Get Adobe Flash player
Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

Uskoro "lijevo-liberalna" kandidatkinja kod Velimira...

Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

Dok mi moramo stalno dokazivati da nismo fašisti, zlatousti Vučić...

Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

Srpska politika petokrakom je otkrila svoje maskirano lice...

Svjedok istine i glas savjesti

Svjedok istine i glas savjesti

Dr. Esther Gitman Hrvati prihvatili čista i otvorena...

Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

Mediji stvaraju uljepšanu sliku druga...

 • Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

  Poguranci i projekt Orešković-Letica-Cerjan

  četvrtak, 14. veljače 2019. 14:45
 • Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

  Dirigirani napad na srbijanske vaterpoliste

  srijeda, 13. veljače 2019. 19:12
 • Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

  Karađorđevićanska politika razjeda Hrvatsku

  četvrtak, 14. veljače 2019. 19:33
 • Svjedok istine i glas savjesti

  Svjedok istine i glas savjesti

  srijeda, 13. veljače 2019. 19:07
 • Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

  Amsterdamska koalicija - velika podvala i obmana

  srijeda, 13. veljače 2019. 19:01

Za rata otac ga je skrivao u svome uredu

 
 
Sve je nezaustavljiviji-tursko bošnjački dvojac, Erdoğan-Izetbegović, u procesu deeuropeiziranja i otomaniziranja tronacionalne i trokonfesionalne Bosne i Hercegovine. Opasnost turciziranja beha društva je tim veća, a proces sve ubrzaniji, jer ga financiraju beha nemuslimani kroz silne namete i poreze, harače i danke u krvi, koje nameće bošnjačka vlast u gradovima i županijama u kojima je većinska.
https://ilkha.com/thema/watermark.php?image=../files/news/default/cumhurbaskani-erdogan-bakir-izzetbegovic-ile-gorustu95.jpg&watermark=watermark_small.png
Za Bosnu i Hercegovinu i Europu, osovina zla Reçep Erdoğan – Bakir Izetbegović svim sredstvima, napose onim nedopustivim i kažnjivim, čine sve da Bosnu i Hercegovinu otomaniziraju i turciziraju, sada onaj veći njen daytonski dio, a kasnije iz tog islamskog centra i ostali beha prostor. Iako je taj  Erdoğan - Izetbegovićev cilj vidljiv svim nemuslimanskim žrtvama opasnog udruženog zločinačkog pothvata u crnom, svakolikom beha mraku, što ga na taj europski dio spustio tvorac najveće, genocidno konfesiocidne nepravde američki tenk pregovarač, a još više, u vrijeme protektiranja, zacrnili i udebljali visoki predstavnici Bildt, Ashdown i Petritsch, i dalje ga ne primjećuju članice Europske unije.
 
Oči su im zaslijepili i u mišje rupe stjerali islamski ratnici u emigrantskim odorama, koje Erdoğan šalje do Bosne i Hercegovine, u kojoj jedan dio tih terorista zadržava Izetbegović, a drugi šalje u europske zemlje, u kojima, bez ikakva otpora ubijaju sve pred sobom i ruše svaki europski i kršćanski znak. U tom opasnom osvajačko-rušilačkom pohodu Izetbegović predvodi svoj muslimansko-bošnjački narod pod parolom "Turska je naša mati, tako je bilo i tako će ostati", zbog čega većina, ili gotovo svi muslimani Bošnjaci Bosnu i Hercegovinu više i ne doživljavaju  svojom domovinom, već Tursku,  koju su veleizdajom i lažima pred Svjetskom zajednicom čvrsto ustoličili na toj europskoj periferiji.
 
Politikom turciziranja Bosne i Hercegovine Bošnjaci su se, pod vodstvom Izetbegovića, posve odvojili od drugih beha naroda i više ih ne interesira nikakva druga Bosna i Hercegovina osim one kao 81. pokrajine genocidno-konfesiocidnog Otomanskog Carstva, kojim će vladati „muslimanski mesija“ kako je Erdoğana u Sarajevu nazvao Izetbegović. U strahu pred tom mirnodopskom agresijom koju predvodi ovaj tursko-muslimanski dvojac, rijeke Hrvata napuštaju svoja tisućljeća staraognjišta u domovini Bosni i Hercegovini. Svaki njihov govor o izgradnji Bosne i Hercegovine po mjeri svih njenih naroda, a koja je moguća jedino na jednakosti i ravnopravnosti, što je apsolutna nepoznanica u islamskim zemljama koje su sto posto čiste muslimanske, kod prijeratnih Muslimana i poslijeratnih Bošnjaka nailazi na odbijanje odmah nakon što budu izrečene na bilo kojoj političkoj beha razini.
 
Izetbegović se pod Erdoğanovom zaštitom, kao pod očevom dok ga je skrivao u bankovnim trezorima i pod stolicama u svom uredu kojeg su čuvale tisuće mudžahedina i vehabija, osilio do te mjere da više i ne priznaje druge narode u Bosni i Hercegovini, i sa njima ne želi bilo kakav govor o zajedničkoj beha budućnosti. Druge beha narode spomene samo kada im prijeti ratom, askerima, emigrantima, mudžahedinima i vehabijskim entitetima. Kada ih zastrašuje i zastrašivanjem prisiljava na odlazak iz Bosne i Hercegovine. A onda kada uvidi da se među nemuslimanima, među rajom kako Bakir zamišlja sve one koji nisu muslimani, pojavi neko komešanje kao opravdana i legalna priprema za otpor, on pozove sultan Erdoğana da svojom nazočnošću zastraši je i smiri.
 
To je neoboriv pokazatelj turske umiješanosti i vladavine BiH. Koja ne bi bila moguća da joj zemlju nije ostavio u amanet ratni zločinac, i veleizdajnik Alija Izetbegović, otac Bakirov, koji taj amanet sve više gura u krvave ruke Erdoğana. Sve to jača unitarističko-islamističke snage u bošnjačkom korpusu, pred kojim nestaju sve tisućljetne europske kockice u nekadašnjem beha mozaiku, a time i njena nacionalna i vjerska šarolikost. Nastavi li se, kao do sada, a zasigurno hoće još čvršće i gresivnije nakon i prije izbora već poznate Erdoğanove pobjede, na ovaj tursko-bošnjački osvajačko-okupatorski pohod na Bosnu i Hercegovinu, bez ikakva otpora, napose onog Svjetske zajednice i Europe, Muslimani Bošnjaci će ubrzo biti na cilju kojeg su zacrtali u Islamskoj deklaraciji i zbog kojeg su izvršili agresiju na Hrvate, a to je islamska Bosna i Hercegovina u otomanskom oživljenom zločinačkom carstvu.
 
Ono što taj muslimanski cilj čini još opasnijim je činjenica da se pred njim povukla i sama Svjetska zajednica, kao jamac obrane od te agresije, a u isto vrijeme zabranila beha nemuslimanima da joj se suprotstave, i brane, od tog vjerskog islamskog radikalizma i fundamentalizma koji osvaja slobodni kršćanski svijet. Poslije svake Erdoğanove pobjede na režiranim predsjedničkim izborima, koju mu Bakir prvi čestita i prije negoli su rezultati objavljeni, kao i na ovim zadnjim, što je znak ruganja demokraciji, Bosna i Hercegovina je danas ratno zagrijanija negoli pred građansko-vjerski sukob devedesetih godina prošlog stoljeća. U tadašnjem predratnom vremenu nije se ovako javno i glasno prijetilo ratom, nije se otvoreno naoružavalo. Iako je toga zasigurno i bilo ipak sa tim pripremama za rat nije se izlazilo u javnost. Napose se nisu djeca obučavala i pripremala za rat, kao što to danas čini Izetbegovići, Erdoğan i Dodik.
 
Svi oni koji su to tada radili, a njih je bilo, danas se ne pripremaju za rat u tajnosti, već o ratu tutnje daleko glasnije negoli o miru. Nije onda teško zaključiti kako su danas u Bosni i Hercegovini na vlasti oni koji su započeli i vodili krvavi troipolgodišnji građansko-vjerski sukob, ili njihovi sinovi, „hrabri junaci“ koje je, kao glavni začetnik beha rata, otac Alija skrivao u svom uredu a čuvarima je obećavano sve bogatstvo što pokradu i otmu od protjeranih Hrvata. Očev sin gazi ratnim čizmama svoga oca i čini sve da dovrši proces etničkog i vjerskog čišćenja tamo gdje mu je babo zaustavljen. A ono što nije uspio osvojiti u agresiji na hrvatsku zemlju i Hrvate, njegov babo ostavlja Turčinu, najbrutalnijem diktatoru na početku XXI. stoljeća u amanet da on i Bakir nastave tamo gdje Hrvatsko Vijeće Obrane zaustavilo Alijinu zločinačko-terorističku muslimansku Armiju.
 

Vinko Đotlo

Komentari   

0 #1 Guka 2018-07-01 14:27
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan razočarao je deo državljana Bosne i Hercegovine koji veruju u mit kako je BiH najvažnija zemlja Turskoj na Balkanu, kada je izjavio da je to ipak Srbija, prenosi sarajevski portal Klix.ba. Ne samo da Bosna klizi prema Turskoj, nego i Srbija. Krv nije voda.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li M. Bandić podnijeti ostavku na dužnost gradonačelnika zbog odlikovanja Budimira Lončara?

Srijeda, 20/02/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 977 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević