Get Adobe Flash player
SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

Srbija ponavlja jogurt i balvan revolucije iz osamdesetih i devedesetih...

Zašto su svi naši športaši domoljubi?

Zašto su svi naši športaši domoljubi?

Nakon svake pobjede slave svi Hrvati koji Hrvatsku osjećaju...

Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

Hrvati bi morali voljeti Hrvatsku onoliko koliko Slovenci i Srbi žude za...

Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

Sve što je predsjednik HDZ-a izrekao u Velikoj Ludini velika je...

Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

Tragedija je posljedak nefunkcioniranja...

 • SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

  SPC na čelu noćnih kolona u Crnoj Gori i Srbiji

  četvrtak, 23. siječnja 2020. 15:12
 • Zašto su svi naši športaši domoljubi?

  Zašto su svi naši športaši domoljubi?

  četvrtak, 23. siječnja 2020. 15:09
 • Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

  Hrvatskom vladaju pioniri komunizma

  srijeda, 22. siječnja 2020. 10:52
 • Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

  Lažne Plenkovićeve poruke iz Ludine

  srijeda, 22. siječnja 2020. 10:45
 • Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

  Uzrok slučaja Zavadlav je u političarima

  srijeda, 22. siječnja 2020. 10:39

Seminar je vodio poznati glazbenik i poduzetnik iz New Yorka Nenad Bach

 
 
U organizaciji Udruge „Slavni u Istri“ s predsjednikom Petrom Ćurićem, održan je 21. srpnja 2015. U Puli, vrlo uspješan seminar za poduzetnike iz Hrvatske i iseljeništva. Seminar je vodio poznati glazbenik i poduzetnik iz New Yorka Nenad Bach s ciljem animiranja mladih poduzetnika na putu do uspješnog poslovanja.: tema: "Branding Hrvatske u svijetu - Branding YOU!".
Petar Ćurić, organizator seminara, rođen je u Puli, akademski glazbenik, živio dvanaest godina u SAD-u. Poznati je producent, menadžer, poduzetnik, u kulturi i osnivač i predsjednik Udruge „Slavni u Istri. Organizator zahvaljuje svima koji su se odazvali iz svih krajeva Lijepe naše u Pulu po ovom izvanredno vrućem vremenu. Mišljenje sudionika i organizatora je da je seminar i više nego uspio te je izjavio: „Vrlo smo zadovoljni atmosferom na seminaru, svim sudionicima i gostima iznenađenja. Svojim iskustvom i savjetima uključio se Saša Cvetojević, profesionalni menadžer poduzetništva u Hrvatskoj  te Stjepan Hauser koji se pridružio poslovnom i dinamičnom ručku.
 
Stjepan se s nama zadržao dva sata; uzgred, to i je taj avanturizam u poduzetništvu. Nikad ne znaš kad će se nešto genijalno dogoditi, ali zato uvijek valja biti maksimalno budan, spreman i kako naš Nenad kaže "voljan!" Ćurić je naglasio da je to bio koncentrat inteligencije i pameti u kombinaciji sa živom voljom i ogromnim kapacitetima za uspjeh. Kreativnost i ambicioznost, hrabrost i dobra volja da se više i pametnije radi, kreće upravo od mladih obrazovanih ljudi koji vole domovinu i ne žele ju napuštati već kreirati bolju budućnost ove zemlje s puno neiskorištenih potencijala.
 
Ova kreativna grupa polaznika istog se dana „umrežila“ razmjenila  iskustva i adrese te ostaje povezana za daljnju suradnju. Svi sudionici i organizator zahvalili su Nenadu Bachu na izlaganju i ideji međusobnih povezivanja preko sličnih seminara. Na kraju je Petar Ćurić poručio: „Ukoliko Vam se uistinu svidio  naš autentičan pristup vođenju i organizaciji seminara, molimo Vas da to podijelite s Vašim prijateljima, kolegama s posla, obitelji, znancima i poznanicima. Na taj način omogućavate nam pozitivnu percepciju svega ovoga što činimo, a i već danas osiguravate 'unaprijed' pretpostavke da sljedeći seminar bude još jači, još bolji i posebniji uz više dodane vrijednosti te još više posebnih gostiju.“
 
Sudjelovali: Marko Kelemen poduzetnik telekomunikacije, Sonja Tudor- kulturni turizam, Mirna Brkanović iz Munchena filmska redateljica, Patrizia Milani poduzetnica iz Pule, Daniel Mikulaco prof. predsjednik Matice hrvatske u Puli, Irena Vukmanov Šimokov iz Rovinja, Boris Belamarić iz Šibenika, Astrid Kuljanić rodom iz Rijeke živi i radi u New Yorku - pjevačica i poduzetnica u  glazbenoj industriji, Germano Fioranti iz Vodnjana privatni zubotehničar, vlasnik ambulante i voditelj umjetničke galerije za zdravstveni turizam, Ivica Badurina poznati skladatelj, autor najvećih klapskih hitova „Vilo moja“, Croatio iz duše te ljubim“, „Da te mogu pismom zvati i dr, Ljiljana Sović Brkačić, farmaceutkinja i menadžmet u zdravstvu, Zrinka Vlašić iz Osijeka, vlasnica AIR - PANINIA firme za poduku pilota, Vladimir Mihajlović, vlasnik i glavni urednik časopisa „Poduzetnik“, Ana Bedrina dugogodišnja voditeljica podružnice Hrvatske matice iseljenika u Puli. Na kraju, velika hvala poduzetniku u Balama Tomislavu Pavleki iz ugostiteljstva „Kamene priče“, koji nas je počastio ukusnom večerom i ugodnim druženjem.
 

Ana Bedrina

Anketa

Tko na unutarstranačkim izborima HDZ-a može pobijediti Andreja Plenkovića?

Subota, 25/01/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1726 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević