Get Adobe Flash player
Što Plenkovića uopće interesira?

Što Plenkovića uopće interesira?

Banalno, nespretno i glupo laganje javnosti predsjednika Vlade i...

Martinje u Draganovom klubu

Martinje u Draganovom klubu

Svi premijeri, predsjednici, vlade i vlasti su ga...

Što se kuha u susjedstvu?

Što se kuha u susjedstvu?

U Hrvatskoj nema plana, nema strategije, niti imamo jedinstvo nacije u...

Janaf je izmišljen da se ne govori o pljački Borg

Janaf je izmišljen da se ne govori o pljački Borg

Izrežirana predstava od koje hrvatski građani ne će biti obeštećeni...

Nakon popisa 2021. bit će više Srba nego 1991.

Nakon popisa 2021. bit će više Srba nego 1991.

Budući Hrvatska nema registar stanovništva, pod pritiskom EU-a o...

 • Što Plenkovića uopće interesira?

  Što Plenkovića uopće interesira?

  srijeda, 23. rujna 2020. 18:08
 • Martinje u Draganovom klubu

  Martinje u Draganovom klubu

  srijeda, 23. rujna 2020. 18:02
 • Što se kuha u susjedstvu?

  Što se kuha u susjedstvu?

  srijeda, 23. rujna 2020. 12:43
 • Janaf je izmišljen da se ne govori o pljački Borg

  Janaf je izmišljen da se ne govori o pljački Borg

  srijeda, 23. rujna 2020. 12:40
 • Nakon popisa 2021. bit će više Srba nego 1991.

  Nakon popisa 2021. bit će više Srba nego 1991.

  srijeda, 23. rujna 2020. 12:30

U vlasti imamo srbijansku petu kolonu

 
 
Drugi SANU Memorandum se nastavlja svom žestinom protiv RH i Hrvata. Srbija ima svoju petu kolonu u vlasti na položajima RH i zato može tako nesmetano napadati Hrvate i Hrvatsku. Očito da je iz tih razloga pušten iz haaškoga zatvora i četnički ratni zločinac Vojislav Šešelj pod maskom da ima teško oboljenje od raka i da mu valjda treba omogućiti liječenje paleći hrvatske zastave po Beogradu. To paljenje hrvatskih zastava i sve psovke kojima se javno napada sve što je hrvatsko nikome od vladajuće klike ne smeta. To je za njih srpska unutarnja stvar.
http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/mitropolit-jovan-srbi-hrvatska-rat-prezivljavanje-1364081809-287155.jpg
Pusićka jugo bolesnica koju je Hrvatsko nacionalno etičko sudište proglasilo hrvatskom veleizdajnicom uopće se ne javlja. Vjerojatno misli da se radi o ustaškoj trobojnici koju bi i ona najrađe palila jer simbolizira hrvatsku državu, za koju je uzvikivala kako je nastala na zločinu. Tako misli i cijela ova Vlada Milanovićeve Kukuriku koalicije. Glavni akter četništva u RH je svakako predsjednik Odbora Hrvatskog sabora za vanjsku politiku Milorad Pupovac koji neprestano napada hrvatski narodni pozdrav "Za dom - Spremni!" kao pozdrav kojim su se koristili branitelji NDH. Tko je Milorad Pupovac da Hrvatima u Hrvatskoj brani pozdravljati našim narodnim pozdravom?! Ali to isto nam spočitavaju i vladajući jugosrbi. Zar po tiskovinama ne govore o tome tipovi kao što je jugos Branko Vukelić i ostali iz vladajuće klike. Zar se tim našim pozdravom nisu služili hrvatski branitelji po bojišnicama Domovinskog rata. Kako onemogućiti Pupovce da nam ne krote temeljne slobode u RH koje smo s toliko žrtava izvojevali.
 
On napada pjesmu "Bojna Čavoglave" koja s tim pozdravom počinje. Dokle se on misli tako ponašati u ovoj državi Hrvatskoj. Zamislite da netko od Hrvata brani Srbima njihove pozdrave u Srbiji. Kako bi se oni osjećali. Ovih dana čujemo i Tomislava Karamarka kako veli da nema ništa protiv srpskih povratnika u RH bez ikakvih uvjeta, dok im ovaj hrvatski narod jasno poručuje kako će u Hrvatskoj moći živjeti samo oni pošteni Srbi koji vole svoju državu Hrvatsku i hrvatski narod u njoj i sve simbole Hrvata i Hrvatske. A ima i takvih dosta Srba kojima je mjesto u Hrvatskoj i koje se može slobodno zvati hrvatskim Srbima, kao i Hrvate u užoj Srbiji srbijanskim Hrvatima. Postanimo jednom demokrati dostojni našeg vremena. Nema više nikakvih osvajačkih politika druže Milorade Pupovče. Ti se moraš zvati hrvatskim Srbinom ili seliti iz države Hrvatske, isto kao Hrvati uže Srbije koji će se zvati srbijanskim Hrvatima. Tko ne želi poštivati zakone zemlje i države u kojoj se nalazi neka seli iz te države. Dosta je bilo ratovanja zbog nekakvih manjinskih prava. Neka se javi neki Srbin koji je u Srbiji stradao od nekog Hrvata. A koliko je Hrvata stradalo po Hrvatskoj od Srba. Dosta je bilo mržnji i trovanja odnosa među državama zbog nekakvih manjinskih prava. Kome se ne sviđa živjeti u Hrvatskoj neka seli. Oni koji mrze zemlju u kojoj žive neka idu čim prije, druže Milorade. Samo koliko zlo leži u takvom tipu. Neće biti više srpskih osvajačkih spomenika po hrvatskoj zemlji. Sve ih treba poskidati kao i onu ploču iznad Šaranove jame kod Jadovna na kojoj pišu srpske četničke laži o srpskim žrtvama kojih uopće nema u njoj. Treba Milorada spustiti u Šaranovu jamu pa neka se uvjeri u to kao i svi njegovi četnici koji tamo orgijaju klevećući lažima hrvatski narod. To treba dokazati zbog onih koji su lažno optuživani zato što su bili Za dom - Spremni!
 

Mate Ćavar

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Tko je naredio uhićenje predsjednika Uprave JANAF-a?

Utorak, 29/09/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1706 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević