Get Adobe Flash player
Zakonom zabraniti maškare

Zakonom zabraniti maškare

Živjela demonokratska i orwellijanska Plenkovićeva...

Nisu manjinske skupine

Nisu manjinske skupine "svete krave"

Krnje je uvijek simbolizirao ono što narod ne smatra...

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Plenković je najveća ugroza hrvatskom narodu i državi od...

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Hrvatska je slobodna zemlja većinskoga hrvatskog i katoličkog...

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Hrvatski sabor trebao bi biti zadnja obrana hrvatskih nacionalnih...

 • Zakonom zabraniti maškare

  Zakonom zabraniti maškare

  srijeda, 26. veljače 2020. 20:13
 • Nisu manjinske skupine

  Nisu manjinske skupine "svete krave"

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:08
 • Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  četvrtak, 27. veljače 2020. 12:22
 • Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:11
 • Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  ponedjeljak, 24. veljače 2020. 15:34

"Vi sigurno znate da je Dalmacija opljačkana i zapostavljena, da mediji godinama lažu i prikazuju Dalmatince kao glupe i lijene..."

 
 
Reagiranje na članak pod naslovom Tko je Pero Artić? i podnaslovom Tko zavađuje hrvatski sjever i jug?, koji je objavljen 22. lipnja 2014.
Da, ja sam takozvani Pero Artić i ne živim u Sjevernoj Koreji nego u Hrvatskoj. Prema tome, vi ne možete nikome ništa braniti ni dozvoliti. Kao prvo, nikada nisam vrijeđao Hrvate i Hrvatsku jer bi samim time vrijeđao sebe i svoje roditelje. Isto tako poštujem Hrvate iz Bosne i Hercegovine, i sve normalne ljude na ovom svijetu. Ne poštujem Antu Pavelića i Zdravka Mamića jer su kao plitak potok pregazili moju Hrvatsku. Samo da znate, moja cijela obitelj je glasala za samostalnu Hrvatsku. Kad se oslobodio Knin i kad su kolone automobila trubile, ja sam cijelu noć kao majmun visio kroz prozor automobila i mahao Hrvatskom zastavom.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/logo.gif
Kad je nogometna reprezentacija izgubila od Turske, onda sam plakao i danima se osjećao kao da mi je netko umro. Hrvatsku sam obožavao, a danas mi se kao i mnogima sve zgadilo. Zato imamo prazne stadione. Zato mladi bježe iz ove zemlje. Itd. Vi sigurno znate da je Dalmacija opljačkana i zapostavljena. Vi sigurno znate da mediji godinama lažu i prikazuju Dalmatince kao glupe i lijene. Vi sigurno znate da nogometna reprezentacija "16" godina nije igrala u Dalmaciji. Vi sigurno znate da su nogometni suci godinama krali bodove i kamatarili našu svetinju Hajduk Split. Budite iskreni i recite, tko je podijelio i razorio našu Hrvatsku? Kakvi smo mi to Hrvati? Zdravko Mamić se može sramiti, a on je naravno samo jedan od mnogih krivaca. Hrvatska je danas mogla biti bogata i ujedinjena zemlja, trebalo je imati samo malo poštovanja prema Hajduku, Splitu, Dalmaciji, to jest Hrvatskoj. A što imamo danas? Reprezentaciju koja ne može napuniti Maksimir, pa čak ni mali stadion u Osijeku koji prima jedva 16 tisuća gledatelja. Dinamo koji godinama ima prazne tribine. Razorenu i podijeljenu zemlju u mržnji. Zar vi stvarno mislite da mi nemamo ponosa? Zar vi stvarno mislite da ćemo sve to mirno gledati? Zdravka Mamića sam namjerno istinom šamarao, nažalost poneki šamar dobije i netko ni kriv ni dužan i zato se evo ispričavam.
 
Moram pisati kako pišem jer želim privući pažnju. Moji komentari su jako duboki i prodorni. Vi ste dokaz, eto pišete o meni. Mnogi pišu i razgovaraju o meni, i ja to jako dobro znam. Gdje god se pojavim moji tekstovi privlače pažnju i izazivaju strašno pozitivne i negativne reakcije. Moj um nije bolestan, ja sam čudak, veći od Einsteina. Zamislite moj um, neki dan sam na facebooku posmatrao vlasnika jedne stranice. Detektirao sam njegov um i poslao samo nekoliko vrlo kratkih i kulturnih komentara, i pogodio u sridu. Vlasnik te stranice je totalno poludio. Prvo me napao pitanjima za koga radim, mislio je da radim za HDZ. Zatim me brutalno izvrijeđao i rekao da će saznati tko sam i razbiti mi glavu ciglom. Dakle, to je vrlo opasna prijetnja smrću, i sada ga mogu tužiti. To nije nekakav balavac nego odrasla i relativno poznata osoba. Ako vas zanima moj kratak tekst u vezi toga, poslat ću vam ga. Toliko o mom umu. Za kraj mogu reći samo ovo, ako vi ne razumijete moje komentare i stanje u zemlji, onda je ovo je tragedija Hrvatskog naroda. Sami sebe ćemo do kraja uništiti i nestati kao narod. Bog!
 

Pero Artić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Andrej Plenković je zabranio izvođenje pjesama Marka Perkovića Thompsona, hoće li zabraniti i maškare?

Petak, 28/02/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 888 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević