Get Adobe Flash player

Izložene su karakteristične i već vrlo prepoznatljive kolorističke apstrakcije na platnu velikih formata

 
 
Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, apstraktni slikar Mladen Žunjić iz Zagreba, nastavlja sa prezentacijom svojih novih atelijerskih uradaka, na
tzv. kvartovskim izlaganjima.
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/oIGQC6mgXk7RZpXlD7QtzQgUGwnUJ2-C7NQfQUieHhxuiC9mOmtkSuss3aqMRPFM3WJz5Cb9mWhiKa2tOdIUnm2hVZCj5MJdCuSPAezNHkSKlHo5KGYy
Ovoga puta u suradnji sa vlasnikom draguljarnice ADORO Jewelry gospodinom Ivanom Parlovom u zagrebačkom kvartu Vrbani, Žunjić izlaže nekoliko svojih radova u ekskluzivnom prostoru draguljarnice. Ideja zajedničke suradnje je prezentacija recentnih Žunjićevih radova u prostoru draguljarnice da se postava izloženih radova ritmično izmjenjuje svakih dvadesetak dana.
 
Žunjić nastavlja sa nesvakidašnjom prezentacijom slikarskih umjetničkih djela i približavanje istih građanima svojeg grada, koji zbog užurbanosti svog načina života, jednostavno ne stignu posjećivati  izložbe u svom gradu i uživati u umjetnosti.
 
Izložene su karakteristične i već vrlo prepoznatljive kolorističke apstrakcije na platnu velikih formata 90 x 100 cm. Žunjić je i ovom prigodom pokazao  eksplozivni kolorizam na platnima prepunih energije i nezaustavljivog gibanja.
 

Miroslav Pelikan

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Subota, 08/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1278 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević