Get Adobe Flash player
Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

Plakati nad Uljanikom je isto kao kada je Neron zapalio Rim, pa optužio...

Jugostatistika demantira srpske laži

Jugostatistika demantira srpske laži

Jugoslavija u Drugom svjetskom ratu izgubila 597.323 osobe, od čega...

Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

Broj Srba po popisu stanovništva iz 1948. veći za gotovo 700 tisuća...

Etnobiznismen koji mrzi!

Etnobiznismen koji mrzi!

Kada će srpsku manjinu predstavljati oni koji ne mrze...

Diplomatska laž Mate Granića

Diplomatska laž Mate Granića

Sad mi je jasno kako se krivotvori...

 • Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

  Nevjerojatno licemjerstvo Borisa Miletića

  utorak, 14. svibnja 2019. 09:38
 • Jugostatistika demantira srpske laži

  Jugostatistika demantira srpske laži

  utorak, 14. svibnja 2019. 18:07
 • Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

  Velikosrpska statistika stradanja na koljenima

  utorak, 14. svibnja 2019. 17:54
 • Etnobiznismen koji mrzi!

  Etnobiznismen koji mrzi!

  utorak, 14. svibnja 2019. 17:41
 • Diplomatska laž Mate Granića

  Diplomatska laž Mate Granića

  četvrtak, 16. svibnja 2019. 08:38

Šefik Džaferović je (su)odgovoran za ubojstvo Hrvata u Čifluku kod Travnika

 
 
I što se više vrijeme odmiče od beha rata, građansko-vjerski sukob u Bosni i Hercegovini bošnjačka strana čini sve bližim, hrvatske žrtve muslimanske agresije ponovo se ubijaju, rane se šire i nezacjeljuju, masovne grobnice Hrvata bošnjački mudžahedini ne otkrivaju, zločinci ne kažnjavaju. Sadašnjost je više u znaku rata negoli mira, u znaku prošlosti negoli budućnosti. U do usijanosti zagrijanoj sadašnjosti koja prži „bosanski lonac", ispunjen, uz stoljeća napunjenim razlikama koje se „kemijski" ne slažu, bošnjačka strana je ubacila dodatak koji cijeli slobodni i demokratski svijet izbacuje zbog otrova koji širi, kojim truje široko i daleko oko sebe, i ubija  čega god se dotakne što nije njegovo. Ubacila je mudžahedine, vehabije islamske radikale, fundamentaliste, isilovce, ubacila vjerske fanatike, ubojice i zločince. Razrađena i planska islamska migrantska invazija ubrzano dovodi iskusne džihadiste, što uz bošnjačku stranu koja priprema i djecu za rat, Askere, vjerski rat u Bosni i Hercegovini čini neizbježnim.
https://www.dnevnik.ba/sites/default/files/styles/dnevnik__840x470_/public/novosti-slike/ntr.png?itok=CdkBhW4P
Kao i u onom ratu što ga zaustavili u Daytonu ali ne i u Bosni i Hercegovini, i danas se džihadista najviše koncentrira u Srednjoj Bosni, Lašvanskoj dolini. Ratna infrastruktura koju su koristili Muslimani i mudžahedini, kao i konclogor za hrvatski narod u Gluhoj Bukovici, te ratni kadar kalibra Genjca, Mlaće i Džaferovića, sve je to očuvano, usavršeno, i spremno za uporabu i akciju. U 316 dana muslimanske auschwitz blokade Lašvanske doline i ubijena 653 hrvatska vojnika i civila, bošnjačka strana užurbano priprema nastavak rata, jer cilj još nije dovršen. Islamskim zlikovcima malo je 78 ubijenih civila i 21 granatirano i masakrirano dijete. Iza „nenaoružane" muslimanske ABiH u agresiji na Hrvate i hrvatski narod u Lašvanskoj dolini ostalo je više od dvije tisuće ranjenih vojnika i civila, 328 hrvatskih udovica, bez oba roditelja ostalo je 22 a bez jednog 431 dijete, piše Vitez.info.
 
Lašvanska dolina po broju poginulih, ranjenih, konclogoru u Gluhoj Bukovici, po broju prognanih Hrvata i prostornoj veličini etnički očišćenog hrvatskog prostora od strane muslimanske ABiH i mudžahedina, najstradalniji je hrvatski teritorij u građansko-vjerskom beha sukobu. Puno je, zapravo sva hrvatska sela u Lašvanskoj dolini etnički su očišćena, Hrvati protjerani ili poubijani, i ono što to hirošimsko stradanje čini još težim, a Hrvate još stradalnijim je činjenica da za te strašne i brutalne zločine nitko od muslimanskih zločinaca iz svih vojni i političkih struktura nije odgovarao i bio kažnjen. Za taj drugi zločin nad hrvatskim narodom odgovornost, a to znači sudjelovanje u njemu, je i na pristranom i interesnom radu Haaškog suda.
 
Desetci spaljenih hrvatskih sela koja su muslimani pretvorili u masovne grobnice hrvatskih civila, djece, žena i pripadnika HVO-a nisu bila dovoljan dokaz strašnih muslimansko-mudžahedinski zločina. Sva ta sela i masovne hrvatske grobnice, kao i konclogor za Hrvate su tu pored Ahmića muslimanskog sela čije žrtve Muslimani uzdižu čak i iznad srpskog genocida u Srebrenici. Time žele svijetu pokazati, ali u tome dijelom i uspjevaju uz naftne dolare koji stižu iz islamskih zemalja, da su i Srbi i Hrvati bili jednaki u brutalnostima građansko-vjerskog beha sukoba, da su bili agresori a jedine žrtve i branitelji BiH bili Muslimani.
 
Zbog muslimansko-bošnjačkog uzdizanje zločina u Ahmićima on i dalje ostao tajnom, bez obzira što je Haag osudio Hrvate. Ostaje tajnom i zbog skrivanja i nekažnjavanja muslimanskih zločina daleko brojčano večim i brutalnijim u Križančevu Selu, Buhinim Kućama, Miletićima, Maljinama... Svi ti muslimanski zločini nad hrvatskim narodom u Lašvanskoj dolini po svemu su  ravni srpskom genocidu u Srebrenici. I to je ta istina koja se mora otkriti i priznati, jer bez nje nema nikakvih temelja zajedničke hrvatsko-bošnjačke, bilo federalne, konfederalne ili savezne zajednice. Nije dovoljno da bošnjačka strana, pod pritiskom Svjetske zajednice, počima na milimetre otkrivati zločince iz svog naroda. Trebalo je čekati četvrt stoljeća da pokažu i prokažu počinitelje strašnih zločina u Križančevu Selu i da počnu otkopavati, na način identificiranja, masovnu grobnicu Hrvata iz Maljina. Četvrt stoljeća se čekalo na taj mali korak priznanja zločina, koji ne smije ostati nekažnjen. A znali su svi, jednako iz političkog i vjerskog ratnog i poratnog vodstva Muslimana, Bošnjaka, koliko o zločinima nad Hrvatima u Lašvanskoj dolini znaju Genjac i Džaferović.
 
I taj mali bošnjački korak otkrivanja i priznavanja tako strašnih zločina iznuđen je pritiskom iz svijeta, koja je bila uvjetovana i biranjem dvojice bošnjačkih članova u tronacionalno beha Predsjedništvo. Džaferović i Genjac bi sada morali dokazivati ili negirati svoju sudogovornost u tim zločinima. A znaju puno o tome. Nakon njihove osude, nakon otkrivanja svih masovnih grobnica i priznavanja zločina nad Hrvatima u svim selima Lašvanske doline, na red mora doći i pripadnik A BiH, član beha Predsjedništva iz reda janjičara, Željko Komšić.
 
Muslimansko-bošnjačko uzdizanje zločina u Ahmićima bilo je jedino u cilju sakrivanja vlastitih zločina, ušutkavanje i strašenje hrvatskog naroda u obrani nacionalnih i vjerskih prava i sloboda, jednakosti i ravnopravnosti. Nažalost, Bošnjaci su i u tom zločinu nenadmašni. Pravi počinitelj, ili supočinitelj zločina u Ahmićima mogla bi biti i muslimanska strana u dogovoru s nekim stranim obavještajnim službama kojima je tada BiH sa građansko-vjerskim sukobom bila najbolja učionica za praktično usavršavanje svojih djelatnika. Uzdizanje tog zločina, koji je za svaku osudu, u visine iznad svih zločina zaraćenih beha strana je pokušaj bošnjačke strane da sve zločine svoje armije i mudžahedina počinjenih nad Hrvatima tu u blizini Ahmića već četvrt stoljeća uspješno skrivaju. Zločine i zločince, masovne grobnice Hrvata i etničko čišćenje tih prostora.  A tu u blizini, u susjedstvu Ahmića, muslimanska džihad armija u zajedništvu preteča isilovaca, mudžahedina, počinila je strašne zločine nad hrvatskim narodom u Buhinim Kućama, Dubravici, Vitezu, Križančevo Selo, malo dalje u Miletićima, Grahovčićima, Brajkovićima, Rudniku, Gučoj Gori, Postinju, Maljinama, Velikoj i Maloj Bukovici, Bandolu, Čifluku, Zabilju, Putkovićima i svim onim selima u koja i danas zbog strahote počinjenih zločina i nekažnjavanje poznatih muslimanskih zločinaca preživjeli prognani Hrvati se ne vraćaju.
 
No za muslimanske zločine nad Hrvatima u Lašvanskoj dolini, za masovnu grobnicu u Maljinama, zločin u Križančevu Selu, Buhinim Kućama, za ubojstvo osmero hrvatske djece na igralištu u Vitezu, teško ranjavanje, obje noge odbijene, četrnaestogodišnje djevojčice u Čifluku i ubojstvo njenog oca, te niz drugih na tim područjima odgovor bi morao dati prvi bošnjački član beha Predsjedništva Šefik Džaferović. Kao visokopozicionirani muslimanski političar u to vrijeme u Zenici zasigurno zna za sve njih, zna i za počinitelje tih zločina, a zna i ulogu Halida Genjca u tim zločinima, kao i to što se događalo u konclogoru u Gluhoj Bukovici sa zarobljenim Hrvatima. Morao bi nešto kazati, a na to će ga prisiliti Svjetska zajednica koja na taj način pokušava Tursku i Rusiju potisnuti iz Bosne i Hercegovine, i o tajnima koje skrivaju visoke peći u Zenici, koliko je hrvatskih žrtava u njima završilo.
 
Bošnjački izbor i drugog svog predstavnika u Predsjedništvo BiH, Željka Komšića, morao bi biti razlog Svjetske zajednice da prisili bošnjačku stranu na otkrivanje zločinaca u Križančevu Selu, otkrivanje masovne grobnice Hrvata u Maljinama. Iako se čekalo dugo, i gotovo se bila izgubila svaka nada u pravdu, ipak se krenulo. No, na tome se ne smije stati, jer još ni za jedan zločin muslimanska strana nije odgovarala a niti bila kažnjena. A bez odgovornosti svih, i kažnjavanja svih zločinaca nemoguće je govoriti o miru i pomirenju zaraćenih beha strana.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Znate li da je A. Plenković, zajedno s M. Pupovcem, omogućio Dejanu Joviću da sigurno ulazi u Europski parlament?

Srijeda, 22/05/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1113 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević