Get Adobe Flash player

Dosljedno cijeli svoj mandat provodio britansku i velikosrpsku strategiju

 
 
Na svojoj prvoj sjednici Hrvatsko nacionalno etičko sudište jednoglasno je zaključilo da podigne ETIČKU OPTUŽBU ZA VELEIZDAJU PROTIV IVE JOSIPOVIĆA, PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE. Hrvatsko nacionalno etičko sudište brojnim je argumentima utvrdilo da je aktualni predsjednik Republike Hrvatske ukupnim svojim djelovanjem nanio i nanosi veliku štetu hrvatskim nacionalnim interesima. 
http://glasbrotnja.net/wp-content/uploads/2014/12/eti%C4%8Dki-sud1.jpg
1. Ivo Josipović je dosljedno cijeli svoj mandat provodio britansku i velikosrpsku strategiju koja je sustavno krivotvorinama pokušala pretvoriti agresiju Srbije, Crne Gore i JNA na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu u navodni građanski rat s podijeljenom odgovornošću i krivnjom. 
 
2. U posjetu Vukovaru zajedno s bivšim predsjednikom Srbije Borisom Tadićem javno je demonstrirao prihvaćanje velikosrpskih krivotvorina o izjednačavanju zločina 
 
3. U Dubrovniku je u pozivu za koncert beogradske Filharmonije izdajnički pretvorio agresiju Srbije, Crne Gore i JNA na Dubrovnik u splet nesretnih politika amnestirajući agresore.
 
4. U skupštini Bosne i Hercegovine lažno je optužio hrvatsku politiku 90-ih godina za sve zlo u Bosni i Hercegovini. . 
 
5. Sklopio je strateško partnerstvo s Velikom Britanijom i prihvatio provoditi britansku politiku u regiji tako da se više brinuo za regiju nego za svoju Hrvatsku. 
 
6. U Izraelskom Knessetu teško je optužio vlastiti hrvatski narod lažno ustvrdivši da u hrvatskim srcima još uvijek živi ustaška zmija.
 
7. Pokušavao je do zadnjeg trenutka povući Hrvatsku tužbu pred Međunarodnim sudom pravde protiv Srbije za učinjeni genocid u Hrvatskoj. 
 
8. Ivo Josipović bio je politički pokrovitelj djelovanja pete haaške kolone u Hrvatskoj na čelu sa Vesnom Teršelić i Zoranom Pusićem te im je za izdajničko djelovanje dodjeljivao odličja i najveća priznanja čime se objektivno i sam svrstao u petu kolonu.
 
9. Autoritetom predsjednika Hrvatske zatražio je od Ustavnog suda Republike Hrvatske ocjenu ustavnosti Zakona o ništetnosti određenih pravnih akata pravosudnih tijela bivše JNA, bivše SFRJ i Republike Srbije. Dakle, Ivo Josipović je s najvišeg mjesta vlasti u Hrvatskoj proučio: "Slažem se da vojni sudovi JNA sude i presuđuju hrvatskim braniteljima, slažem se da Srbija aktivira te optužnice." 
 
10. Sprječavao je istraživanje i osude komunističkih zločina te je veličao crvenu zvijezdu petokraku kao simbol pravde i slobode čak je tvrdio da je Hrvatsku stvorio Tito i komunisti, a da su je hrvatski branitelji samo još jedanput obranili od nasrtaja velikosrpske politike. 
 
11. Ivo Josipović snosi moralnu i drugu odgovornost što je u Ured Predsjednika uveo kao svoje savjetnike notorne protivnike hrvatske državnosti kao što su Dejan Jović, Budimir Lončar i Darija Šilović Karić. 
 
Ovo je izvod presuda Etičkog povjerenstva samo za g. Ivu Josipovića, a s utvrđenim činjenicama presude su donijete i za g. Stipu Mesića, Vesnu Pusić i Milorada Pupovca.
 
(Svršetak)
 

Ivan Runje

Anketa

Tko je u pravu: Zoran Milanović ili Andrej Plenković?

Nedjelja, 25/10/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1530 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević