Get Adobe Flash player
Gafovima do pobjede za predsjednika

Gafovima do pobjede za predsjednika

Milanovićevu marketinškom vraču Borisu Maleševiću...

Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

Birači HDZ-a nisu birali koaliciju sa SDSS-om i...

Plenković: ITAS ne smije opstati!

Plenković: ITAS ne smije opstati!

Nakon što je eutanazirao članstvo HDZ-a, provodi diktaturu sličnu...

Plenković mora otići...

Plenković mora otići...

Plenković je katastrofa za Hrvatsku kao predsjednik Vlade i predsjednik...

Mrziteljima smeta i istarska himna

Mrziteljima smeta i istarska himna

Pa zar im i smeta i Krasna zemljo Istro...

 • Gafovima do pobjede za predsjednika

  Gafovima do pobjede za predsjednika

  četvrtak, 13. veljače 2020. 09:07
 • Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

  Glas za Plenkovića - glas za Istanbulsku konvenciju

  četvrtak, 13. veljače 2020. 09:02
 • Plenković: ITAS ne smije opstati!

  Plenković: ITAS ne smije opstati!

  četvrtak, 13. veljače 2020. 08:52
 • Plenković mora otići...

  Plenković mora otići...

  četvrtak, 13. veljače 2020. 08:42
 • Mrziteljima smeta i istarska himna

  Mrziteljima smeta i istarska himna

  četvrtak, 13. veljače 2020. 08:33

Četnički zlodusi ugrožavaju demokraciju

 
 
Nakon što je Ustavni sud RH odbacio presudu Vrhovnog suda da se general Branimir Glavaš može braniti u ponovljenom suđenju sa slobode pojavio se četnički zloduh Milorad Pupovac, koji napada Branimira prvom presudom nekakvog izmišljenog selotejpa i nekakvih garaža, zbog kojih lažnih optužbi je Branimir Glavaš 120 dana štrajkao glađu, što je najduži štrajk glađu koliko se zna u povijesti svih štrajkaša glađu. I eto pojavilo se četničko zlo u liku Milorada Pupovca koji napada Hrvatskim saborom ratnog viteza Branimira Glavaša. Otkuda ovome četničkom zloduhu pravo na to da ne priznaje hrvatsko sudstvo u vezi ponovnog suđenja Glavašu po žalbi koja je ležala u tužiteljevoj ladici punih četiri-pet godina. Milorad Pupovac se ovako bahato ponaša kada je predsjednik takozvanog Odbora Hrvatskog sabora za vanjske poslove. Tko mu je to i kada omogućio da sramoti tu našu najveću državnu instituciju u RH. U među vremenu ja Branimir Glavaš osnovao svoj HDSSB i svi saborski zastupnici te stranke na svojim reverima nose broševe Branimira Glavaša, koji je politički bio presuđen na desetak godina robije.
http://www.braniteljski-portal.hr/var/ezflow_site/storage/images/novosti/hrvatska/licemjer-milorad-pupovac-brani-zastupnika-nedzada-hodzica/41240-1-cro-HR/LICEMJER-MILORAD-PUPOVAC-BRANI-ZASTUPNIKA-NEDZADA-HODZICA.jpg
Eto u takvom je stanju RH u kojoj sudske institucije zatvaraju i sude hrvatskim generalima obrambenog Domovinskog rata zato što su branili i obranili svoju državu RH. To je taj četnički zloduh Milorad Pupovac koji je u četničkim knindžama imao svoja dva brata, koji je cijelo vrijeme svijetom širio laži o Tuđmanovom prekrštavanju njegove srpske nejači, koji izjavljuje da mu je glavni grad njegove države Beograd i koji podiže četničke spomenike po Hrvatskoj u čast četničkih pokolja nad hrvatskim katoličkim hodočasnicima Svetoj Ani za vrijeme NDH. Umjesto suđenja i kazni ovom veleizdajniku Stipe Mesić dodjeljuje visoka odličja RH. Njegovi Srbi ga optužuju da je kriminalac koji krade milijunske sume kuna koje RH dodjeljuje njegovom SNV-u. Taj kriminalni zloduh neprestano izaziva mržnje između Srba i hrvatskog naroda u Hrvatskoj. On na svoj način tumači i presude za genocidne tužbe, u kojima se ipak očitovala srpska agresija na Hrvatsku. Neka se pročitaju zapisi dr. Andrije Hebranga iz ratnog saniteta RH i neka se vide strahote srbočetničke agresije na jednoj trećini Hrvatske, gdje je nad Hvatima počinjen stravičan genocid kojega Međunarodni sud ne priznaje. Ova knjiga dr. Andrije Hebranga je najveće dokumentirano djelo Domovinskog rata, gdje su obuhvaćeni svekoliki zločini Pupovčeve četničke bratije.
 
I taj zlotvor ima moralne snage napadati u RH hrvatske generale i sve što mu ne odgovara. Ako mu je Beograd glavni grad zašto ne ide tamo k svome Savi Štrpcu. Vrijeme bi bilo da ga se konačno sudski priupita za sve četničke kampanje kojima širio mržnju po Hrvatskoj. Ali nisu ništa manji četnici i druge četničke vojvode i krvnici. Nedavni nastup Veljka Džakule jasno pokazuje da se nitko od njih ne osjeća poraženim u agresiji na RH. On čistom lažima govori o stotinu nekakvih srpskih sela koja su stradala u Domovinskom ratu. Oni se ne mogu pomiriti sa suverenošću njihove kolonije Hrvatske. I zato neka nitko ne misli da će ikada između četničke Srbije i slobodne RH doći do bilo kakvih prijateljstava. Nedavno predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko kaže kako mu je najveća dužnost omogućiti Srbiji ulazak u EU, kao da su Srbi malodobni za svoje strategije.
 
Sada se tvrdi da će Srbija morati povući zakon o jurisdikciji nad Hrvatskom, članicom EU, prije ulaska u EU, inače joj Hrvatska to neće dozvoliti. I nije samo to sporno, nego i otkrivanje grobišta preko tisuću i pet stotina pobijenih Hrvata, što Srbi neće otkriti, kao i povratak tisuća hrvatskih umjetnina pokradenih iz Hrvatske, ili pitanje granice na Dunavu gdje Srbija još drži tisuće hektara hrvatske zemlje pod okupacijom. Zatim ratne odštete hrvatskim stradalnicima. Nadamo se da će predsjednica Kolinda kao i nova vlada HDZ-ove koalicije smoći dovoljno snage da sa srpskim agresorom sredi ta ratna otvorena pitanja. Posebno je pitanje i odgovornost ratnog zločinca Tome "Grobara" Nikolića za kojega se tvrdi da je u Antinu pobio grupu od petnaest Hrvata civila nakon čega mu je četnički vojvoda Šešelj dodijelio svoju titulu četničkog vojvode koje se ne odriče.
 

Mate Ćavar

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Projekt »Rijeka europska prijestolnica kulture« je:

Utorak, 18/02/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1284 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević