Get Adobe Flash player
POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

Riječ "samodopisivanje" sama po sebi najbolje govori kakvo nas...

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Sjetite se svih putovanja bivših predsjednika. Osim toga, tko...

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Kardinal Stepinac i tadašnja hrvatska država organizirali su...

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Oni koji blokiraju proglašenje svetim bl. Stepinca blokiraju i...

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Komunistička Partija Jugoslavije donosila je odluke suprotne postojanju i...

 • POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  srijeda, 16. rujna 2020. 17:30
 • Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  ponedjeljak, 14. rujna 2020. 15:00
 • Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  četvrtak, 17. rujna 2020. 18:43
 • Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:45
 • Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:55

Iz tiska je izišao novi 25. broj mjesečnika Hrvatske novine iz Subotice

 
 
U 25. broju mjesečnika Hrvatske novine između ostalog možete pročitati: Zlatko Ifković 25 brojeva mjesečnika Hrvatske novine: Ivan Tumbas: Tatoš iz našeg prava Michael Ilić: Geopolitičke prognoze za Vojvodinu po sistemu Baba Vange, Mile Prpa: Čija politika stoji iza ubrzane islamizacije Europe? Franjevačka crkva sv. Mihovila u Subotici...
Novi 25. broj mjesečnik Hrvatske novine , vam je dostupan u tiskanom izdanju, možete ga naručiti i dobiti na vašu adresu. Na našem web portalu na adresi www.hnl.org.rs., kao i aktualne vijesti o djelovanju Hrvata u Srbiji, vijesti iz Subotice, Vojvodine, Hrvatske, Srbije, na našim internetskim stranicama koje su preuređene, dopunjena sa novim sadržajima.
 
Mjesečnik Hrvatske novine svakodnevno su vam dostupne i na našem web siteu na adresi www.hnl.org.rs., kao i aktualne vijesti o djelovanju Hrvata u Srbiji, vijesti iz Subotice, Vojvodine, Hrvatske, Srbije, na našim internetskim stranicama koje su preuređene, dopunjena sa novim sadržajima. Otvorili smo stranicu na facebooku Hrvatske novine Hrvati u Srbiji, pored postojećih Hrvatske novine kolumne, intervjui i Hrvatske novine vijesti, na kojima možete pročitati autorske tekstove o Hrvatima u Srbiji na određene aktualne teme, aktualne vijesti o Hrvatima u Srbiji, te vijesti o djelovanju hrvatskih udruga diljem svijeta, te aktualne vijesti iz Republike Hrvatske.
 
Svakodnevno su vam dostupne i na našem web siteu na adresi www.hnl.org.rs. Naša internetske stranice su preuređene, dopunjena sa novim sadržajima. Sve to nam iziskuje dodatne troškove. Također vas molimo, ako ste u mogućnosi, pomozite svojom donacijom mjesečnik Hrvatske novine iz Subotice, i na taj način dajte svoj doprinos tiskanju mjesečnika i radu naše web stranice.
 
Ukoliko odlučite da se pretplatite na Hrvatske novine ili pomognete svojom donacijom mjesečnik će vam biti dostavljan na vašu adresu u tiskanom izdanju ili u pdf-formatu na vašu mail adresu svakog prvog u mjesecu. Možete za iznos donacije dobiti prostor za oglašavanje u mjesečniku Hrvatske novine i portalu hnl.org.rs
Broj žiro-računa i naziv banke /OTP Banka, Novi Sad
IBAN: RS35325960170005176289
SWIFT: OTPVRS22
 
Ponuda oglašavanja
 
Na jedinstven način omogućava svim zainteresiranim čitateljima, poduzećima u skladu sa prisutnosti mjesečnika Hrvatske novine i portala hnl.org.rs želimo Vam ponuditi jedinstven i sve prisutan način suradnje kroz oglašavanje Vašeg grada i poduzeća iz Vašeg grada, turističke ponude Vašeg grada, u našem mjesečniku Hrvatske novine i portalu hnl.org.rs.
 
Što dobivate oglašavanjem?! Kolor oglas svakog mjeseca u mjesečniku Hrvatske novine, a na portalu hnl.org.rs., po dogovoru. Isticanje brenda Vašeg poduzeća te njenog djelovanja za sve sadašnje i buduće generacije, čime ćete ujedno doprijeti do kruga Vaših potencijalnih poslovnih partnera. Postoji mogućnost kolor oglasa veličine cijele stranice u 12 brojeva i kolor oglasa veličine pola stranicu u 12 brojeva. Postoji mogućnosti i reklame po dogovoru. U cijenu reklame i u reklamu može biti je uključen i prikaz vašeg grada, turističke ponude vašeg grada i poduzeća iz vašeg grada. U cijenu je uključena i reklama na manifestacijam koje organizira udruga Hrvatske nezavisna lista i mjesečnik Hrvatske novine. Oglas mora biti pripremljen u jpg. Nadam se da smo Vas zainteresirali i zaokupili Vašu pažnju te da ćete u ovom prijedlogu promocije prepoznati interes Vašeg poduzeća.
Pretplatite se na mjesečnik Hrvatske novine, iskoristite mogućnost oglašavanja!
 

Hrvatske novine, Subotica

Anketa

Vjerujete li da će Vas maske spasiti od zaraze?

Nedjelja, 20/09/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1887 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević