Get Adobe Flash player
Zakonom zabraniti maškare

Zakonom zabraniti maškare

Živjela demonokratska i orwellijanska Plenkovićeva...

Nisu manjinske skupine

Nisu manjinske skupine "svete krave"

Krnje je uvijek simbolizirao ono što narod ne smatra...

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Plenković je najveća ugroza hrvatskom narodu i državi od...

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Hrvatska je slobodna zemlja većinskoga hrvatskog i katoličkog...

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Hrvatski sabor trebao bi biti zadnja obrana hrvatskih nacionalnih...

 • Zakonom zabraniti maškare

  Zakonom zabraniti maškare

  srijeda, 26. veljače 2020. 20:13
 • Nisu manjinske skupine

  Nisu manjinske skupine "svete krave"

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:08
 • Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  četvrtak, 27. veljače 2020. 12:22
 • Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:11
 • Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  ponedjeljak, 24. veljače 2020. 15:34

Jugoprovokatori u svim medijima

 
 
Pa gdje to mi živimo, u kojoj i čijoj zemlji, u glavnoga grada Hrvata - Zagreba. Gledajući emisiju "Markov trg" od 16. ožujka navečer koju vodi Marko Jurič svi smo bili užasnuti vrijeđanjima velikog hrvatskog domoljuba, doktora Zdravka Tomca i ponašanjima njegove sugovornice u istoj emisiji koja je se divljački ponašala prema Tomcu, sa svim uvredama hrvatskog naroda i svih hrvatskih branitelja, tako da je dr. Zdravko Tomac morao napustiti ovu emisiju, što se rijetko događa. Uvrijeđeni Zdravko Tomac nije mogao dalje izdržati uvrede Domovinskog rata kojega ova divljakuša Ana, pripadnica šačice prosvjednika protiv hrvatskih branitelja, naziva mračnim devedesetim godinama, a posebice kada je nazvala kriminalcem sadašnjeg predsjednika oporbenog Tuđmanova HDZ-a Tomislava Karamarka. Nije na čast voditelju ove emisije koji i ovakve spodobe dovodi u svoju emisiju da vrijeđaju časne sugovornike hrvatske branitelje kao i cijeli hrvatski narod. Iako voditelj nije mogao znati kako će se ponašati ova spodoba Ana.
http://www.maxportal.hr/wp-content/uploads/2015/03/tomac-z1-660x330.jpg
Ta vidimo tu jugokomunističku fašističku manjinu koja je zavladala ovom RH skoro na svim informativnim sredstvima. Što se događa sa hrvatskim narodom i vodećim osobama. Pogledajmo što rade od jednoga hrvatskog generala Branimira Glavaša, kojega su na prevaru dovukli u RH da se i dalje iživljavaju na njemu, gledajući ga kako se danima pati glađu. Gdje je Predsjednica RH, u koju polažemo velike nade. Gdje je HDZ koji samo promatra kako i na koje sve načine se progoni i zatvara a i smrću kažnjava ratne generale i branitelje, koji su obranili domovinu od krvave jugosrpske agresije. Samo kolike se proganjalo i proganja kao razbojnike, političkim progonima. Pogledajmo ove hrvatske ratne braniteljske invalide u Zagrebu, u Savskoj 66. Zbog jednog odnarođenog ministra i njegovih dvoje suradnika mjesecima se iživljavaju na nadljudskim žrtvama ovih koji prosvjeduju za njihova temeljna prava. I to sve čine pred očima Europe i cijeloga svijeta i sada kada smo postali članicom te demokratske EU. Ima li nade za generala Branimira Glavaša? Ima li nade i za gradonačelnika Milana Bandića kojega su Zagrepčani birali čak pet puta uzastopno za svoga gradonačelnika, iako je on pripadao istoj jugopartiji SDP-u koja vlada s ovom klikom Kukuriku koalicijom.
 
Pogledajmo i poslušajmo jednoga ministra Matića koji je prije govorio da mu ne da da da ostavku predsjednik Josipović koji ga je i predložio na taj položaj, zato što su mu i majka i žena Srpkinje kao i Josipoviću. Ali evo i sada nakon smjene na Pantovčaku on i dalje ostaje na mjestu zbog kojega hrvatski invalidi ostaju u hladnome šatoru. Kako ga nije sramota biti na tome položaju gdje braniteljska većina traži njegovu ostavku. Tko su ti vodeći snobovi, koji uživaju u poniženjima hrvatskih branitelja invalida hrvatskog Domovinskog rata. Oni se iživljavaju na rušenju RH na svim područjima. Što se događa sa hrvatskim narodom koji se pretvorio u običnu masu u vlastitoj domovini. Zar ćemo opet postati jugosrpsko pokatoličeno pleme, bez nade i slobode. Zar će Hrvati dozvoliti da četnički zločinci opet divljaju sa svojom ćirilicom pisanim prijetnjama po sjedištima hrvatskih stranaka i organizacija. Tko su istražitelji i suci u ovoj RH da na ovakve načine sude i progone hrvatske branitelje i hrvatski narod. Ima li itko među njima tko je dostojan hrvatskoga imena i hrvatskoga naroda?!
 

Mate Ćavar, SSH

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Andrej Plenković je zabranio izvođenje pjesama Marka Perkovića Thompsona, hoće li zabraniti i maškare?

Petak, 28/02/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 949 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević