Get Adobe Flash player
Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

U glinskoj pravoslavnoj crkvi 1941. nije ubijen niti jedan...

Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

U Hrvatskoj na djelu opet stari udbaški i kosovski...

I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

Plenković iskoristio pucanje da se totalitaristički obračuna s...

Predsjednik države je u pravu!

Predsjednik države je u pravu!

Ovo je vrijeme za zajedništvo,...

U Plenkoviću čuči - diktator

U Plenkoviću čuči - diktator

Šef jugoslavenskih terorista slobodno šeće...

 • Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

  Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:56
 • Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

  Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

  četvrtak, 22. listopada 2020. 12:15
 • I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

  I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:44
 • Predsjednik države je u pravu!

  Predsjednik države je u pravu!

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:38
 • U Plenkoviću čuči - diktator

  U Plenkoviću čuči - diktator

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:34

Eugenovi potomci na četničkoj strani

 
 
I ove godine se ponavlja četničko propagiranje jasenovačko jadovne laži protiv NDH. Oni ponavljaju ono čime su nas za vrijeme titoističke vladavine neprestano optuživali i obmanjivali. I eto i sada nekakav ministar kulture RH kao mutav šuti i polaže vijence, za naše novce, na srpske lažarije. Zar nije već toliko puta pisano i ponavljano u Hrvatskom tjedniku kako se u Šaranovoj jami Jadovna ne nalazi niti jedna ljudska kost, a oni i dalje tvrde da se u toj jami nalazi 38 tisuća pobijenih Srba. Pa zar nije bilo moguće kroz toliko vrijeme njihove vladavine istražiti te izvikane jame. I još k tome nekakvi četnički ministri četničke Srbije slobodno uzvikuju srcem Hrvatske klevete na najsvetijeg sina hrvatskoga naroda blaženog mučenika Alojzija Stepinca. I tko će im odgovoriti. Neće valjda ovaj kardinal koji se klanjao po srpskom svetištu Oplencu, ljubeći im nekakve sličetine Svetoga Save i kralja Aleksandra. Taj zagrebački kardinal nije u stanju predočiti Papi Bergogliu pravo stanje SPC-a koja nije nikakva crkva, nego nacističko fašistička organizacija, koja je i za vrijeme rata s talijanskim Mussolinijevim fašistima počinila tolike zločine nad Hrvatima NDH.
http://static.rs.n1info.com/Picture/30923/jpeg/Jadovno
I ovo sve što četnici laju protiv hrvatskog mučenika i sveca Stepinca mogu slobodno jer je njihova pročetnička vlada Zorana Milanovića u RH na vlasti. Zar i druge članice SDP Kukuriku koalicije ne misle isto kao i četnički ministar četničke Srbije, koji slobodno vrijeđa cijeli hrvatski narod u srcu RH. Sve dok četničke bradonje takozvane SPC marširaju ovom RH ona nije slobodna. Hrvati se moraju spremiti za novi Domovinski rat prije ili kasnije da bi se oslobodili nove četničke agresije. Zar ovo isto ne misle i Pusići koji neprestano napadaju nekakve hrvatske fašiste iz vremena NDH, koja nije bila ni nacistička ni fašistička nego država ovoga hrvatskog naroda u onom ratnom vremenu. Vidimo kako hrvatski vojnici stavljaju nekakve vijence na srpske spomenike tim izmišljenim žrtvama kod praznih jama, kako svjedoče istraživači. Poslušajmo sestru i brata Pusić koji podvaljuju kukaste križeve po Hajdukovu igralištu, koje su sami crtali da bi nam predbacivali nacizam i fašizam pred cijelim svijetom kako bi i dalje mogli vladati RH i u EU. Nesuđena glavna tajnica UN-a Vesna, sestra Zorana Pusića, predsjednika nekakve Antifašističke lige u RH, ne će priznati da joj je otac Eugen Pusić, ako nas već naziva nacistima i fašistima zbog NDH, bio ustaški sudački časnik cijelo vrijeme postojanja NDH. Samo zato što je uz suglasnost Poglavnika spašavao neke engleske špijune u NDH, oni da su ga spasili nakon rata od smrtne kazne. Inače je bio revan ustaški sudac NDH i eto sada njegova djeca udaraju po Hrvatima NDH.
 
To nam tvrde živi svjedoci! Eto o kakvim se Eugenovim potomcima radi. A ima još podosta istih tipova po RH koji blate životnu borbu svojih roditelja. I bilo bi zanimljivo na mjestu glavne tajnice UN-a vidjeti jednu "antifašistkinju" Vesnu Pusić, koja je onako napadala dr. Franju Tuđmana i Domovinski rat, kada je skupa sa Čičkom i Puhovskim lansirala preko šest stotina pobijenih srpskih civila dok je Haaški sud utvrdio samo 44 koji su stradali tijekom Olujne pobjede Hrvata. Nadamo se kako hrvatski narod više nikada neće dozvoliti jugopartiji da se domogne bilo kakve vlasti u Hrvatskoj. Oni koji se nisu oslobodili titoizma i srbizma moraju čistkom nestati s položaja u RH. A svi Srbi koji i dalje budu širili grozne laži o njihovim žrtvama u NDH morat će prestati s tim groznim lažima protiv hrvatskoga naroda. O tim lažima svjedoče brojni svjedoci okupljeni u Hrvatsko istražno jasenovačko vijeće!     
 

Mate Ćavar

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Tko je u pravu: Zoran Milanović ili Andrej Plenković?

Srijeda, 28/10/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1906 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević