Get Adobe Flash player

IZJAVE TJEDNA

 
- Prema Zakonu o izvanrednoj upravi jasno su definirane uloge i Trgovačkog suda i izvanrednog povjerenika. Vlada nije direktni akter. I nemojmo zaboravljati jednu bitnu činjenicu - da je hrvatsku državu restrukturiranje Agrokora i upravljanje dosad neviđenom krizom koštalo 0 kuna. 0 kuna!
Andrej Plenković, predsjednik Hrvatske vlade u Sofiji za Novu TV
 
- Premijer nije ništa znao o tim mailovima. To su mailovi koji su cirkulirali između određene grupe ljudi. Što su oni između sebe pisali, kako smo mi mogli znati koji nismo imali te informacije. Potpredsjednica vlade je, zbog svoje političke odgovornosti, sama je tako kazala, odlučila otići. Mailovi nisu bili primjereni niti sadržajem niti stilom. Oni koji su ih između sebe pisali za to su odgovorni.
Gordan Jandroković, predsjednik Sabora napada Dalićku, a pokušava obraniti Plenkovića, Direktno
 
- Ne znam ništa o mailovima, jer samo ih brzo prestao čitati.
Zdravko Marić, Agrokorov ministar financija, Direktno
 
- Prisiljeni smo čuvati ovo što imamo, vjerujući da gore ne će doći, iako su svi pokazatelji govore da gore dolazi, a to i vama novinarima i medijima, da znate, da prepoznate, da vidite da ne bi bilo kasno da više nemate kome postavljati tu vrstu pitanja.
Milorad Pupovac, glavni koalicijski partner A. Plenkovića 21. V. 2018. prijeti da će poslije predsjednika Vlade na vlast doći „ustaše“, Direktno
 
- Populistička desnica je u najkraćem vremenu degradirala ideju referenduma možda ne baš kao u nacističkoj Njemačkoj, ali inicijalno, bogami, ni daleko od toga.
Marinko Čulić, feralovac u Pupovčevim velikosrpskim Novostima, Tacno
 
- Bit će da ga roditelji dok je bio mali nisu poučavali onoj mudroj narodnoj: “S kim si – takav si!” Tako je pametan, čestit, vrijedan i nepotkupljiv Andrej Plenković odabrao krivu partiju. Stranku čija je povijest dobrim dijelom sazdana od afera vezanih uz novac, pogodovanje i korupciju.
Nela Vlašić, novinarka, pokušava reći kako A. Plenković nije loš, da je dio njih, jugo opcije, ali da je jadan nastradao samo zato što je ušao u „taj HDZ“, Autograf
 
- Željka Markić dio je tajnog europskog pokreta kojemu je cilj zabraniti pobačaj, istospolne brakove i umjetnu oplodnju. Jednom godišnje održavaju tajne sastanke, svake godine u drugoj državi, a sve je počelo 2013. Oko 150 članova iz cijele Europe uključeno je u ovu organizaciju, a pojedinačno se u vlastitim zemljama nazivaju katoličkim udruga. Tajna organizacija ultrakonzervativaca okupljena je uz podršku Vatikana, a financiraju ih razni milijarderi iz Velike Britanije i Rusije.
Neil Datta, protuživotni i protuprirodni aktivist iz tzv. Europskog parlamentarnog foruma za populaciju i razvoj, Index
 
- Meni se čini da je za te ekstremne, ultrakonzervativne vjerske skupine slobodan seksualni odnos neprijatelj broj jedan?
Tihomir Ponoš, novinar Novoga lista i udarna poluga Darija Špelića na HRT-u glede „istorijskih tema“
 
- Gordan Jandroković ima štakorski politički refleks da iskoči s broda koji tone i ukrca se na novi. Umjesto praćenja svakog Stierova zareza, oni koji žele prvi naslutiti kakva će biti budućnost Plenkovića na čelu HDZ-a, imaju puno sigurniju, višestruko provjerenu metodu, a to je – gledaj što radi Jandroković. Kao svizac Phill koji predviđa vrijeme.
Nino Raspudić, kolumnist Večernjega lista
 
- Inicijativa za referendum temelji svoju najavu na kršenju biračkog prava. Ako inicijativu za potpisivanje zahtjeva za referendum žele promatrati kroz ove članke, onda neka najprije kazneno prijave sebe jer upravo oni koriste silu, ozbiljnu prijetnju i protuzakonite laži kako bi utjecali na građane da zatraže otkazivanje Istanbulske konvencije. Grad Rijeka zauzeo je stav da se na javnim površinama kojima upravlja stanovništvo ne može zastrašivati lažima.
Priopćenje riječkoga gradonačelnika Vojka Obersnela, koji je zabranio potpisivanje zahtjeva za referendum
 
- Odgovornost predsjednika Vlade gospodina Plenkovića ne vidim Njemu i vladajućoj većini, vjerujem i većini građana, bilo je važno da se spasi Agrokor, temeljem zakona koji koji ne će pasti na teret poreznih obveznika, koji će omogućiti ostanak zaposlenika i isplatu hrvatskih dobavljača, koji će omogućiti restrukturiranje i nastavak poslovanja Agrokora.
Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a, Direktno 
 
- Dalija Orešković je žena od koje se Kolindi trese tlo pod nogama, dama koja uživa ogromne simpatije hrvatske javnosti jer se kao šefica Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa nije libila udarati po političkoj eliti, ne mareći za tko je na kojoj poziciji.
Iva Međugorac, novinarka Dnevna
 
- Kad sam vidio Antu Ramljaka, znao sam da mu ne bih dao tri guske da ih čuva, Peruško ulijeva povjerenje.
Milorad Pupovac, predstavnik Srba u Hrvatskom saboru
 
- Želio bih poručiti gospođi Grabar-Kitarović da se i dalje nastavi miješati u unutarnja pitanja Bosne i Hercegovine. Neka samo nastave da se miješaju u unutarnja pitanja BiH. Neka ne obmanjuju i ne pretvaraju se da njihova podrška rasističkim prijedlozima izmjena Izbornog zakona s tim nema veze kao ni s opstrukcijom EU puta BiH.
Željko Komšić, predsjednik bošnjačke unitarne Demokratske fronte, Vijesti.ba
 
- Pokušali su i Turke i Bošnjake da odvoje od njihove vjere, identiteta, historije i ponosa. Ali, kako kaže hadis Božjeg Poslanika, svako 100 godina Bog pošalje čovjeka koji će jednom narodu vratiti vjeru. A kad mu pomogne, niko ne može da ga pobijedi. Mi smo imali Aliju Izetbegovića. Ne možete objasniti kako smo uspjeli da se obranimo. To je moglo samo Božjom intervencijom. Danas ne možete objasniti kako Turska uspijeva nositi ovako breme i težinu, toliko neprijatelja unutar sebe i na svojim granicama, sa milijunima izbjeglica o kojima skrbi, Turska ne da se nosi sa tim, nego to radi odlično. Vi sada imate čovjeka kojeg je Bog poslao. Ime mu je Reçep Tayyip Erdoğan.
Bakir Izetbegović, bošnjački vođa tijekom promocije turskog predsjednika Erdoğana u sarajevskoj Zetri, Saff.ba
 
- Prema mojim informacijama, Plenković nije znao za to što je radila Grupa Borg. Premijer Plenković, koliko ja znam iz dosadašnjih informacija, za sve te procese koji su se događali unutar te skupine nije znao. Ja duboko vjerujem u institucije države i one će sigurno dati odgovore Hrvatskoj i hrvatskom narodu, koji itekako trebaju dobiti te odgovore.
Milijan Brkić, potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a, N1 TV
 
- Referendumska inicijativa ‘Narod odlučuje’, predvođena organizacijama Željke Markić i Vice Batarela, vrhunac je konzervativne kontrarevolucije koja je zamah dobila homofobnim referendumom prije pet godina, a koja je sadašnjom prijetnjom prekrajanjem političkog sustava uz podršku Katoličke crkve počela predstavljati i vrlo ozbiljnu opasnost za HDZ Andreja Plenkovića.
Ana Brakus, novinarka Pupovčevih Novosti protiv obaju referenduma
 
- Božinović nije ni ušao u Sabor, jer nije bio ni poziocioniran na listu tako da privuče presudne glasove, budući da se zna kako ih i ne može dobiti od hadezeovaca ”s dna kace”.
Denis Kuljiš, novinarsko-obavještajni kameleon, Žurnalist
 
- Treba imati na umu da ni Hrvatska ni Crna Gora nisu zemlje u kojima je takav liberalni kapitalizam trajno pobijedio, pa postoje težnje da se on ospori u ime autoritarnih i nacionalističkih ideologija.
Jurica Pavičić, novinar Jutarnjega lista o „prednostima liberalizma“ na bošnjačkom portalu iz Crne Gore, http://otium4.blogspot.hr/?view=magazine
 
- Bernardić uništava stranku, gura određene interese koji kod mene ne prolaze. Želi svesti stranku na 20 zastupnika i ući u koaliciju s HDZ-om. Razara stranku i svi vide što od SDP-a ostaje.
Zdravko Ronko, saborski zastupnik SDP-a, koji prelazi u HDZ, Večernji list
 
- Slovenija ne planira ustavne promjene za manjine, ali postoji želja da se svim manjinskim zajednicama pokaže više pozornosti, osobito u smislu financijske pomoći da bi mogle provoditi svoje aktivnosti.
Karl Erjavec, čelnik umirovljeničke stranke i slovenski šef diplomacije i dalje ustrajava na uvažavanju manjina, Delo
 

TVRDNJE

 
- PM-ova (Prime minister) većina izgleda poput Frankensteina kojeg sačinjavaju Pupovčeva glava, Radinova frizura, Sauchin lijevi i Kosorov desni obraz, Bandićeve noge, Glavaševa desna ruka i lijeva ruka Ivana Vrdoljaka te, na koncu želudac HDZ-ovih “demokršćana” koji su poslušno glasovali za Istanbulsku konvenciju. Ako ih podrži Ronko, kao zadnja pridošlica, on bi u došao kao neka metaforička zakrpa na stražnjem dijelu tog čudnovatog bića. Eto družbe koju bi bilo šteta ne okupiti u jednu stranku pod Plenkovićevim vodstvom.
Nino Raspudić, kolumnist Večernjega lista
 
- Pripadnici nevladinih udruga su štakori i kamarila.
Željko Glasnović, saborski zastupnik u Saboru
 
- Sve stranke u Hrvatskoj iz devedesetih samo su različite frakcije Udbe, različite frakcije Saveza komunista.
Milan Ivkošić, novinar i kolumnist Večernjega lista, HKV
 
- Na jugoistoku Europe postoje 'igrači' koji remete mir te potiču vjerske, nacionalne i druge antagonizme, kao i nasilni ekstremizam.
Kolinda Grabar-Kitarović, hrvatska predsjednica u Mostaru, Hina
 
- Bleiburg je već desetljećima simbol hrvatskih stradanja. Osim Hrvata, stradali su i drugi... Svakoga najviše bole njegove rane, tako i nas to boli. Bleiburg je zapravo kulminacija sukoba Hrvata i Jugoslavena, sukoba koji traje od 19. stoljeća, a koji je kulminirao u 20. stoljeću, u trenutku kada je u Zagreb ušla formacija koja se nazivala 'Jugoslavenskom armijom', kojoj je zadaća bila obnoviti Jugoslaviju.
Tomislav Jonjić, povjesničar i odvjetnik, član predsjedništva Neovisnih za Hrvatsku o onima koji žele zabraniti bleiburšku komemoraciju, Bujica
 
- Ja doista mislim da je naša Predsjednica odlična Predsjednica i da unutar okvira koje joj je odredio Ustav dobro obnaša svoju dužnost.
Miomir Žužul, bivši ministar, predavač u SAD-u i poslovni čovjek, Direktno
 
- Onaj koji je plasirao ideju da je Enver Čolaković koljač, trebao bi kazneno odgovarati.
Slobodan Prosperov Novak, književni povjesničar, Nedjeljom u dva, HRT
 
- Uspostava novoga poretka kojeg nasilno želi provesti bruxelleski establishment novi je totalitarizam na tlu Europe. Podsjetimo se ne tako davnih totalitarnih režima, nacizma i komunizma, koji u svojim počecima nisu doživljavali osude. Obilježja oba totalitarizma bilo je odricanje od kršćanstva. Nacizam se okrenuo poganskim i mitološkim vjerovanjima, a komunizam negirao vjeru, ustoličio državni ateizam i na taj način uspostavio uvjete za nove ideologije koje su odbacivale vezu Boga i čovjeka. Pogubnost ovakvih ideologija poznata je i broji se u miljunima žrtava.
Dr. Sanja Bilač, intelektualka iz Splita koja je zbog Plenkovića napustila Tuđmanov HDZ, Narod
 
- Klika iz dviju udruga društva hrvatskih filmskih redatelja i Hrvatske udruge producenata mobingira i monopolizira hrvatsku kinematografiju za svoje poslovno ideološke ciljeve i interese koji nisu isto što i interesi hrvatskoga filma.
Zlatko Hasanbegović, saborski zastupnik u Saboru
 
- Od Drugog svjetskog rata imali smo u Francuskoj najmanje 50 ministara koji su bili članovi Velikog Orijenta. Sadašnja socijalistička vlada, primjerice, je masonska. A to je trend i u drugim zemljama Europe. Oni postavljaju svoje i štite se međusobno. Živimo u društvu utemeljenom na masonskoj ideologiji i sekularnoj osnovi. Jedna ili dva prosvijećena intelektualaca predlažu pretvoriti Božić u “Festival Sloboda” ili “Proslavu djece”.
Maurice Caillet, francuski liječnik, kirurg i ginekolog i bivši mason 18-og stupnja, Radio Culturcattolica.it, Croative
 
- BiH se nameće kao sjecište raznih I ovaj najnoviji migrantski val nije slučajan, već snažno potaknut u vremenu snažne političke aktivnosti. Naš je zadatak poslati snažnu poruku da je europski put, jedini put za BiH.
Dragan Čović, hrvatski član Predsjedništva BiH, Direktno
 
- Nose crno, bespravno sprječavaju ljudima prolaz... zaista smrdi na fašizam. Huey Long je davno rekao: 'fašisti budućnosti nazivati će sebe anti-fašistima'.
Don Damir Stojić, svećenik o onima koji su širili fašizam protiv tisuća Zagrepčana na Hodu za život, Direktno
 

GOVOR MRŽNJE

 
- Dragan Čović je bivši aviomehaničar iz mostarskog Sokola, čovjek blago rečeno sramotne ratne prošlosti, političar višekratno optuživan za privredni i ini kriminal.
Jurica Pavičić, jugoslavenski novinar Jutarnjega lista iz Splita i vojnik Ratka Mladića iz Ohrida i Struge
 
- Vidim da je Tomislav Žigmanov izjavio listu 'Blic' da su Hrvati u Hrtkovcima zabrinuti zbog toga što je Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima. Moje ankete pokazuju da su Srbi u cijeloj Srbiji zabrinuti zbog toga što nam ustaša Žigmanov sjedi u Narodnoj skupštini. I što 'Blic' izvještava o tome.
Vjerica Radeta, zastupnica srbijanske skupštine iz Radikalne strane, rođena u Livnu 1955. na twitteru
 
- U međunarodnopravnom smislu Hrvatska Republika Herceg-Bosna nikad nije postojala, a bosanskohercegovačkim, a posebno bosanskim Hrvatima, osim onim malobrojnima koji su se njezinim osnivanjem okoristili, donijela je nepreglednu štetu i prokazana i na Međunarodnom sudu u Hagu” te zapravo predstavlja tragediju hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.
Đurđica Čilić, polonistica, predstavnica Filozofskog fakulteta u Senatu Sveučilišta koja je jedina bila protiv D. Čovića, Jutarnji list
 
- HDZ više ne treba nazivati strankom već sektom. HDZ-ovci su više naštetili Hrvatskoj nego četnici i Turci kroz povijest.
Krešo Beljak, predsjednik HSS-a u Saboru
 
- HDZ je maligno tkivo na mladom tijelu hrvatske države.
Branimir Bunjac, saborski zastupnik Živog zida s dobivenih 400 glasova u Saboru
 
- Pobjednička strana se u osvetničkom pohodu, putem velikog zločina obračunala s poraženima, ali to ni na koji način ne može promijeniti karakter tog rata, niti od ustaške vojske napraviti pravednike.
Dragan Markovina, srpski historičar u Splitu ovako pokušava opravdati partizanske zločine nakon rata 1945., Autograf/Telegram
 
- Ne može se komemorirati one koji nisu bili žrtve. Među njima su bili i jasenovački koljači. Kad budemo komemorirali samo nevine žrtve onda ću podržavati tu komemoraciju.
Ivo Goldstein, povjesničar Srednjega vijeka, Josipovićev jugo-diplomat i židovski etnobiznismen u Otvorenome, HRT
 
- Hodače za život treba identificirati, te kada se za to pruži prilika i fizički eliminirati, kako bi se spriječilo da unazade RH.
Teodor B. (podaci poznati redakciji) na facebooku, Direktno
 
- EU danas evidentno postala jedno od stratišta radnih prava, a NATO je bez konkurencije glavni generator terorizma, masovnih migracija i svega što uz to ide.
Marinko Čulić, feralovac u Pupovčevim velikosrpskim Novostima, Tacno
 

JUGONOSTALGIJA

 
- Časna pionirska, plan B je Irska.
Poruka varaždinskih maturanata odjevenih u pionirske uniforme, https://net.hr/danas/hrvatska/varazdinski-maturanti-odjenuti-u-pionire-porucili-casna-pionirska-plan-b-je-irska/
 
- Na ex hugoslavenski prostor gledam kao na ruševine jedne lijepe države, srušene građanskim ratom, to jest seljačkom bunom, dokusurene  čeličnim šimikama liberalnog kapitalizma.
Rambo Amadeus alias Antonije Pušić, bokeljski Hrvat koji kao pjevač živi i djeluje u Beograd, Otium.blog
 
- HAZU se u međuvremenu u eri Damira Borasa pretvorila u freak show. Pretvorila se u ustanovu u kojoj je Jakov Sedlar vodeći filmski režiser te u kojoj je Dragan Čović Nelson Mendela. I to više nije problem ni HR Herceg Bosne, ni BiH, ni Mostara ni Sarajeva. To je problem Zagreba i Hrvatske. Ako nam je ovakav intelektualni centar - što očekivati od periferije? Ako su nam ovakvi učeni ljudi - čemu se nadati od neukih?
Jurica Pavičić, jugoslavenski novinar Jutarnjega lista iz Splita i vojnik Ratka Mladića iz Ohrida i Struge
 
- Vodeće političke stranke nisu razvile vlastite vrijednosti osim obveznog klanjanja hrvatskoj državi.
Marinko Čulić, feralovac u Pupovčevim velikosrpskim Novostima, Tacno
 
- U Bleiburgu treba govoriti o odgovornosti ustaškog režima za stradanje mase ljudi koji su bili njegovi djelatni akteri, simpatizeri, pasivni podupiratelji ili obični muškarci, žene i djeca koji su nagonski i stihijski bježali pred osvetom ratnih pobjednika koji su ulazili u Zagreb.
Mirjana Kasapović, članica CK SKH o Bleiburgu u Globusu 28. 4. 2016
 

LAŽ

 
- Dragan Čović je u poduzeću Sokol za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini ratne logoraše bošnjačke nacionalnosti koristio za prisilni rad.
Đurđica Čilić, polonistica, predstavnica Filozofskog fakulteta u Senatu Sveučilišta koja je jedina bila protiv D. Čovića, Jutarnji list
 
- Istanbulska konvencija predstavlja slamku spasa za sve zlostavljane žene i djecu u Hrvatskoj jer se kroz obvezujuću ulogu ratificiranog dokumenta Hrvatska sada mora odrediti zaštitnički prema ovim žrtvama koristeći sve mehanizme društva i pravnog sustava kako bi spasila njihove živote i zaštitila ih kroz sve buduće vrijeme. Besmisleno je raspravljati o demokraciji s osobama koje traže ukidanje tog dokumenta.
Priopćenje riječkoga gradonačelnika Vojka Obersnela, koji je zabranio potpisivanje zahtjeva za referendum
 
- Rasistički i netolerantni govor mržnje u javnom diskursu eskalira; glavne mete su Srbi, LGBT osobe i Romi. Sve više jača nacionalizam, posebno među mladima, uglavnom u obliku veličanja fašističkog ustaškog režima. U regionalnim medijima i na internetu, uobičajeni su rasistički i ksenofobni izrazi protiv Srba, LGBT osoba i izbjeglica, kao i uvredljiv jezik o Romima.
Najnovije izvješće Vijeća Europe protiv Hrvatske
 

NEOLIBERALIZAM

 
- Građanin državljanin neke države ili skupine država koji uživa liberalnodemokratske slobode i prava.
Ivo Goldstein, SDP-ov veleposlanik u Parizu ispod slike zločinca Tite donosi „definiciju“ svoga neoliberalizma, Jutarnji list
 

NEOOSMANIZAM

 
- Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo bili zajedno i dobro smo živjeli zajedno, dobro smo se borili zajedno. Bošnjaci su na Čanakalama branili Tursku kao svoju domovinu.
Bakir Izetbegović, bošnjački vođa tijekom promocije turskog predsjednika Erdoğana u sarajevskoj Zetri, Saff.ba
 

OPASNO PITANJE

 
- Koja je razlika je li u Jasenovcu bilo 700 ili 70 tisuća žrtava? Pavelić se dodvoravao Hitleru, otvorio najveću klaonicu poslije Dachaua i Auschwitz Birkenaua i slao mu vijence od ljudskih očiju. Na takvom logoru se ne može postaviti ploča 'Za dom spremni', to je retardacija hrvatskih vlasti.
Sregej Trifunović, srbijanski glumac na hrvatskoj dalekovidnici kod Ace Stankovića
 

REALIZAM

 
- Bošnjaci mogu opstati u okviru BiH. Svako drugo rješenje pretvorit će ju u Gazu.
Esad Duraković, bošnjački akademik na N1 TV
 

STRAŠNO

 
-Sada se suočavamo s organiziranim pokretom koji je protiv ljudskih prava i to je nešto novo. Suočavamo se sa strateški promišljenim pokretom koji ne želi samo zaustaviti napredak ljudskih prava, nego ga i vratiti unazad.
Ovako Neil Datta, protuživotni i protuprirodni aktivist iz tzv. Europskog parlamentarnog foruma za populaciju i razvoj opisuje udruge koje se bore protiv homoseksualne okupacije Svijeta, Novi list
 
- Stepinac je bio čovjek koji je 1938. godine, kao savjetnik pape Pija XI., pisao i sudjelovao u pisanju enciklike koja je trebalo da osudi Holokaust, antisemitizam i nacizam. Onda se postavlja pitanje - ako je Stepinac 1938. godine bio dovoljno kvalificiran, mudar, informiran i oprezan u vezi sa zločinima nacista, kako to da on prešućuje rasne zakone iz 1941. godine i ponaša se kao da oni ne postoje. To je veliki problem. To je jedan od ključnih razloga zašto židovi, Romi i Srbi ne mogu pristati na kanonizaciju Stepinca.
Drago Pilsel, rođeni argentinski Hrvat i nečiji aktivist za bošnjačko glasilo, Vijesti.ba
 

STVARANJE KULTA

 
- Premda je Sinčić u nekoliko saborskih odbora i među najaktivnijim zastupnicima koji uz to i vodi stranku, ne libi se uzeti u ruke usisavač, zna rukovati perilicama, a i pripremiti jednostavniji obrok, doručak ili večeru za djecu, premotati ih i okupati.
Novinarka Večernjega lista Romana Kovačević Barišić, veliča bračni par Palfi-Sinčić
 

UNITARIZAM

 
- U Jajcu i Travniku imamo jednu veličanstvenu političku inverziju, gdje učenici demonstriraju da se ukinu dvije škole pod jednim krovom.
Esad Duraković, bošnjački akademik na N1 TV
 

UNITARNA BiH

 
- Ne treba nas Hrvatska podsjećati da je jedna od članica EU-a. Nikada ne ćemo pristati na to da glas svih građana BiH ne bude jednak, odnosno na to što podupirući Čovićeve nemoguće zahtjeve podržavate. To je uostalom u suprotnosti s onim što EU jest. Neka uvažena predsjednica Grabar-Kitarović izbije iz glave uvjerenje da može ucjenjivati građane ove države, jer ovo nije 1993. godina.
Željko Komšić, predsjednik bošnjačke unitarne Demokratske fronte, Vijesti.ba
 

VELIKOBRITANIZAM

 
- Njemačka i drugi morat će se naviknuti na život  s nešto višom razinom rizika, kao Britanija u desetljećima terorizma IRA-e, a da ne izgubi svoje liberalno držanje.
Timothy Garton Ash, engleski politički analitičar o migrantima u Njemačkoj, The Guardian

Anketa

Nakon što je T. Ivić 16. VI. 2019. položio vijenac na kojem piše "Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković herojima Sutjeske", svatko tko i dalje u HDZ-u podržava Plenkovića je izdajnik. Slažete li se?

Srijeda, 19/06/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1172 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević