Get Adobe Flash player
Opasno traćenje vremena

Opasno traćenje vremena

EU ciljano ispražnjava Hrvatsku za naseljavanje...

Podržali Istanbulsku, podržavaju i

Podržali Istanbulsku, podržavaju i "seljenja"!

Popis HDZ-ovaca koji podržavaju »Globalni sažeti dogovor za sigurna...

Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

Hrvatski sabor najodgovorniji za stanje u...

Političko preživljavanje političkih zvijezda

Političko preživljavanje političkih zvijezda

Ne ostaju i ne opstaju najjači, nego...

Hrvoje Klasić - Stankovićev profesor 'istorije'

Hrvoje Klasić - Stankovićev profesor 'istorije'

Suspendiran zbog ljubakanja sa studenticama, a na ispitima pita studente u...

 • Opasno traćenje vremena

  Opasno traćenje vremena

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 08:41
 • Podržali Istanbulsku, podržavaju i

  Podržali Istanbulsku, podržavaju i "seljenja"!

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 15:48
 • Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

  Ovakav Sabor ruglo je Republike Hrvatske!

  srijeda, 14. studenoga 2018. 08:38
 • Političko preživljavanje političkih zvijezda

  Političko preživljavanje političkih zvijezda

  četvrtak, 15. studenoga 2018. 08:34
 • Hrvoje Klasić - Stankovićev profesor 'istorije'

  Hrvoje Klasić - Stankovićev profesor 'istorije'

  utorak, 20. studenoga 2018. 13:04

Sve dotle dok se Bošnjaci identificiraju s Turskom i Turcima, svaki govor o održivosti multi kulti BiH je propao

 
 
U islamskom svijetu, a što zapravo i ne čudi u ovom agresivnom vremenu kršćanofobije koja dolazi iz tih zemalja, koja se od tamo financira i u njima priprema za rat protiv kršćana do istrjebljenja, digla se neopravdana hajka na njemačkog ministra unutarnjih poslova, razvoja i domovine Horsta Seehofera. I kad nisu imali nikakav drugi razlog, a islamisti za napade na kršćane uvijek nađu razlog i povod, uzeli su njegovu izjavu „Islam ne pripada Njemačkoj, jer moja je zemlja oblikovana kroz kršćanstvo".
https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/vp/74c02739f3ac2dfe67c18cdfff44b847/5B7834A9/t51.2885-15/s480x480/e35/28751287_154465401907073_3177681994041524224_n.jpg
Zbog te istine, koja vrijedi za cijelu Europu budući da je cijeli Stari kontinent oblikovan i izgrađen na vrijednostima i prepoznatljivostima kršćanstva, a unazađivan i rušen prodorom muslimana Osmanlija, na ministra su odapete mnoge kršćanofobijske strijele, a među njima je i ona što su je odapeli muslimani iz Bosne i Hercegovine. Čini se da je ta njihova strijela po otrovu kojim je namazana među najotrovnijima. Nezamisliva je u europskoj političkoj komunikaciji izjava nekog stranca da bez prava kreira politiku zemlje u kojoj živi. Ako mu je zemlja pružila dobrodošlicu i primila ga, a jest, spašavajući ga od mnogih poteškoća u zemlji iz koje je došao, iz BiH, to ne znači da mu je dala i pravo da joj postavlja i smijenjuje političke vode. Dogodilo se to u Merkeličinoj Njemačkoj, zemlji koja polako ali sigurno gubi kontrolu vladavine, i da joj invazijski pridošli muslimani koje je primila i ugostila, mijenjaju ne samo vjersku već i političku sliku. Pokušava to i beha musliman Bošnjak, koji ide toliko daleko da traži i smjenu ministra Seehofera zbog izjave „da islam ne pripada Njemačkoj".
 
Nihat Bećirović traži od ministra da se javno ispriča muslimanima u Njemačkoj i da ode s tog mjesta. Zaista neljudska i necivilizacijska drskost i agresivnost kakvu pokazuju samo muslimani diljem kršćanskog svijeta koji ih je primio, a u isto vrijeme svi muslimani šute, a šutnja je znak odobravanja, na nepodnošljiv i ropski  položaj kršćana u njihovim zemljama. A nepodnošljiv je u tolikoj mjeri da su mnogi prisiljeni da odsele, a oni koji to ne žele ubija ih se ili prisilno izgoni. Muslimani u kršćanskim zemljama uzimaju si prava odlučivanja što će političar domaćin govoriti, braneći mu svaki oblik obrane nacionalnih i vjerskih stečevina svoje zemlje i svog naroda, a u zemljama iz koji dolaze sudionici su najbrutalnijih kršenja prava i sloboda kršćana. Nihat bi prije negoli je zatražio ostavku njemačkog ministra istog trebao upoznati s pravima i slobodama kršćana katolika u beha federacijskom entitetu gdje su njegovi sunarodnjaci na vlasti.
 
Zašto ga boli ministrova izrečena istina? Pa nije valjda da Europa počiva na islamu, i na njegovim suvremenim prepoznatljivostima. Kako onda, zapravo je li uopće moguć dijalog kršćana i muslimana u Europi. Zna se da je nemoguć, i da ga ni u kojem obimu nema u islamskim zemljama, jer tamo su kršćani drugog ili petog reda. U njima se ne da nikakvo sudjelovanje kršćana u političkom životu, a kamoli da bi imali pravo tako agresirati na ministra koji govori istinu svoje zemlje.
 
Gdje su i kako su završavali kršćani u Bosni i Hercegovini u vrijeme turske okupacije, hoće li i tu njihovu tragičnu sudbinu danka u krvi Nihat i svi beha nihati negirati i nepriznati. Hoće, i već to desetljećima čine. Zar i Bosna i Hercegovina prije turskog polutisućljetnog konfesiocida i genocida nije bila oblikovana kroz kršćanstvo, i izgrađena na kršćannskim vrijednostima? Zasigurno da jest. To je nepobitna činjenica, kao što je nepobitna činjenica i za Europu da je izgrađena na kršćanskim vrijednostima. A to govori o bosanskohercegovačkoj tisućljetnoj pripadnosti Europi i njenim stečevinama plaćenih milijunskim žrtvama kršćana u vrijeme turskog zuluma. Stoga, ono što je Seehofer kazao za Njemačku, to isto mogu potvrditi i beha kršćani da je Bosna i Hercegovina sasvim sigurno oblikovana kroz kršćanstvo i urušavana invazijom i okupacijom Osmanlija Turaka. Koju su vjeru zatekli Turci u Bosni i Hercegovini kad su je okupirali? Sasvim sigurno ne islam i muslimane. Što je u toj nepobitnoj istini sporno?
 
Ipak, ta istina ne oduzima pravo današnjim beha muslimanima da u Bosni i Hercegovini slobodno žive. Što prije priznaju i tu beha istinu, koja je dio europske baštine, pomirenje, mir, i suživot jednih pored drugih je sigurniji i izvjesniji. No njima nije do te istine jer im odgovara beha nesigurnost i nestabilnost koju koriste za radikaliziranje svog naroda. Ne priznaju oni stoga ni Bosnu i Hercegovinu svojom pravom domovinom. Za njih je ona samo 81. pokrajina zločinačko-genocidnog Otomanskog carstva. Zbog brutalnosti turske okupacije BiH i beha kršćana, kao jedinog tadašnjeg naroda, oni koji pjevaju „Turska je naša mati, tako je bilo i tako će ostati" i ne priznaju tu istinu. Priznati je znači biti i suodgovoran za nju, jer su bili njeni kreatori ili sukreatori te kršćanske tragedije. Tragedije kroz koju i danas prolaze kršćani u BiH, tamo gdje su pjevači Turskoj i veleizdajnici Bosne i Hercegovine na vlasti. I trajat će sve dok Europa ne počne braniti svoje demokratske, kršćanske i civilizacijske stečevine na kojima je izgrađena kako kaže njemački ministar Seehofer. Vrjednote koje se brane upravo u Bosni i Hercegovini, na predziđu kršćanstva.
 
Europska šutnja na tragediju Hrvata katolika u vrijeme ponovnog prodora Osmanlija pod vodstvom sultan Erdoğana i sultančića Bakira, zapravo je šutnja  na opasnost koja prijeti Staroj dami kakva joj je prijetila daleke 1683. dolaskom Turaka pod Beč. Bošnjački kontinuirani plač za porazom Turske i njenim primoranim povlačenjem iz BiH nakon polutisućljetnog genocida i konfesiocida nad porobljenim beha kršćanima, nazivajući austrijski pobjedničko oslobodilački ulazak u zemlju okupacijom, elemenat je koji najjasnije govori tko su i odakle su, čije sluge i čuvari su beha muslimani, današnji Bošnjaci. Ne bude li Europa reagirala na islamski terorizam koji ima svoje uporište u Bosni i Hercegovini, Stara dama bi mogla  doživjeti tragediju Lašvanske doline, kroz koju su prošli Hrvati katolici u vrijeme muslimanske agresije na njih i njihove vjerske svetinje. Naime, u 361 danu blokade Lašvanske doline od strane čuvara Turske i turskog genocida u Bosni i Hercegovini, samo u Vitezu su "nenaoružani" Muslimani ubili preko 700 hrvatskih civila i vojnika, a među njima i 22 djece. Ta brojka hrvatskih žrtava muslimanske agresije, ili nastavka turskog genocida, već je davno veća u Europi, počinjena od mnogih nihata koji su invazijski umarširali, rušeći joj kršćanske temelje na kojima je izgrađena. A Stara Dama ušutkana čvrstom rukom Muti Merkeli i dalje šuti. To je razlog zbog kojeg će i dalje Erdoğan pripremati teroriste u Turskoj,  slati ih kao emigrante, a zato dobivati financijsku pomoć od Europe, prvo u BiH Bakiru na daljnje usavršavanje u zločinima a zatim ih prebacivati u Europu na zadatak. Stoga, sve dok se Bošnjaci identificiraju sa Turskom, odnosno Turcima, svaki govor o održivosti multi kulti BiH je gradnja kuće bez temelja.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Vjerujete li A. Plenkoviću kada kaže da nema opasnosti od tzv. Marakeške deklaracije?

Srijeda, 21/11/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1385 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević