Get Adobe Flash player
Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Komunizam uopće nije pao s padom Berlinskog zida - samo se prebacio u...

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Čak je 883.042 birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj,...

Kako se dijele

Kako se dijele "ustaške" kune

Na telefonskoj sjednici Srbima dodijeljeno 12 milijuna...

Izdaje naše predizborne

Izdaje naše predizborne

Svaka nova politička garnitura zaposli oko 20.000...

Zločinački karakter propale ideologije

Zločinački karakter propale ideologije

Vinko Puljić: Tko se od zločina ne distancira, taj postaje sudionik i...

 • Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  četvrtak, 21. svibnja 2020. 17:14
 • Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  srijeda, 20. svibnja 2020. 12:24
 • Kako se dijele

  Kako se dijele "ustaške" kune

  srijeda, 20. svibnja 2020. 19:41
 • Izdaje naše predizborne

  Izdaje naše predizborne

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:24
 • Zločinački karakter propale ideologije

  Zločinački karakter propale ideologije

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:20

Pomaže im tzv. SPC

 
 
Jedan od velikih događaja u Zagrebu zbio se 18. travnja u dvorani Lisinski. To za režimska sredstva priopćivanja nije nikakva vijest. Radi se o drugoj presudi Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta, hrvatskim veleizdajnicima. A na žalost oni su brojni. Cijeloga života su radili i rade protiv slobode hrvatskoga naroda i Hrvatske. To su otpadnici roda hrvatskoga. Tuđinci su nas dugo gušili i uspjeli su u Hrvatskoj prouzročiti brojni izdajnički otpad udružen u antihrvatsku ligu jugofašista. Tako cijela vladajuća klika pod imenom Kukuriku koalicije na čelu s jugopartijom SDP guši sve što je naše hrvatsko. Mijenja državne blagdane, postavlja ćirilične ploče, proganja hrvatske branitelje, kažnjava Hrvate za svoje narodno pozdravljanje i to sve s jednim ciljem da dokaže kako je RH "slučajna država paradoksalnog naroda". Glavna je sadašnja jugočetnička vlada u kojoj je polovica ministara pripadnika srpske manjine. A malo je onih koji su se od te srpske manjine oslobodili mržnje spram Hrvatima u Hrvatskoj.
http://hu-benedikt.hr/wp-content/uploads/2015/04/images-cms-image-000009553.jpg
Ovoga istoga dana nakon žalobne komemoracije na Mirogoju židovskog holokausta, pojavila se i romska tužaljka na prvom programu HTV-a u Jasenovcu. I neki glavati Rom naveliko optužuje Hrvate NDH koji da su u Jasenovcu pobili od petnaest do dvadeset tisuća ondašnjih Cigana u NDH. I hoda ovaj istraživač nekom velikom ledinom uzvikujući kako niti jedan Ciganin nije izišao iz Jasenovca živ, jer da su svi pobijeni i pokopani na ovoj ledini gdje je od dvije do pet tisuća njihovih kostura. I pita se obični Hrvat našega vremena otkuda su toliki Cigani bili onda na tlu NDH? Zatim kako da sada ima oko pedeset tisuća Cigana, sadašnjih Roma u RH. Zašto se brani hrvatskim istražiteljima da se utvrdi brojnost stradalih. Zašto se ne dozvoli svećeniku Stjepanu Razumu organiziranje Vijeća za istraživanje Jasenovca, nego i ovaj veleizdajnički tim želi na svaki način i dalje obmanjivati hrvatski narod ovom laži o neviđenim jasenovačkim žrtvama. Što je još najžalosnije da i Katolička Crkva sudjeluje u nekakvim jasenovačkim komemoracijama za te brojne lažne žrtve. Samo prije koji dan nad hrvatskim prostorom dogodio se incident srpskog aviona nad zapadnom Hercegovinom u kojemu da je bio predsjednik Srbije Grobar Nikolić sa osobama Srpske četničke crkve na putu za Rim kako bi obrađivali papu Franju da ne kanonizira "zločinca Stepinca" za sveca.
 
To je bio glavni cilj posjeta ratnih zločinaca Papi Franji koji očito nekako odugovlači sa Stepinčevom kanonizacijom, iako postoje svi uvjeti za to. Radi se o Papi koji bi na sve načine želio provoditi ekumenizaciju i na ovim hrvatskim prostorima. Vidjeli smo iste večeri na televizijskoj emisiji "Bujica" tko su i što su patrijarsi takozvane SPC. Kako poju o četnikom zločincu popu Momčilu Đujiću i njegovim zločinima nad hrvatskim narodom NDH. Nadamo se da i takvo prokletstvo ne će Papa Franjo dozvoliti, ekumenizam sa ovom zloglasnom Srpskom pravoslavnom  crkvom koja je kumovala svim ratovima u Europi u XX. stoljeću. Na žalost neke stvari zabrinjavaju u ponašanju Pape Franje u svezi islamiziranja ove Europe, kojoj prijeti najveća tragedija vjerskog rata. Kao da to Papu Franju ništa ne brine, kada kaže da se katolički samostani otvore tim afroazijskim muslimanskim izbjeglicama koji potapaju kršćanske izbjeglice na brodovima. Nerazboritost je prevelika dobrota, a ne nikakva svetost. Ta zar papa Franjo ne vidi kakav je bijes kod Turaka izazvao svojom izjavom o prvom genocidu Turaka nad Armencima u XX. stoljeću. I tko može jamčiti za Papin život pri posjetu BiH u lipnju, kod tolikih vehabija koji Hrvatima lome križeve na križnom putu u Stocu i ove godine. Po svemu sudeći da se radi o dosta nepromišljenom Papi Franji, koji još uz to ni ne planira posjetiti i Međugorsku Gospu da ga sačuva!
 

Mate Ćavar, Savjet Slobodne Hrvatske

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Četvrtak, 28/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1295 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević