Get Adobe Flash player
Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

Rezolucija Europskog parlamenta o važnosti europskog sjećanja za budućnost...

Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

Boro Miletić: Ne znam kako netko može biti protiv zvijezde...

Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

Rezolucija koja nedvojbeno traži osudu komunističkog totalitarnog režima...

Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

Samo mora ukinuti mirovine srpskim agresorima koji žive u...

Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

Katolički vjernici su ismijani, povrijeđeni i...

 • Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

  Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

  srijeda, 09. listopada 2019. 18:38
 • Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

  Rezolucija EU-a za Miletiće, Kapuraline…

  srijeda, 09. listopada 2019. 10:01
 • Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

  Vlada i Sabor prešutjeli EU-ovu osudu komunizma

  srijeda, 09. listopada 2019. 09:55
 • Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

  Hrvatska može imati plaće od 7000 kuna

  srijeda, 09. listopada 2019. 09:50
 • Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

  Ide u Crkvu, a radi protiv kršćana

  srijeda, 09. listopada 2019. 09:46

Smicalicama eliminirao sve svoje neistomišljenike u nacionalnoj zajednici Hrvata u Srbiji

 
 
Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Beogradu, Konzulatu Republike Hrvatske u Subotici, Hrvatskoj matici iseljenika, HNV-u, RTV Novi Sad (Redakciji Informativnog programa na hrvatskom  jeziku), hrvatskim udrugama u Srijemu, Hrvatskom kulturnom centru u Novom Sadu, „Hrvatskoj riječi“, „Hrvatskim novinama“, „Hrvatskom fokusu“ i dr., a povodom oglašavanja Tomislava Žigmanova na svom twitteru 28. lipnja 2019. godine.
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/gTik9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWlRZN01EQV8vYmU3NGRlZDg2ZTg2MDYwNDhmMDIwNDJjM2Q4MGY2ODcucG5nkZMCzQLkAIEAAQ
Budući je zastupnik 57.900 Hrvata u Skupštini Republike Srbije,predsjednik „jedine relevantne hrvatske političke stranke u Srbiji”, član Međuvladinog mješovitog odbora Republike Srbije i Republike Hrvatske za zaštitu hrvatske manjine u Srbiji i zaštitu srpske manjine u Hrvatskoj, ravnatelj Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata, glavni i odgovorni urednik svog časopisa za književnost i umjetnost „Nova riječ“, predsjednik Nakladničkog vijeća tjednika „Hrvatska riječ“ i sve drugo kada je u pitanju politika, kultura i nogomet ovdašnjih Hrvata te velikiknjiževnik, pjesnik (čak i haiku poezije na bunjevačkoj ikavici), publicist, urednik, filozof, književni kritičar, profesor, spalitelj knjiga, politički analitičar, vizionar, vivisekcionar vojvođanske i ine književnosti, prvi elektor, posljednji selektor i još svašta toga, Tomislav Žigmanov, na svom twitteru od 25. lipnja 2019. godine (“Šaraj malo, Branislave!”), sam sebe poistovjetio s nečim na što slijeću muhe (ja ne znam što je u pitanju, muhe slijeću na svašta) i to nazvao “g.”, pomogao nam je da sve njegove gore navedene titule možemo jednostavno zanemariti oslovljavajući ga sa “g. Tomislav”.
A g. Tomislav se na svom twitteru od 28. lipnja 2019. godine žali što nije pozvan na otvaranje obnovljenog franjevačkog samostana u Baču (?!):
 
Međutim, pored primitivizma, zlobe, pokvarenosti, nekulture i prostaštva iz twittera od 25. lipnja 2019. godine (“Šaraj malo, Branislave!”), u ovom twitteru, uz neizmjernu sujetu, g. Tomislav u nekoliko riječi otkriva još nekoliko svojih loših karakternih crta.
Naime, g.Tomislav je opsjednut svojom veličinom i permanentno o sebi piše i govori u množini. Ako je to zato što misli da iza njega stoji ogromna većina ovdašnjih Hrvata, treba znati da je situacija upravo obrnuta. Iza g. Tomislava  stoji jako mali broj onih koji se ovdje izjašnjavaju kao Hrvati. U pitanju su uglavnom “bunjevački Hrvati” i njegovi plaćeni poltroni. Preko 90 procenata Hrvata južno od Subotice ne zna uopće tko je g. Tomislav!
 
Uz kulturu (ravnatelj Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata), gdje ne obuhvaća Hrvate izvan Vojvodine), g. Tomislav je uspio postati i predsjednik DSHV-a i tako sebe proglasiti “jedinim relevantnim političkim liderom svih Hrvata u Republici Srbiji”. Posebno je opsjednut ovom funkcijom i svugdje se podpisuje sa “Predsjednik DSHV”, ali je opsjednut i brojnim drugim funkcijama i sebe smatra institucijom. Sve što je mimo njega naziva “vaninstitucionalno”! Ovo je pretvorio u unosan biznis (za sebe i svoje poltrone), iako od “institucije g. Tomislav” niti jedan Hrvat iz puka nema bilo kakve koristi!!!
 
Pišući o sebi i svojim uspjesima g. Tomislav obmanjuje 57.900 Hrvata u Republici Srbiji (ali i sve Hrvate u Republici Hrvatskoj i sve Hrvate u cijelom svijetu) predstavljajući se kao njihov uspješni zastupik i dobročinitelj. A situacija je upravo obrmuta, g. Tomislav je u Skupštinu Srbije došao preko glasova srpskih stranaka i tamo nikada nije govorio o bilo kom problemu ovdašnjih Hrvata!!!
G. Tomislav se pača, gura i ugurava gdje god to može, pa je smataro da mu je mjesto i na svečanom otvaranju obnovljenog franjevačkog samostana u Baču, iako oko te obnove nije “ni luk jeo niti luk mirisao”. I toliko pati zbog toga da se žali preko medija (ne znam kome?). A najveće licemjerje g. Tomislava je u rečenici: “Načela isključivanja onih kojih se to neposredno tiče nije demokratsko načelo!”, jer je upravo g. Tomislav na napokvareniji način i smicalicama (pročitati otvoreno pismo dr. sc. Slavena Bačića g.Tomislavu) eliminirao sve svoje neistomišljenike u nacionalnoj zajednici Hrvata u Rebublici Srbiji, razjedinio je, posvađao i potpuno uništio.
 
Okupiran sobom g. Tomislav nam godinama ne govori što je s rodnom kućom bana Jelačića u Petrovaradinu!? Dok ona ne bude otkupljena u cijelosti i dok ne bude kulturni i administrativni centar svih Hrvata u Republici Srbiji, nema govora o bilo kakvim pomacima za koje je zadužen g. Tomislav i njegovi poltroni, plaćeni novcem koji pripada svim Hrvatima ovdje.  
 

Branimir Miroslav Tomlekin

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Komentari   

+1 #2 Martin 2019-07-05 15:27
Bać Nesto, možeš ti reći bilo što, vrijeđati, ali iz zrakoplova je vidljivo da je "podobni" Tomislav Žigmanov štetan po Hrvate u Srbiji i Hrvatskoj i sam svoja nesreća. Ne treba ići daleko, samo pogledaj koje sve dužnosti on obnaša. Ne može nijedan čovjek uspješno obnašati više od dvije dužnosti (funkcije), a on ih ima preko deset. Kako nitko nije toliko sposoban i pametan, preostaje samo jedan razlog poplave njegovih dužnosti, a to je "prilagodljivos t", da ne kažem - blagi oblik izdajstva. I za kune i za dinare.
Pozdrav
Marijan
Citat
-1 #1 bać Nesto 2019-07-05 08:32
Evo ga opet ovaj kenjator. Bez obzira jeli ovo što piše protiv Žigmanova istina ili nije, huškački i nekritički ton kojim to piše, odaje mentalno bolesnu osobu koja se fiksirala za jednog pojedinca.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Podržavate li štrajk u školama?

Utorak, 15/10/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1717 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević