Get Adobe Flash player
Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Pupovčev SDSS osnovali su ratni zločinci i rušitelji hrvatske...

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

U Srbu se slavi pokolj nad hrvatskim...

Zagreb – posvojeni grad

Zagreb – posvojeni grad

I bez potresa sa starih zgrada padala je žbuka, kamenje, dijelovi...

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Miroslav Škoro špekulira prema Jasenovcu i prema...

Prvi politički program Velike Srbije

Prvi politički program Velike Srbije

Namjere Srbije bile su jasne, dominirati u zajedničkoj...

 • Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:48
 • Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:53
 • Zagreb – posvojeni grad

  Zagreb – posvojeni grad

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:31
 • Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:26
 • Prvi politički program Velike Srbije

  Prvi politički program Velike Srbije

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 16:42

Lakovjerni papa Bergoglio

 
 
Sa četničkom Srbijom i četničkim Srbima nema kompromisa. Nakon najnovije teške uvrjede svim katoličkim Hrvatima koje je srpski ministar rada Aleksandar Vulin teško uvrijedio nekoliko puta vrijeđajući hrvatskog mučenika blaženog Alojzija Stepinca kao i cijeli hrvatski narod, javno pozdravljamo prijedlog predsjednice Hrvatske konzervativne stranke i hrvatske zastupnice u Europskome parlamentu gospođe Ružu Tomašić da se Vulina proglasi personom non grata za Republiku Hrvatsku. A mi još dodajemo da se prekinu odnosi sa četničkom Srbijom nakon Šešeljevih i Vulinovih paljenja hrvatskih zastava i svih uvreda najsvetijega sina Europe zagrebačkog nadbiskupa i kardinala blaženog Viktora Alojzija Stepinca. Tko je ovaj četnički Srbin da u srcu Hrvatske vrijeđa hrvatski narod dijeleći svekolike uvrede Hrvatima. Sve ako je Stepinac bio vojni vikar NDH koja je bila međunarodno priznata od strane sila Osovine, što protiv toga ima jedan zaguljeni ministar četničke Srbije. NDH je bila pravna država u onim uvjetima kada su je četnici Draže Mihailovića odmah napali sa groznim zločinima pekući katoličke svećenike na ražnjevima po NDH koja se nakon 839 godina rađala u četničkom ognju Dražinih četnika i Titinih partizana.
http://www.ddrrh.com/site/images/ruza-tomasic-pp-100.jpg
NDH je imala najškolovaniju vladu Europe u Drugom svjetskom ratu i u njoj je napisano više hrvatskih knjiga nego u svoj povijesti Hrvata. Četničkim banditima treba onemogućiti sijanje uvreda u RH ali ujedno bi trebalo prekinuti odnose sa četničkom Srbijom, koja neprestano vrijeđa cijeli hrvatski narod pri srbovanju po RH sa bradonjama četničke Srpske takozvane crkve. Ta vidjeli smo ih u Jadovnu kod prazne Šaranove jame gdje urliču i prosipaju laži o srpskim žrtvama kojih uopće nema u toj jami što imenom svjedoče speleolozi u Hrvatskom tjedniku. Valjda Hrvati nisu spali na to da ih Srbi četnici neprestano i nakon Domovinskog rata napadaju i vrijeđaju sa svojim lažima u RH. Tražimo da se te jame ispitaju i utvrde istine. U toj jami nema nikakvih ljudskih kostiju. U protivnom morat ćemo opet početi olujni Domovinski rat. Ukoliko ova jugoklika koja po Hajdukovu stadionu crta kukaste križeve ne odstupi pri sljedećim izborima, neka se zauvijek klone bilo kakvih položaja u RH. Ime krvavog maršala Tita mora nestati sa svih mjesta trgova i ulica po Hrvatskoj. Tito je najveće zlo u povijesti Hrvata. Molimo da se sve hrvatske političke i nepolitičke organizacije izjasne o prijedlogu gospođe Ruže Tomašić da se ovome četničkom ministru četničke Srbije odmah trajno zabrani ulazak u RH.
 
Ali ništa nisu bolje niti srpske pravoslavne bradonje koje opsjedaju naivnog papu Bergoglia da ne kanonizira blaženoga Stepinca i pored ispunjenih uvjeta kauze. To je teška uvreda za hrvatski katolički narod. Zato predlažemo da nadbiskup Bozanić rađe podnese ostavku na svoj položaj nego da sa ovim srpskim četničkim bradonjama raspravlja o svetosti kardinala Stepinca. Ukoliko Papa Franjo ne smatra Stepinca mučenikom, blaženikom i svecem, neka mu se otkaže bilo kakvo gostoprimstvo u Hrvatsku i neka se kanonizacija Stepinca odgodi za nekog drugog Svetog Oca, koji će dostojno voditi Kristovu Crkvu na zemlji. Ta pokazao je Papa Bergoglio i u Sarajevu da mu nije stalo do Hrvata i blaženih Drinskih mučenica koje nije niti spomenuo isto kao ni nas Hrvate. Eto mu četnička zločinačka Srbija pa neka preko nje širi svoju političku crkvenu demagogiju sa nacističkim vjerama kao što je to takozvana zloglasna SPC. Bog mu prosvijetlio pamet i dao mu Duha Svetoga da se prihvati Kristova Evanđelja i svega što je Isus govorio o sebi dok je bio na zemlji. Stepinčevi Hrvati čekaju svoga Krista na ovome svome predziđu kojim su branili njegov sveti nauk Katoličke Crkve s kojom smo bili kroz sve dane!
 

Mate Ćavar, Savjet Slobodne Hrvatske

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Što je po Vama odluka Stožera civilne zaštite da svi moramo nositi maske na ustima i nosu?

Utorak, 04/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1600 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević