Get Adobe Flash player
 Vlada kani pogaziti predizborno obećanje

Vlada kani pogaziti predizborno obećanje

Zakonsko nametanje rodne ideologije obrazovnomu sustavu i...

Tomislav i Milorad i manjinska prava

Tomislav i Milorad i manjinska prava

Etnobiznismeni dviju zemalja, ujedinite...

Rubnim granicama katastarskih općina

Rubnim granicama katastarskih općina

S lijeve strane Dunava nalaze se hrvatske katastarske...

Zokijeva noćna mora

Zokijeva noćna mora

E, Milanoviću, Milanoviću, ostavi se...

Vladu mora biti briga Agrokor

Vladu mora biti briga Agrokor

Je li Martina Dalić iskrena ili samo nedovoljno...

 • Vlada kani pogaziti predizborno obećanje

  Vlada kani pogaziti predizborno obećanje

  srijeda, 26. srpnja 2017. 23:19
 • Tomislav i Milorad i manjinska prava

  Tomislav i Milorad i manjinska prava

  srijeda, 26. srpnja 2017. 23:15
 • Rubnim granicama katastarskih općina

  Rubnim granicama katastarskih općina

  srijeda, 26. srpnja 2017. 23:08
 • Zokijeva noćna mora

  Zokijeva noćna mora

  srijeda, 26. srpnja 2017. 23:04
 • Vladu mora biti briga Agrokor

  Vladu mora biti briga Agrokor

  četvrtak, 27. srpnja 2017. 16:13

Istanbulska konvencija uvodi rodnu ideologiju u hrvatsko zakonodavstvo

 

Vuk u ovčjem odijelu i Trojanski konj: to su najbolji opisi Istanbulske konvencije koju se po svim naznakama uskoro sprema potpisati  nazivom Konvencija Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, ova kancerozna i destruktivna konvencija zapravo uvodi rodnu ideologiju u hrvatsko zakonodavstvo. O tome što je Istanbulska konvencija i o nesagledivim i katastrofalnim posljedicama rodne ideologije puno je napisano, a ne treba ići dalje od primjera strahota koje se već svakodnevno viđaju u Kanadi, SAD-u i nekim europskim zemljama. 
http://www.yenicikanlar.com.tr/wp-content/uploads/2014/08/dovme-fuari.jpg
Spriječimo ovo suludo ulizivanje Europi: pritisnimo političare koji su se u predizbornoj kampanji izjašnjavali protiv rodne ideologije, sudjelujmo u javnim raspravama i zaustavimo ovo totalitarističko i neznanstveno negiranje svih bioloških, antropoloških i društvenih istina o ljudskom rodu i ljudskoj spolnosti. Molim proslijedite naširoko i svakako ostavite komentar na stranici Ministarstva za demografiju, obitelj, itd.
Srdačan pozdrav,
Sandra

P.S. Vaša poruka Ministarstvu može biti jedna od sljedećih ili nešto slično: Hrvatska mora reći
NE totalitarističkoj rodnoj ideologiji koja se krije u ovoj konvenciji.
NE razornoj rodnoj ideologiji koja se skriva iza krinke konvencije za zaštitu žena.
NE ulizivanju Europi na štetu zdravlja hrvatske obitelji. Poštedimo Hrvatsku od raka rodne ideologije.
Nemojmo nasjesti ovoj podvali: iza krinke zaštite žena krije se razorna rodna ideologija koja uništava zapadnjačka društva.
Sve što sjaji nije zlato: iza krinke zaštite žena krije se razorna rodna ideologija koja uništava zapadnjačka društva.
 

Sandra N.

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Stop veličanju crvenog i četničkog fašizma u Srbu

 
 
Građanska inicijativa Ivo Pilar od nadležnih državnih tijela zahtijeva utvrđivanje odgovornosti predsjednika srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca i predsjednika saveza antifašista Hrvatske Franje Habulina, zbog skupa u Srbu kojim se najgrublje falsificiraju povijesne činjenice te vrijeđa dostojanstvo Hrvatske i stvarnih antifašista.
http://i.ytimg.com/vi/X-YSDdRIEGc/mqdefault.jpg
Tražimo njihovu javnu ispriku i utvrđivanje kaznene odgovornosti zbog organiziranja sramotnog prošlogodišnjeg skupa u Srbu, kojim su grubo zloupotrijebili djecu, veličali fašistički pokolj nad Hrvatima i slavili osuđeni jugokomunizam. Dječja pravobraniteljica i ministarstvo znanosti i obrazovanja zbog tog čina najoštrije su osudili Srpsko narodno vijeće i Savez antifašista Hrvatske. Od nadležnih državnih tijela zahtijevamo da po ovom predmetu dalje postupaju, po pitanju građanske, političke i kaznene odgovornosti.

Zahtijevamo trenutačno ukidanje financiranja sramotne obljetnice u Srbu - nedopustivo je da se proslava pokolja nad Hrvatima uopće održava, a kamoli financira novcem hrvatskih poreznih obveznika.

Milorad Pupovac i Franjo Habulin zbog prošlogodišnjeg sramotnog čina dovođenja i zloupotrebe djece iz Vukovarsko-srijemske županije, trebaju odstupiti sa svih funkcija, i povući se kako iz političkog, tako i iz društvenog, javnog života Hrvatske. Podsjetimo, doveli su djecu iz Bobote pokraj Vukovara u Srb, kako bi u sklopu veličanja zločina nad Hrvatima recitirala pjesme u kojima su pozivala na ubojstva Hrvata i svih koji misle drugačije, te veličali samozvanog maršala i osvjedočenog diktatora Broza. Zbog svega navedenog tražimo od Hrvatskog sabora i Vlade RH da ukinu (su)financiranje Srpskog narodnog vijeća i Saveza antifašista Hrvatske iz hrvatskog državnog proračuna. U protivnom, smatrat ćemo da Hrvatski sabor i Vlada RH  odobrava i podržava proslavu obljetnice četničko-fašističkog  pokolja nad hrvatskim pukom ovog podneblja.
 

Građanska inicijativa Ivo Pilar

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

U Srbu se slavi progon i klanje Hrvata!

 
 
Otvoreno pismo predsjedniku Hrvatske vlade
Tijekom četničkog ustanka u Srbu koji je započeo 27. srpnja 1941. godine četnici su  ušli  u Brotnju, zaselak između Donjeg Lapca i Srba te okrutno pobili sve članove 6 obitelji Ivezić, ukupno 37 osoba, među kojima je bilo 12-ero djece u dobi od tri do 14 godina. Žrtve su  žive bačene u obližnje jame – u jamu na Dabinom vrhu, u Srpskome Klancu te u jamu Golubinku. Od gornjih žrtava, 19 ih je poslije upornih zahtjeva rodbine i suseljana tek u svibnju 2014. uz pomoć speleologa ekshumirano iz jame na Dabinom vrhu dok ostale lokacije još čekaju na ekshumaciju koja se nije dogodila usprkos najavama nadležnog ministarstva (Uprava za zatočene i nestale Ministarstva branitelja).
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/Spomenik_ustanku_naroda_Hrvatske-Srb.JPG/1200px-Spomenik_ustanku_naroda_Hrvatske-Srb.JPG
Zločini nad Hrvatima dogodili su se i u ostalim selima župe – Poljica, Mišljenovac, Jasenovača, Donji i Gornji Lapac, Oraovac, Bubanj Veliki i Mali. Za vrijeme „četničkog ustanka“ stradavali su i Hrvati iz ostalih dijelova i naselja na tromeđi Like, Dalmacije i Bosne – iz Drvara i okolice (Vrtoče i druga sela), iz Bosanskog Grahova i okolice (naselja Luka, Korita, Ugarci, Obljaj i druga) kao i Hrvati iz područja između Bihaća i Bosanskog Petrovca (Krnjeuša, Lastve i ostala sela). „Četnici“ su u Drvaru ubili 300 Hrvata i nepoznat broj muslimana, u Bosanskom Grahovu 62 hrvata, u ukupnoj župi usmrćeno je 568 osoba a u Krnjeuši 130 hrvata. Poznata je sudbina hodočasnika ubijenih kod Drvara na povratku s blagdana sv. Ane, zajedno s njihovim svećenikom Waldemarom Maximilianom Nestorom, kada su četnici iz kompozicije vlaka u postaji Vaganj izveli sve katolike uključujući i svećenika Nestora, pobili ih i bacili u jamu Golubnjaču kod Drvara.
 
Hrvati iz Boričevca u noći između 1. i 2. kolovoza 1941. bili su prisiljeni pobjeći u Kulen Vakuf, a 2. kolovoza četnici su ušli u Boričevac, razorili ga i pobili preostalo stanovništvo. Svećenika don Jurja Gospodnetića mučili su četnici, vodili kroz Bosansko Grahovo i iživljavajući se na njemu, da bi ga na kraju doveli u Srb i ispekli na ražnju. Na sličan način započela je i pobuna Srba u Srbu 25. srpnja 1990. godine. Zašto se dopušta Miloradu Pupovcu da nakon Domovinskog rata, "obilježava" proslavu četničkih zločina učinjenih prema Hrvatima na tom području.?
 
Gospićko-senjski biskup Mile Bogović u svojoj nadahnutoj propovijedi u Boričevcu, izjavio je: "Koja je fašistička ili ustaška krivnja male Marije koja je ubijena kada je imala 8 godina, Marka od 5 godina i Jure od samo 3 godine. Kakvi su to fašisti bili?" - zapitao se biskup Mile Bogović u propovijedi. "To djelovanje tzv."prve puške" trajalo je sve do Domovinskog rata, ta je "prva puška" bila protiv svakog hrvatstva , taj duh je bio protiv svake samostalne hrvatske države, taj duh je prognao Hrvate s njihovih ognjišta iz tzv "SAO Krajine". Treba li tu "prvu pušku" u samostalnoj Hrvatskoj slaviti i veličati?" - zapitao se biskup Bogović.
 
Pojedinci iz Hrvatske policije i ove godine pokušavaju pronaći načina kako zabraniti naše javno okupljanje u Donjem Srbu i time zabraniti govor istine, a u cilju da Milorad Pupovcu nesmetano prezentira laži o antifašistima – četnicima i ustanku. Pojedinci iz Hrvatske policije služenjem Miloradu Pupovcu pljuju po Hrvatskim žrtvama, pljuju po djeci koja su ubijena samo zato što su Hrvati. Zar to nije za svaku osudu? Hrvatska je demokratski uređena i ne će i ne smije biti totalitarna država. Pojedincima iz policije još iz glave ne izlazi Titova zločinačka komunistička Jugoslavija. Policija građanima treba pružiti zaštitu njihovih temeljnih ustavnih prava. Jedna osoba iz ravnateljstva MUP-a (nama poznato ime i prezime) sustavno krši svoju službenu dužnost i ne pridržava se Ustava i zakona.
 
Ta osoba traži načina da nam spriječi zakonito i legitimno  javno okupljanje u Donjem Srbu 29. srpnja (tražio je i 2015. godine). Traži nešto što ne možemo dobiti! Traži da od Županijske uprave za ceste Zadarske županije trebamo dobiti suglasnost o zatvaranju županijske ceste u Donjem Srbu. Upravo smo još 2015. godine dobili odgovor da sukladno članku 183. Zakona o sigurnosti prometa na cestama (NN 67 / 08) Županijska uprava za ceste Zadarske županije ne izdaje suglasnost ali da se ne protive  da se cesta zatvori. Zanimljivo  da ta osoba ne traži od homoseksualaca kad imaju svoju cirkus paradu dozvolu o zatvaranju prometa u centru Zagreba? Zakonom svi moramo imati ista pravam, a policija ne može biti u službi Milorada Pupovca koji sustavno radi na tome da Hrvatsku prikazuje kao zločinačku i fašističku. Milorad Pupovac vrijeđa branitelje i obrambeni Domovinski  rat i to je  nedopustivo i nepodnošljivo.
 
Gospodine Plenkoviću četnički spomenik u Donjem Srbu izgrađen je 1951. godine. Na tom mjestu do 1951. godine nalazila se katolička kapelica i katoličko groblje. Srbi su sravnili sa zemljom kapelicu i groblje, navozili zemlju, stvorili umjetno brdo i na njemu izgradili četnički spomenik ispred kojeg neprijatelji Hrvatske slave pokolj nad nevinim Hrvatskim narodom.
Gospodine Plenkoviću u Donjem Srbu, sto puta, a ako treba i milijun puta ću ponoviti da se slavi četnički pokolj nad Hrvatskim narodom i stoga tražim da  zabranite tu sramotnu  četničku proslavu radi pijeteta svih žrtava  navedenih zločina.
Gospodine Plenkoviću tražim od Vas da zaustavite moj progon od strane policije: uhićenja, maltretiranja, zabrane hodanja po Hrvatskoj, traženja da mi sudu zabrani dolazak na radno mjesto i da mi se tako ugrozi egzistencija, a sve zbog mojih političkih aktivnosti.
Gospodine Plenkoviću molimo Vas da pogledate na kanalu youtube.com „Prognani Heroji - Perica Sovilj - Predsednik Organizacije Srpskih Cetnika "Ravna Gora".
Istina će pobijediti !
 

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Anketa

Tko će biti sljedeći gost Ace Stankovića u protuhrvatskoj emisiji "Nedjeljom u 2"?

Petak, 28/07/2017

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1111 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević