Get Adobe Flash player
Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Primjer Milana Babića je dobar i jedini ispravan put za suživot i...

Karolina Velika!

Karolina Velika!

Vidimo izgrađenu osobu koja njeguje obiteljske vrijednosti i od koje...

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Vraća Hrvatskoj ustav iz 1974., jer vraća Srbe u ustav, i onda će ići...

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS-u je uspjelo što nije ni Benitu...

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Najviše fantazije danas ima u genderističkoj...

 • Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:16
 • Karolina Velika!

  Karolina Velika!

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:09
 • Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 09:32
 • IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:04
 • Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 17:31

Zoran Milanović, političar koji uhićuje

 
 
Veselo je bilo ispred kuće Zorana Milanovića, predsjednika vlade Kukuriku koalicije. Njega se ne može nazvati predsjednikom Vlade RH koju on mrzi iz dna svoga bića. Ne može ga se potpuno nazvati niti jugofašistom, jer njegovo ponašanje više sliči na jugoterorista, bez ideoloških programa. No svejedno nikakve razlike nema između srbofašista i jugofašista u odnosu na Hrvate i državu Republiku Hrvatsku. I Milanović kao jugofašist i Milorad Pupovac kao srbofašist isti su neprijatelji Hrvata i države Hrvatske. Jedan i drugi mogu se smatrati čelnim fašistima tih dviju fašističkih ideologija u našemu vremenu, sa istim ciljevima treće englesko srpske strategije na hrvatskim prostorima. Zar je slučajno da se nitko od engleskih državnika nije pojavio na inauguraciji predsjednice Kolinde 15. veljače u Zagrebu. To su one iste snage koje su ubijale Hrvate u Drugom svjetskom ratu pri obnavljanju druge fašističke tvorevine koja se nazivala u početku čak demokratskom.
http://kamenjar.com/wp-content/uploads/2014/12/josipovic_milanovic_kamenjar-333x227.jpg
Rušitelji NDH proglasili su državotvorne Hrvate fašistima, koji to nikada nisu bili. Branitelji NDH bili su samo osloboditelji hrvatskoga naroda ispod srbofašista prve četničke Jugoslavije. Jugofašisti su bili najveći neprijatelji Židova što se vidi i po rušenju sinagoga. U Zagrebu je srušena židovska sinagoga u Praškoj po izravnom nalogu Hitlera u ratu, dok su u miru jugofašisti srušili židovsku sinagogu u Iloku 1948, u Osijeku 1950, u Vukovaru veliku 1958, a malu 1965, u Karlovcu 1960 i u Kutini 1968. Neke su prodane tih godina, o čemu je i nedavno pisao poznati publicist Damir Kalafatić. To je sve pripisano Hrvatima NDH po antihrvatskom mrzitelju Slavku Goldsteinu i drugim židovskim partijcima. Hrvatski Židovi su i danas u RH podijeljeni na jugožidove i hrvatske Židove. Ta slušamo stalno Žarka Puhovskog kao nekakvog režimskog ideologa koji iz dana u dan pametuje protiv hrvatstva, dok na drugoj strani imamo jednog Slobodana Langa koji se životno zauzima za slobodnu hrvatsku državu Republiku Hrvatsku.
 
Hrvati imaju prijatelja Židova koji su tijekom rata štrajkali glađu protiv srbočetničke agresije na Hrvate i Hrvatsku. To se može provjeriti i preko američkog Židova Antona Ireka koji je štrajkao glađu po Zagrebu. Da i ne spominjemo jednoga profesora Mladena Schwartza ili nedavnu izjavu poznatog Židova Branka Lustiga, koji je prvi potpisao peticiju "Stop političkim sudskim pogonima u RH" kojima se uhićuje na jugofašistički način Milan Bandić, što je na žalost odmah napao hrvatski Židov Žarko Puhovski da je to glupa gesta Branka Lustiga preživjele žrtve židovskog holokausta u dječjim danima. Politički progoni i hapšenja nepoćudnih hrvatskih prvaka kao što je sada petnaestogodišnji gradonačelnik Zagreba ili ponovno hapšenje viteškog generala HV-a Branimira Glavaša su nove jugofašističke metode progona nepoćudnih Hrvata, koje hapsi Zoran Milanović i njegov takozvani DORH i USKOK.
 
Sve ovo što se zbiva protiv hrvatskih braniteljskih invalida Domovinskog rata u Savskoj u Zagrebu je povijesna sramota vladajuće Kukuriku klike u RH. Čak su pokušali organizirati antiprosvjede u dva navrata, tako do je u prvom antiprosvjedu bilo 149 sudionika a u ovom drugom od 14 ožujka oko 70 što izravni izvori tvrde. Ovoga puta od te male grupice antiprosvjednih jugofašista nije se čulo "Ovo je Srbija, tražimo hleba". Kao da im hrvatski braniteljski invalidi ne daju hleba. Neka ovo sve vidi klika Zorana Milanovića o žrtvama hrvatskih invalida Domovinskoga rata iza kojih stoji hrvatski narod i Hrvatska, za koju su se po cijenu života borili, dok se ova jugofašistička klika skrivala po svojim podrumskim skrovištima i kao dezerteri po svijetu. Zato po Zagrebu imamo nove parole "Stop jugofašistima! Sloboda Hrvatima!"
 

Mate Ćavar, Savjet Slobodne Hrvatske

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Ponedjeljak, 10/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1133 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević