Get Adobe Flash player
Globalni vodi svjetski koronski rat

Globalni vodi svjetski koronski rat

Statistika je sve     Zapisi u doba...

Hina brani slijednike komunističkog režima

Hina brani slijednike komunističkog režima

Dokle će čelnici s Trga Marka Marulića bez argumenata napadati Sloveniju i...

Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

Kad-tad doći će kraj ovome zlu. Treba se pripremati za ono...

Hoće li

Hoće li "kineska gripa" vratiti Građanski?

Uprava je svojom netaktičnošću "gospodski klub"...

Glupost vrtnih patuljaka

Glupost vrtnih patuljaka

»Uži kabinet« čine Plenković, Krstičević, Štromar,...

 • Globalni vodi svjetski koronski rat

  Globalni vodi svjetski koronski rat

  četvrtak, 09. travnja 2020. 12:53
 • Hina brani slijednike komunističkog režima

  Hina brani slijednike komunističkog režima

  četvrtak, 09. travnja 2020. 19:15
 • Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

  Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

  srijeda, 08. travnja 2020. 14:12
 • Hoće li

  Hoće li "kineska gripa" vratiti Građanski?

  četvrtak, 09. travnja 2020. 20:04
 • Glupost vrtnih patuljaka

  Glupost vrtnih patuljaka

  srijeda, 08. travnja 2020. 12:29

Kako se osloboditi ovih jugofila?

 
 
Za jugofašiste je "Antifašistička liga" u stvari Antihrvatska liga što se pokazalo i na nedavnom utemeljenju iste u Zagrebu, a isto tako su jugofašističke snage i u Drugom svjetskom ratu vodile borbu samo protiv hrvatskoga naroda i one NDH. Samo koliki i kakav šljam još uvijek vlada ovom RH. Sada se još više vidi kakvo se sve jugo zlo nalazilo u spodobi koja je bila pet godina na čelu države RH. Jedna prodana hrvatska tipčina još uvijek kaže kako je bio u pravu kada je po Izraelu u službenom posjetu kao predsjednik države RH tražio toljage za ustaške zmije koje plaze tom zemljom Hrvatskom. Zar se još i u jednoj državi EU-a organizira Antifašistička liga osim u glavnome gradu hrvatskoga naroda i države RH, i zar je onda čudo što je vladajuća klika RH uništava na sve načine.
https://conservativenewager.files.wordpress.com/2013/07/hammer-sickle-swastika.jpg
Uzmimo samo primjer Imunološkog zavoda, koji u Zagrebu djeluje preko 120 godina i poslušajmo sada svekolike komentare ovih rušitelja svega hrvatskoga na koje su načine pripremali uništenje Imunološkog zavoda, da bi hrvatski narod ostao bez te izvorne djelatnosti neophodne za zdravlje hrvatskoga naroda. Sve su spremali organizirano da se Imunološki zavod razbije i uništi, a da se materijalna dobit međusobno raskrčmi. Ima li i jedan ministar u ovoj jugopartijskoj SDP-ovskoj Kukuriku kliki koji voli ovaj hrvatski narod. Ima li i jedan a da nije bio jugopartijaš ili titoistički skojevac. I što se može očekivati od vlade koja u cijelosti mrzi državu kojom vlada. Smo poslušajmo jednoga ministra Vrdoljaka, na koje sve načine prosipa maglu ovim hrvatskim biračima. I evo podiže se jadni narod protiv svekolikoga uništenja hrvatskih dobara. "Visia Croatica" je pokret naroda koji spašava svoj Imunološki zavod i hrvatske ceste od otuđivanja. A onda bi slijedile i sve duge vitalne grane svake države kao što su rudnici, šume, vode, privreda u cijelosti.
 
Praktično jadni narod na sve načine želi spašavati što se spasiti da od vlastitih dobara. Ta svi imalo ekonomski upućeni ljudi u EU ne mogu to sve razumjeti da se zbiva sa jednom prirodno bogatom zemljom. Svi ovi koji vladaju RH ništa ne rade nego samo planiraju kako se obogatiti tim hrvatskim dobrima koja rasprodaju a narod samo zadužuju tolikim novim milijardama kredita, i ne daju se potjerati s vladajućih položaja. Jugosatrapi zavaravajućim frazetinama iz dana u dan tako najavljuju nekakve napretke kojih nema niti ih može biti dok oni vladaju. To je ona ista politika "radničkog samoupravljanja" kojom su godinama obmanjivali cijeli svijet dok su stotine tisuće radnika slali na europsku pečalbu od koje su punili svoje "Beobanke", a to oni ponavljaju i sada prodajući svekoliku radnu snagu tržištima Njemačke, Austrije, Švicarske i Švedske, kao i nekih nordijskih zemalja.
 
Umjesto da se hrvatskim ravnicama obrađuju nove tisuće hektara plodne zemlje uništavaju se naša sela. Desetine tisuća hrvatske mladosti napustilo je svoju domovinu kroz ove zadnje godine, i pretežno se radi o školovanom naraštaju svih struka. Tako Hrvatska ostaje bez potrebnog kadra. Kako se osloboditi ovih jugofila ako ne novim izborima koje će vladajuća klika što dulje odlagati. Hrvatski narode nemoj se gubiti u svakojakim kritikama svega i svakoga. Nadajmo se da će se naći sposobnih hrvatskih muževa i žena koji će znati pokrenuti Hrvatsku. Među njima je i nedavno izabrana Predsjednica RH koja čini prve napore vrlo pozitivne. Ali njezine su mogućnosti zakonski ograničene sve dok se ne izaberu novi sposobni hrvatski domoljubi koji vole svoj narod, svoju domovinu i državu Hrvatsku! Bez takvih ćemo kao narod propasti i nestati.
 

Mate Ćavar, Savjet Slobodne Hrvatske

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Čega se više bojite?

Petak, 10/04/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1584 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević