović slijedi logiku onog ideološki korumpiranog suda...

Sprega lokalne i državne politike

Sprega lokalne i državne politike

Projekt Brijuni Rivijera Ivana Jakovčića povezuje lokalne i državne...

Desnica zastranila zbog egoizma

Desnica zastranila zbog egoizma

Ništa nisu naučili iz...

 • Jasenovački 'drugokolonaši' su - petokolonaši

  Jasenovački 'drugokolonaši' su - petokolonaši

  četvrtak, 18. travnja 2019. 12:16
 • Marijana Petir odbila Plenkovićevu ucjenu

  Marijana Petir odbila Plenkovićevu ucjenu

  četvrtak, 18. travnja 2019. 11:51
 • Pravnik Ivo protiv prava na život i istinu

  Pravnik Ivo protiv prava na život i istinu

  četvrtak, 18. travnja 2019. 11:44
 • Sprega lokalne i državne politike

  Sprega lokalne i državne politike

  srijeda, 17. travnja 2019. 11:10
 • Desnica zastranila zbog egoizma

  Desnica zastranila zbog egoizma

  četvrtak, 18. travnja 2019. 11:39

Sude mi, progone me, pokušavaju me zatvoriti... Dokle!?

 
 
Već petu godinu za redom, dana 27. srpnja organiziram u ime Autohtone – Hrvatske stranke prava prosvjed protiv veličanja četničkih zločina u Srbu. Temeljem prijave od strane Policijske postaje Donji Srb, dana 25. srpnja 2013. godine na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjen sam sa 2.200,00 kuna, jer je netko pjevao, zamislite ustašku pjesmu „Marijane, Marijane“. a u refrenu te pjesme Ante Paveliću za tebe umrijet ću! Prijava je podnijeta na temelju pritisaka Milorada Pupovca i montirani je politički progon!
http://www.braniteljski-portal.hr/var/ezflow_site/storage/images/novosti/drustvo/drazen-keleminec-uputio-ostar-demantij-hrt-u/48123-1-cro-HR/Drazen-Keleminec-uputio-ostar-demantij-HRT-u_article.jpg
Koprivnička policija lažno me prijavljuje zbog remećenja javnog reda i mira sa ciljem mog osobnog progona i javnog degradiranja. Ovim putem Vas sve obavještavam da sam na Prekršajnom sudu Koprivnici ovih dana dokazao svoju nevinost i oslobođen montirane optužnice. Kako mrzitelji Hrvatske (pate za Jugoslavijom i Velikom Srbijom) ne mogu podnijeti naše odlaske u Srb, Policijska postaja Donji Srb s načelnikom Tomislavom Ivandićem ponovno pokreće politički progon s danom 28. srpnja 2014. godine. Sada u optužnici stoji da je putem razglasa puštena pjesma „Evo zore evo dana, evo Jure i Bobana – pa između ostalog Jure zove Boban viče za dom spremni poglavniče“, dakle remetio javni red i mir.
 
Dana 17. veljače 2015. godine zbog te pjesme izdan je uhidbeni nalog i koprivnička policija pokušala me uhititi. U popodnevnim satima ukinut je taj uhidbeni nalog. Zbog ovih progona, dana 17. veljače 2015. godine otišao sam u Ravnateljstvo policije u Zagrebu, gdje sam tražio da se prekine politički progon i iznio sve detalje o svim montiranim i oslobađajućim presudama. Također, Hrvatski helsinški odbor zaprimio je svu dokumentaciju o mom političkom progonu od strane policije i oni mi daju podršku. Dragovoljac sam Domovinskog rata i u obranu Hrvatske odlazio sam s pjesmama „Marijane, Marijane“ i „Evo zore, evo dana“. Nisam se 1991. godine bojao četnika ni JNA pa se ne bojim ni ovih progona. Hrvatsku smo stvorili, drugovi nema više Jugoslavije! Ti JUGOFILI danas dopuštaju nošenje jugoslovenskih i četničkih zastava u Hrvatskoj (POLICIJA IH NE DIRA NITI PROGONI) ali im smeta sve što je HRVATSKO!
 
U četvrtak 19. 2. 2015. godine s početkom od 8 sati imam raspravu na Prekršajnom sudu u Koprivnici zbog naše pjesme Evo zore, evo dana. POZIVAM MEDIJE DA DOĐU I BUDU PRISUTNI NA RASPRAVI. MOLIM VAS DA SE NAJAVITE SUTKINJI ZVJEZDANA JURIĆ KOVAČEVIĆ NA BROJ TELEFONA 048 280 010. Nakon rasprave u 9,30 sati sazivam tiskovnu konferenciju ispred Prekršajnog suda, Hrvatske državnosti 5 A u Koprivnici. Na tiskovnoj konferenciji govorit ću o svim montiranim postupcima, a ispred novinara dokazat ću da me ti JUGOFILI NE MOGU I NE ĆE SLOMITI, TE ĆU JAVNO PRED MEDIJIMA OTPJEVATI PJESME „MARIJANE, MARIJANE“ i „EVO ZORE, EVO DANA“!!! POZIVAM SVE PRAVAŠE, BRANITELJE DOMOVINSKOG RATA, HRVATICE I HRVATE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DOĆI, DA MI SE PRIDRUŽE U PJESMI! OVO JE HRVATSKA!!!
Bog i Hrvati!


Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Za koga ćete glasati na izborima za Europski parlament?

Utorak, 23/04/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1474 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević