Get Adobe Flash player

Tko je ubio sina federalne sutkinje?

 
 
Isuse, ovo je opako. Što se događa u Americi?  Sina federalne sutkinje ubio je netko ispred kuće, iz zasjede, a muža teško ranio. Znakovito je da se to dogodilo četiri dana nakon što joj je dodijeljen slučaj vezan uz Jeffreya Epsteina (New York, 20. I. 1953. – New York (zatvor), 5. IX. 2019.). Ovo je nekad bilo nezamislivo u Americi jer suci su bili nedodirljivi. Nije bilo isto pokušati ubiti suca ili nekoga od njegove obitelji u SAD-u ili npr. Italiji.
https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/07/20/03/30958562-8539683-image-a-3_1595210879012.jpg
Sutkinja Esther Salas, čijega su sina ubili "nepoznati" ubojice
 
O kakvom se onda prljavom slučaju radi, koliko je moćnika "umočeno" u kaljužu Maxwell-Epstein, u njihov pedofilski lanac!? Tko će se usuditi sve to raspetljati? Sutkinja je trebala voditi istragu o Epsteinovim financijskim prijevarama i transakcijama koje bi dovele do tko zna kojih vrlo moćnih ljudi. Svakomu tko počne kopati po slučaju Epstein, ode glava. Sutkinju se baš nisu usudili ubiti ali su joj ubili sina, a suprug je kritično! Ovo je nešto vrlo, vrlo mračno. Do pakla mračno!
Epstein je američki financijaš, socijalist i osuđeni seksualni prijestupnik. Ovaj seksualno devijantni biznismen, koji je volio nešto mlađe djevojke, vlasnik je jednoga karipskog otoka i prijatelj Billa Clintona i brojnih drugih javnih osoba.
 

Zoran Vukman, https://www.facebook.com/izaobzora/

Anketa

Što je po Vama odluka Stožera civilne zaštite da svi moramo nositi maske na ustima i nosu?

Srijeda, 05/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1378 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević