Get Adobe Flash player
Zakonom zabraniti maškare

Zakonom zabraniti maškare

Živjela demonokratska i orwellijanska Plenkovićeva...

Nisu manjinske skupine

Nisu manjinske skupine "svete krave"

Krnje je uvijek simbolizirao ono što narod ne smatra...

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

Plenković je najveća ugroza hrvatskom narodu i državi od...

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Hrvatska je slobodna zemlja većinskoga hrvatskog i katoličkog...

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

Hrvatski sabor trebao bi biti zadnja obrana hrvatskih nacionalnih...

 • Zakonom zabraniti maškare

  Zakonom zabraniti maškare

  srijeda, 26. veljače 2020. 20:13
 • Nisu manjinske skupine

  Nisu manjinske skupine "svete krave"

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:08
 • Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  Glas za Plenkovića glas je protiv Hrvatske

  četvrtak, 27. veljače 2020. 12:22
 • Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

  srijeda, 26. veljače 2020. 18:11
 • Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  Moralni pad hrvatskih elita i pravosuđa

  ponedjeljak, 24. veljače 2020. 15:34

Kao republika Bosna i Hercegovina nikad više ne može ovdje zaživjeti

 
 
Na 7. kongresu muslimanske političke ratne i poratne partije SDA, održanog 8. rujna 2019. u glavnom bošnjačkom, etnički i vjerski čistom muslimanskom Sarajevu, dominirale su prijeratne, ratne,  poratne teme, i ona najopasnija zazivanje ponovnog rata, progona, terora, genocida i etničkih čišćenja. Glavna tema bila je povratak Islamske deklaracije ratnog zločinca Alije Izetbegovića u politički bosanskohercegovački život, i na tragu tog povratka vraćanje  republičkog atributa Bosni i Hercegovini kojeg je sam Alija dokinuo i predao Republici srpskoj. Prema tim ciljevima krenuli su sudionici partije, koju bi se moralo zabraniti zbog tijesnih veza s globalnim islamskim terorizmom i zločina koje je počinila njezina armija u građansko-vjerskom beha ratu za teritorij, uz poruke  ratnom zločincu Aliji, nabrajajući što se može a što ne. Kao nasljednik svoga oca Alije pjesme je započinjao i poruke iznosio sin Bakir. Isti onaj koji je naredio brojenje krvnih zrnaca u zelenom Sarajevu.
https://storage.bljesak.info/image/308483/800x550/kongres-sda-2019-1.jpg
Zaplakao Bakir ocu zbog nestanka onih pomagača u stvaranju prvog islamskog entiteta na tom europskom dijelu i odnosa interesnih snaga u Bosni i Hercegovini koje im sve manje idu na ruke. Sve je manje izgleda, kuka Bakir ocu, da dobijemo i ono što je narod od tebe tražio, „uzmi Alija pa makar k'o avlija“. Gubimo babo i ono što su nam naši prijatelji, otimanjem od Hrvata, u Daytonu darovali. Nema nam, babo, više ni Clintona, ni Holbrookea, ni Ashdowna, ni Petritscha, ni Bildta, ni Schwarz-Schillinga da nam pomognu. I da su još na političkoj sceni ne bi nam mogli, niti htjeli pomoći. Otkriveni su i još uvijek se otkrivaju ratni zločini naše muslimanske vojske kojom si zapovijedao dok si me skrivao u bankovnom trezoru s milijunima dolara namijenjenih pomoći ne samo Muslimanima već i Hrvatima, i Srbima i svim „ostalima“.
 
Svijet je to otkrio, i još uvijek otkriva jer ne možemo tolike zločine ni sakriti, kao što je otkrio i našu čvrstu povezanost sa militantnim islamistima. Pokazuje se babo da i mi sami sada postajemo njihove žrtve i svijet se zbog njih koje si doveo ovdje sada okrenuo i okreće protiv nas. Svijet je uvidio da smo prevarili Hrvate na referendumu zbog kojeg su i priznali republiku, Holbrooke im previše oteo teritorija, visoki predstavnici da bi nama udovoljili obespravili ih do ropstva. Predali ih nama, kao roblje u amanet što ga ti babo ostavi dedi Erdoganu, ali tvrd je to orah, i za daleko jači i brojniji narod od našeg. Znaš babo njih nije mogla ni jugoslavenska vojska držati u pokorenosti, kako da ih onda naša armija očuva kao roblje. Zadao si mi veliku i neispisivu zadaću. Što god pokušam, ne uspijeva. Ne će nam Hrvati nikada oprostiti udarac noža u leđa, kada si ih napao i prognao.
 
Pokušao sam, babo, danas da povratim atribut republika ovoj zajednici nas, Hrvata, Srba i „ostalih“. Pljeskali su mi okupljeni džihadisti, pripadnici naše armije, militantni islamisti. A najviše su mi pljeskali na spomen republika oni što su počinili strašne zločine, u ime Velikog Alaha, nad kršćanima. Uz povike Alahu Ekber tražili su da odmah proglasim Republiku Bosnu i Hercegovinu, ali nisam mogao, a po svemu sudeći ne ću nikada ni moći. Zaboravili su ti okupljene vehabije, mudžahedini, ratni i poratni zločinci iz redova naše muslimanske armije, jer više ih nitko ne može zaustaviti u tim zločinima, da nam je svijet zbog njih i njihovih strašnih zločina i dokinuo  taj republički atribut.
 
Ne možemo se nikad više pozivati na to, i zbog strašnih zločina nad Hrvatima i Srbima i zbog čistih naših muslimanskih gradova u kojima svijet vidi i takvu buduću Bosnu i Hercegovinu, napose kada bi postala republika. A i najmanje republičko uređenje značilo bi, babo, ono što si ti i želio, Bosnu i Hercegovinu kao 81. pokrajinu Osmanskog carstva i Islamska Republika Bosna i Hercegovina u Europi. Svijet je to uvidio, i već sutradan su nam poručili, stanite, otišli ste predaleko. Prešli ste crvenu liniju. Oh, babo kako su me napali iz istog onog svijeta koji nam je sačuvao i predao daleko veći   komad Bosne i Hercegovine negoli smo ga u ratu i obranili. A zbog tih naših zelenih gradova u kojima stalno prebrojavamo krvna zrnca nemuslimanima, htio bih republiku, pita nas svijet. Ne može mi na tom putu pomoći ni Erdoğan, jer i Amerika i druge svjetske sile su protiv. Ni desetine tisuća militantnih islamista koje nam dedo Erdoğan šalje u rijeci radikalnih islamista, ne mogu nam pomoći. Čak ni moje dijete kad me naslijedi na ovoj tvojoj stolici na kojoj sada ja sjedim ne će uspjeti u tom naumu Bosni i Hercegovini vratiti naziv republika. Pa ni njegovo dijete.
 
Jer, babo, tako je Deklaracija na 7. kongresu muslimanske SDA pisana Aliji, puno je ovih što si ih doveo u džihad počinilo strašne zločine protiv svijeta. Za zločine u BiH nad Hrvatima i Srbima još bi nam svijet i oprostio, i puno ih je već oprostio, ali za one diljem kršćanskog svijeta i muslimanskog u kojem su počinili genocid i konfesiocid nad kršćanima svijet ne oprašta. Napose nam Amerika ne oprašta onaj teroristički zločin od 11. rujna 2001., kojeg su počinili naši i naše budale iz Bosne i Hercegovine, oni koje si ti skrivao po beha brdima. Svijet nas počeo još više prezirati, sputavati u ciljevima i ograničavati u sredstvima koje koristimo na zamišljenom putu republika BiH, napose otkada sam u Predsjedništvo posadio dvojicu naših ljudi, Komšića i Džaferovića. Babo ni ja sam nisam znao za tolike njihove zločine, napose ne za zločine Džaferovića. Hrvati  stalno traže da kaže skrivanu istinu hrvatskih žrtava koje su završile u visokim pećima Željezare Zenica. A svijet traži da objavi zašto je dao beha državljanstvo džihadistima koji su napali Ameriku, i time započeli globalni svjetski vjerski rat.
 
Čak se i velika prijateljica muslimanskog svijeta koja politikom nekontrolirane migrantske invazije na Europu, sudjeluje u islamiziranju europskih zemalja, naša Mutti Merkel okreće pod svjetskim pritiskom protiv nas. I kako onda povratiti republiku koju si sam i ti dokinuo. Ne mogu, kaže svijet, sada dvije republike biti na beha teritoriju. Mogu samo tri, bošnjačka, hrvatska i srpska, ili ni jedna. Ima RS koju si sam prvi u svijetu priznao, i kako da sada bude republika u republici. Vidim babo da sam se i ja malo zaigrao, kao što sam se igrao s doniranim milijunima u bankovnom trezoru gdje si me očinski čuvao. Ma i što će nam republika kada nas svijet ne bi tako čvrsto držao zbog ekstremizma i vjerskog radikalizma kojeg uz tursku i iransku pomoć čuvamo i širimo, ja bih babo bio zadovoljan i onim malim pašalukom koji nam i pripada kada dođe, a mora doći, dioba Bosne i Hercegovine. Nemamo više niti jednog saveznika, niti u susjedima Hrvatima niti u komšijama Srbima.
 
Ponekad mi se čini da su nam i Turska i Iran predaleko i da njih svijet stišće i nastoje ih zaustaviti u izvozu erdoganizma i iranske islamske revolucije. Babo, rat iz BiH prenijeli smo na svjetsku razinu i postao je globalni vjerski sukob našeg agresorsko-osvajačkog islama i njihova obrambenog kršćanstva. Sve se okrenulo protiv nas nakon 11. Rujna 2001., kada smo naše teroriste iz BiH poslali u napad na Ameriku. Pogriješili smo, išlo bi to i dalje da se zbog te naše agresije na Ameriku nije morala povući naša velika prijateljica i šutnjom zagovornica naših zločina, istočna Njemica, kancelarka ujedinjene Njemačke, i razbijačica ujedinjene Europe. Previše smo, uz pomoć dede Erdoğana, vršili i pritisak na nju milijunskom vojskom migranata koje im hvala Velikom Alahu, još uvijek šaljemo a ona ih majčinski prima.
 
Ali babo, republika Bosna i Hercegovina nikad više ne može ovdje zaživjeti. Na kraju, ja nisam ni mislio republika za nas, već za dedu Erdoğana i Ajatolaha iz Irana, da im bude centar za agresiju na Beč i dalje, da nastave tamo gdje je „Turska naša mati, tako je bilo i tako će ostati“, zaustavljena i zauvijek poražena. Beč nam postaje dalje negoli 1683. Oprosti babo što sam se tako zaigrao s republikom, nasjeo sam na ona urlikanja na kongresu i zanijeli me povici Alahu ekber. A to Europa više ne želi čuti, zbog njih i Mutti Merkel mora se povući. I stoga babo, bolje je da prihvatimo tri republike, Bošnjačku, Hrvatsku i Srpsku, unutar beha zajednice, čime ćemo u Srbima imati komšije, u Hrvatima susjede, i u Europi prijatelje. Sve drugo vodi u kraj  Jugoslavije u malom kako je završila i Jugoslavija. A za tolike žrtve više nemamo naroda, jer ima slučajeva da i naš narod, kojeg nismo uspjeli radikalizirati i deeuropeizirati okreće se protiv nas.
 

Vinko Đotlo

Anketa

Andrej Plenković je zabranio izvođenje pjesama Marka Perkovića Thompsona, hoće li zabraniti i maškare?

Petak, 28/02/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 920 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević