Get Adobe Flash player
Globalni vodi svjetski koronski rat

Globalni vodi svjetski koronski rat

Statistika je sve     Zapisi u doba...

Hina brani slijednike komunističkog režima

Hina brani slijednike komunističkog režima

Dokle će čelnici s Trga Marka Marulića bez argumenata napadati Sloveniju i...

Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

Kad-tad doći će kraj ovome zlu. Treba se pripremati za ono...

Hoće li

Hoće li "kineska gripa" vratiti Građanski?

Uprava je svojom netaktičnošću "gospodski klub"...

Glupost vrtnih patuljaka

Glupost vrtnih patuljaka

»Uži kabinet« čine Plenković, Krstičević, Štromar,...

 • Globalni vodi svjetski koronski rat

  Globalni vodi svjetski koronski rat

  četvrtak, 09. travnja 2020. 12:53
 • Hina brani slijednike komunističkog režima

  Hina brani slijednike komunističkog režima

  četvrtak, 09. travnja 2020. 19:15
 • Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

  Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

  srijeda, 08. travnja 2020. 14:12
 • Hoće li

  Hoće li "kineska gripa" vratiti Građanski?

  četvrtak, 09. travnja 2020. 20:04
 • Glupost vrtnih patuljaka

  Glupost vrtnih patuljaka

  srijeda, 08. travnja 2020. 12:29

Četvorica tjelohranitelja čuva ministricu

 
 
Čujemo da se spremaju nove presude Hrvatskoga nacionalnog etičkog sudišta. I vrijeme je kod tolikih veleizdajnika u hrvatskome narodu i RH. Mi ne znamo koga se sve obuhvaća novim sudištem ali bi predložili ministra hrvatskih branitelja Predraga Matića kao jednoga od tih. Kako ga drugačije nazvati nakon ovoga svega što čini prosvjednicima hrvatskim invalidima Domovinskog rata u Savskoj 66. Ako se ne bi radilo o veleizdajniku tko bi se mogao ponašati kao on u ovih 170 dana njihova prosvjeda. Zatim zar tim veleizdajnicima ne pripada i Goran Radman koji na sve načine podlo podvaljuje hrvatskom gledateljstvu, koje plaća taj HTV. Ima ih još podosta koji zaslužuju veleizdajnički naziv. Trebalo bi dobro provjeriti i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića koji dozvoljava ovakvo hapšenje jednog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je obranu sa slobode preko svoga odvjetnika platio milijunskim sredstvima.

SKANDAL - Tjelohranitelji Milanke Opačić napravili cirkus u kafiću na Vojnoviću

I zar na temelju izjave jedne svjedokinje da ga se ovako uništava, a Zagreb dovodi u kaotično stanje. To sve pred očima Europe i cijeloga svijeta, na sramotu Zagreba i Zagrepčana, koji su Bandića birali pet puta za gradonačelnika. Trebalo bi provjeriti i suce Vrhovnog suda RH koji na grozan način sude hrvatskom generalu Branimiru Glavašu s ciljem da ga smrtno likvidiraju obzirom na njegovo štrajkanje glađu u zatvoru. Sada ga je od sigurne smrti spasio Županijski sud u Zagrebu. A nešto je slično i sa hrvatskim DORH-om, Državnim odvjetništvom RH, koje je kao odvjetništvo kaznilo hrvatskog nogometaša Josipa Šimunića sa 25 tisuća kuna zbog povika "Za dom!" nakon pobjede na Dinamovom igralištu. Je li to odvjetništvo imalo ikakvo pravo na to. Čudne se stvari događaju i sa ministrima SDP-ove vlade.
 
Ministricu Milanku Opačić su za Uskrs čuvala u Dubrovniku čak četvorica tjelohranitelja, koji su vrijeđali po restauracijama slobodne građane i kada ih je policija pozatvarala Ranko Ostojić joj je odmah poslao novu četvoricu da je čuvaju. Čujemo i za najnovija događanja u Stocu kada su za Uskrs bosanske Vehabije polomile katoličke križeve s Križnoga puta, kao da se nalazimo u nekom kalifatu. Ima li sigurnih uvjeta za najavljeni dolazak Pape Franje u BiH početkom lipnja ove godine. I pored svih vjerskih sukoba čujemo kako u Bugojnu jedan musliman želi podići katoličku crkvu na svome imanju gdje je otkrio temelje porušene katoličke crkve iz ranih stoljeća. Taj gospodin se zove Husein Smajić koji u čast Papina dolaska u BiH želi darovati to zemljište za obnovu katoličke crkve na starim temeljima. I nije samo ovaj Husein Smajić za prijateljstvo i suradnju u BiH nego pročitasmo i jedan članak jednoga poštenog Srbina, Igora Vukića, pod naslovom "Monstruozno prekrajanje istorije u Hrvatskoj".
 
Bili su mu i neki članovi obitelji u Radnom sabirnom logoru Jasenovcu za vrijeme NDH, i svi su preživjeli kao izučene zanatlije raznih struka. Ovaj gospodin piše kako nije bilo nikakve samovolje ubijanja bilo koga zbog vjere ili nacije i kako su za Deseti travnja neki zatočenici puštani na slobodu. Ovaj gospodin se čudi zašto preživjeli logoraši ne govore istinu o logoru Jasenovcu. On tvrdi kako je logor Jasenovac imao školu za mladiće kao što su bravari, obućari, limari i slično. Navodi također da je od 1945. Jasenovac bio logor za Hrvate, gdje su masovno ubijani. U Jasenovcu su bili uvjeti sasvim drukčiji od ovih o kojima se šire laži. Pokažimo istinu! Ovo sve se može naći u srpskim novinama "Telegrafu" od utorka 24. lipnja 2014. na 7 stranici. Na kraju nismo mogli razumjeti i ne možemo se složiti sa propovijedi velečasnog Tihomira Šutala prosvjednicima na Uskrs u njihovom šatoru u Savskoj 66, za razliku od propovijedi kardinala Bozanića u Katedrali.                 
 

Mate Ćavar, Savjet Slobodne Hrvatske

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Čega se više bojite?

Petak, 10/04/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1614 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević