Get Adobe Flash player
Gafovima do pobjede za predsjednika

Gafovima do pobjede za predsjednika

Milanovićevu marketinškom vraču Borisu Maleševiću...

Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

Birači HDZ-a nisu birali koaliciju sa SDSS-om i...

Plenković: ITAS ne smije opstati!

Plenković: ITAS ne smije opstati!

Nakon što je eutanazirao članstvo HDZ-a, provodi diktaturu sličnu...

Plenković mora otići...

Plenković mora otići...

Plenković je katastrofa za Hrvatsku kao predsjednik Vlade i predsjednik...

Mrziteljima smeta i istarska himna

Mrziteljima smeta i istarska himna

Pa zar im i smeta i Krasna zemljo Istro...

 • Gafovima do pobjede za predsjednika

  Gafovima do pobjede za predsjednika

  četvrtak, 13. veljače 2020. 09:07
 • Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

  Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

  četvrtak, 13. veljače 2020. 09:02
 • Plenković: ITAS ne smije opstati!

  Plenković: ITAS ne smije opstati!

  četvrtak, 13. veljače 2020. 08:52
 • Plenković mora otići...

  Plenković mora otići...

  četvrtak, 13. veljače 2020. 08:42
 • Mrziteljima smeta i istarska himna

  Mrziteljima smeta i istarska himna

  četvrtak, 13. veljače 2020. 08:33

Iz tiska je izišao novi 25. broj mjesečnika Hrvatske novine iz Subotice

 
 
U 25. broju mjesečnika Hrvatske novine između ostalog možete pročitati: Zlatko Ifković 25 brojeva mjesečnika Hrvatske novine: Ivan Tumbas: Tatoš iz našeg prava Michael Ilić: Geopolitičke prognoze za Vojvodinu po sistemu Baba Vange, Mile Prpa: Čija politika stoji iza ubrzane islamizacije Europe? Franjevačka crkva sv. Mihovila u Subotici...
Novi 25. broj mjesečnik Hrvatske novine , vam je dostupan u tiskanom izdanju, možete ga naručiti i dobiti na vašu adresu. Na našem web portalu na adresi www.hnl.org.rs., kao i aktualne vijesti o djelovanju Hrvata u Srbiji, vijesti iz Subotice, Vojvodine, Hrvatske, Srbije, na našim internetskim stranicama koje su preuređene, dopunjena sa novim sadržajima.
 
Mjesečnik Hrvatske novine svakodnevno su vam dostupne i na našem web siteu na adresi www.hnl.org.rs., kao i aktualne vijesti o djelovanju Hrvata u Srbiji, vijesti iz Subotice, Vojvodine, Hrvatske, Srbije, na našim internetskim stranicama koje su preuređene, dopunjena sa novim sadržajima. Otvorili smo stranicu na facebooku Hrvatske novine Hrvati u Srbiji, pored postojećih Hrvatske novine kolumne, intervjui i Hrvatske novine vijesti, na kojima možete pročitati autorske tekstove o Hrvatima u Srbiji na određene aktualne teme, aktualne vijesti o Hrvatima u Srbiji, te vijesti o djelovanju hrvatskih udruga diljem svijeta, te aktualne vijesti iz Republike Hrvatske.
 
Svakodnevno su vam dostupne i na našem web siteu na adresi www.hnl.org.rs. Naša internetske stranice su preuređene, dopunjena sa novim sadržajima. Sve to nam iziskuje dodatne troškove. Također vas molimo, ako ste u mogućnosi, pomozite svojom donacijom mjesečnik Hrvatske novine iz Subotice, i na taj način dajte svoj doprinos tiskanju mjesečnika i radu naše web stranice.
 
Ukoliko odlučite da se pretplatite na Hrvatske novine ili pomognete svojom donacijom mjesečnik će vam biti dostavljan na vašu adresu u tiskanom izdanju ili u pdf-formatu na vašu mail adresu svakog prvog u mjesecu. Možete za iznos donacije dobiti prostor za oglašavanje u mjesečniku Hrvatske novine i portalu hnl.org.rs
Broj žiro-računa i naziv banke /OTP Banka, Novi Sad
IBAN: RS35325960170005176289
SWIFT: OTPVRS22
 
Ponuda oglašavanja
 
Na jedinstven način omogućava svim zainteresiranim čitateljima, poduzećima u skladu sa prisutnosti mjesečnika Hrvatske novine i portala hnl.org.rs želimo Vam ponuditi jedinstven i sve prisutan način suradnje kroz oglašavanje Vašeg grada i poduzeća iz Vašeg grada, turističke ponude Vašeg grada, u našem mjesečniku Hrvatske novine i portalu hnl.org.rs.
 
Što dobivate oglašavanjem?! Kolor oglas svakog mjeseca u mjesečniku Hrvatske novine, a na portalu hnl.org.rs., po dogovoru. Isticanje brenda Vašeg poduzeća te njenog djelovanja za sve sadašnje i buduće generacije, čime ćete ujedno doprijeti do kruga Vaših potencijalnih poslovnih partnera. Postoji mogućnost kolor oglasa veličine cijele stranice u 12 brojeva i kolor oglasa veličine pola stranicu u 12 brojeva. Postoji mogućnosti i reklame po dogovoru. U cijenu reklame i u reklamu može biti je uključen i prikaz vašeg grada, turističke ponude vašeg grada i poduzeća iz vašeg grada. U cijenu je uključena i reklama na manifestacijam koje organizira udruga Hrvatske nezavisna lista i mjesečnik Hrvatske novine. Oglas mora biti pripremljen u jpg. Nadam se da smo Vas zainteresirali i zaokupili Vašu pažnju te da ćete u ovom prijedlogu promocije prepoznati interes Vašeg poduzeća.
Pretplatite se na mjesečnik Hrvatske novine, iskoristite mogućnost oglašavanja!
 

Hrvatske novine, Subotica

Anketa

Projekt »Rijeka europska prijestolnica kulture« je:

Utorak, 18/02/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1216 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević