Get Adobe Flash player
Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

Na redu je Plenković - da Pupovca smijeni ili...

Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

Na "aktualcu" gledala sam ponašanje jednog...

Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

Politički i sociokulturni uljez u HDZ     Sintagmu...

Vrdoljakova amerikanizacija školstva

Vrdoljakova amerikanizacija školstva

Izmišljamo školu za život po mjeri HNS-a....

Performans kao (ne)kažnjivo djelo

Performans kao (ne)kažnjivo djelo

Urednik časopisa "Informatologia Yugoslavica" i savjetnik Franka...

 • Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

  Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

  četvrtak, 20. rujna 2018. 16:16
 • Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

  Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

  četvrtak, 20. rujna 2018. 16:08
 • Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

  Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

  srijeda, 19. rujna 2018. 17:58
 • Vrdoljakova amerikanizacija školstva

  Vrdoljakova amerikanizacija školstva

  srijeda, 19. rujna 2018. 18:43
 • Performans kao (ne)kažnjivo djelo

  Performans kao (ne)kažnjivo djelo

  četvrtak, 20. rujna 2018. 16:05

Sve dotle dok se Bošnjaci identificiraju s Turskom i Turcima, svaki govor o održivosti multi kulti BiH je propao

 
 
U islamskom svijetu, a što zapravo i ne čudi u ovom agresivnom vremenu kršćanofobije koja dolazi iz tih zemalja, koja se od tamo financira i u njima priprema za rat protiv kršćana do istrjebljenja, digla se neopravdana hajka na njemačkog ministra unutarnjih poslova, razvoja i domovine Horsta Seehofera. I kad nisu imali nikakav drugi razlog, a islamisti za napade na kršćane uvijek nađu razlog i povod, uzeli su njegovu izjavu „Islam ne pripada Njemačkoj, jer moja je zemlja oblikovana kroz kršćanstvo".
https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/vp/74c02739f3ac2dfe67c18cdfff44b847/5B7834A9/t51.2885-15/s480x480/e35/28751287_154465401907073_3177681994041524224_n.jpg
Zbog te istine, koja vrijedi za cijelu Europu budući da je cijeli Stari kontinent oblikovan i izgrađen na vrijednostima i prepoznatljivostima kršćanstva, a unazađivan i rušen prodorom muslimana Osmanlija, na ministra su odapete mnoge kršćanofobijske strijele, a među njima je i ona što su je odapeli muslimani iz Bosne i Hercegovine. Čini se da je ta njihova strijela po otrovu kojim je namazana među najotrovnijima. Nezamisliva je u europskoj političkoj komunikaciji izjava nekog stranca da bez prava kreira politiku zemlje u kojoj živi. Ako mu je zemlja pružila dobrodošlicu i primila ga, a jest, spašavajući ga od mnogih poteškoća u zemlji iz koje je došao, iz BiH, to ne znači da mu je dala i pravo da joj postavlja i smijenjuje političke vode. Dogodilo se to u Merkeličinoj Njemačkoj, zemlji koja polako ali sigurno gubi kontrolu vladavine, i da joj invazijski pridošli muslimani koje je primila i ugostila, mijenjaju ne samo vjersku već i političku sliku. Pokušava to i beha musliman Bošnjak, koji ide toliko daleko da traži i smjenu ministra Seehofera zbog izjave „da islam ne pripada Njemačkoj".
 
Nihat Bećirović traži od ministra da se javno ispriča muslimanima u Njemačkoj i da ode s tog mjesta. Zaista neljudska i necivilizacijska drskost i agresivnost kakvu pokazuju samo muslimani diljem kršćanskog svijeta koji ih je primio, a u isto vrijeme svi muslimani šute, a šutnja je znak odobravanja, na nepodnošljiv i ropski  položaj kršćana u njihovim zemljama. A nepodnošljiv je u tolikoj mjeri da su mnogi prisiljeni da odsele, a oni koji to ne žele ubija ih se ili prisilno izgoni. Muslimani u kršćanskim zemljama uzimaju si prava odlučivanja što će političar domaćin govoriti, braneći mu svaki oblik obrane nacionalnih i vjerskih stečevina svoje zemlje i svog naroda, a u zemljama iz koji dolaze sudionici su najbrutalnijih kršenja prava i sloboda kršćana. Nihat bi prije negoli je zatražio ostavku njemačkog ministra istog trebao upoznati s pravima i slobodama kršćana katolika u beha federacijskom entitetu gdje su njegovi sunarodnjaci na vlasti.
 
Zašto ga boli ministrova izrečena istina? Pa nije valjda da Europa počiva na islamu, i na njegovim suvremenim prepoznatljivostima. Kako onda, zapravo je li uopće moguć dijalog kršćana i muslimana u Europi. Zna se da je nemoguć, i da ga ni u kojem obimu nema u islamskim zemljama, jer tamo su kršćani drugog ili petog reda. U njima se ne da nikakvo sudjelovanje kršćana u političkom životu, a kamoli da bi imali pravo tako agresirati na ministra koji govori istinu svoje zemlje.
 
Gdje su i kako su završavali kršćani u Bosni i Hercegovini u vrijeme turske okupacije, hoće li i tu njihovu tragičnu sudbinu danka u krvi Nihat i svi beha nihati negirati i nepriznati. Hoće, i već to desetljećima čine. Zar i Bosna i Hercegovina prije turskog polutisućljetnog konfesiocida i genocida nije bila oblikovana kroz kršćanstvo, i izgrađena na kršćannskim vrijednostima? Zasigurno da jest. To je nepobitna činjenica, kao što je nepobitna činjenica i za Europu da je izgrađena na kršćanskim vrijednostima. A to govori o bosanskohercegovačkoj tisućljetnoj pripadnosti Europi i njenim stečevinama plaćenih milijunskim žrtvama kršćana u vrijeme turskog zuluma. Stoga, ono što je Seehofer kazao za Njemačku, to isto mogu potvrditi i beha kršćani da je Bosna i Hercegovina sasvim sigurno oblikovana kroz kršćanstvo i urušavana invazijom i okupacijom Osmanlija Turaka. Koju su vjeru zatekli Turci u Bosni i Hercegovini kad su je okupirali? Sasvim sigurno ne islam i muslimane. Što je u toj nepobitnoj istini sporno?
 
Ipak, ta istina ne oduzima pravo današnjim beha muslimanima da u Bosni i Hercegovini slobodno žive. Što prije priznaju i tu beha istinu, koja je dio europske baštine, pomirenje, mir, i suživot jednih pored drugih je sigurniji i izvjesniji. No njima nije do te istine jer im odgovara beha nesigurnost i nestabilnost koju koriste za radikaliziranje svog naroda. Ne priznaju oni stoga ni Bosnu i Hercegovinu svojom pravom domovinom. Za njih je ona samo 81. pokrajina zločinačko-genocidnog Otomanskog carstva. Zbog brutalnosti turske okupacije BiH i beha kršćana, kao jedinog tadašnjeg naroda, oni koji pjevaju „Turska je naša mati, tako je bilo i tako će ostati" i ne priznaju tu istinu. Priznati je znači biti i suodgovoran za nju, jer su bili njeni kreatori ili sukreatori te kršćanske tragedije. Tragedije kroz koju i danas prolaze kršćani u BiH, tamo gdje su pjevači Turskoj i veleizdajnici Bosne i Hercegovine na vlasti. I trajat će sve dok Europa ne počne braniti svoje demokratske, kršćanske i civilizacijske stečevine na kojima je izgrađena kako kaže njemački ministar Seehofer. Vrjednote koje se brane upravo u Bosni i Hercegovini, na predziđu kršćanstva.
 
Europska šutnja na tragediju Hrvata katolika u vrijeme ponovnog prodora Osmanlija pod vodstvom sultan Erdoğana i sultančića Bakira, zapravo je šutnja  na opasnost koja prijeti Staroj dami kakva joj je prijetila daleke 1683. dolaskom Turaka pod Beč. Bošnjački kontinuirani plač za porazom Turske i njenim primoranim povlačenjem iz BiH nakon polutisućljetnog genocida i konfesiocida nad porobljenim beha kršćanima, nazivajući austrijski pobjedničko oslobodilački ulazak u zemlju okupacijom, elemenat je koji najjasnije govori tko su i odakle su, čije sluge i čuvari su beha muslimani, današnji Bošnjaci. Ne bude li Europa reagirala na islamski terorizam koji ima svoje uporište u Bosni i Hercegovini, Stara dama bi mogla  doživjeti tragediju Lašvanske doline, kroz koju su prošli Hrvati katolici u vrijeme muslimanske agresije na njih i njihove vjerske svetinje. Naime, u 361 danu blokade Lašvanske doline od strane čuvara Turske i turskog genocida u Bosni i Hercegovini, samo u Vitezu su "nenaoružani" Muslimani ubili preko 700 hrvatskih civila i vojnika, a među njima i 22 djece. Ta brojka hrvatskih žrtava muslimanske agresije, ili nastavka turskog genocida, već je davno veća u Europi, počinjena od mnogih nihata koji su invazijski umarširali, rušeći joj kršćanske temelje na kojima je izgrađena. A Stara Dama ušutkana čvrstom rukom Muti Merkeli i dalje šuti. To je razlog zbog kojeg će i dalje Erdoğan pripremati teroriste u Turskoj,  slati ih kao emigrante, a zato dobivati financijsku pomoć od Europe, prvo u BiH Bakiru na daljnje usavršavanje u zločinima a zatim ih prebacivati u Europu na zadatak. Stoga, sve dok se Bošnjaci identificiraju sa Turskom, odnosno Turcima, svaki govor o održivosti multi kulti BiH je gradnja kuće bez temelja.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Podržavate li braniteljski prosvjed u Vukovaru 13. listopada 2018.

Nedjelja, 23/09/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 874 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević