Get Adobe Flash player
Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

Na redu je Plenković - da Pupovca smijeni ili...

Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

Na "aktualcu" gledala sam ponašanje jednog...

Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

Politički i sociokulturni uljez u HDZ     Sintagmu...

Vrdoljakova amerikanizacija školstva

Vrdoljakova amerikanizacija školstva

Izmišljamo školu za život po mjeri HNS-a....

Performans kao (ne)kažnjivo djelo

Performans kao (ne)kažnjivo djelo

Urednik časopisa "Informatologia Yugoslavica" i savjetnik Franka...

 • Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

  Umjesto isprike, nove Miloradove optužbe

  četvrtak, 20. rujna 2018. 16:16
 • Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

  Pleter oholosti, bahatosti i narcizma

  četvrtak, 20. rujna 2018. 16:08
 • Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

  Demokratski centralizam Andreja Iljiča Plenkoviča

  srijeda, 19. rujna 2018. 17:58
 • Vrdoljakova amerikanizacija školstva

  Vrdoljakova amerikanizacija školstva

  srijeda, 19. rujna 2018. 18:43
 • Performans kao (ne)kažnjivo djelo

  Performans kao (ne)kažnjivo djelo

  četvrtak, 20. rujna 2018. 16:05

Za rata otac ga je skrivao u svome uredu

 
 
Sve je nezaustavljiviji-tursko bošnjački dvojac, Erdoğan-Izetbegović, u procesu deeuropeiziranja i otomaniziranja tronacionalne i trokonfesionalne Bosne i Hercegovine. Opasnost turciziranja beha društva je tim veća, a proces sve ubrzaniji, jer ga financiraju beha nemuslimani kroz silne namete i poreze, harače i danke u krvi, koje nameće bošnjačka vlast u gradovima i županijama u kojima je većinska.
https://ilkha.com/thema/watermark.php?image=../files/news/default/cumhurbaskani-erdogan-bakir-izzetbegovic-ile-gorustu95.jpg&watermark=watermark_small.png
Za Bosnu i Hercegovinu i Europu, osovina zla Reçep Erdoğan – Bakir Izetbegović svim sredstvima, napose onim nedopustivim i kažnjivim, čine sve da Bosnu i Hercegovinu otomaniziraju i turciziraju, sada onaj veći njen daytonski dio, a kasnije iz tog islamskog centra i ostali beha prostor. Iako je taj  Erdoğan - Izetbegovićev cilj vidljiv svim nemuslimanskim žrtvama opasnog udruženog zločinačkog pothvata u crnom, svakolikom beha mraku, što ga na taj europski dio spustio tvorac najveće, genocidno konfesiocidne nepravde američki tenk pregovarač, a još više, u vrijeme protektiranja, zacrnili i udebljali visoki predstavnici Bildt, Ashdown i Petritsch, i dalje ga ne primjećuju članice Europske unije.
 
Oči su im zaslijepili i u mišje rupe stjerali islamski ratnici u emigrantskim odorama, koje Erdoğan šalje do Bosne i Hercegovine, u kojoj jedan dio tih terorista zadržava Izetbegović, a drugi šalje u europske zemlje, u kojima, bez ikakva otpora ubijaju sve pred sobom i ruše svaki europski i kršćanski znak. U tom opasnom osvajačko-rušilačkom pohodu Izetbegović predvodi svoj muslimansko-bošnjački narod pod parolom "Turska je naša mati, tako je bilo i tako će ostati", zbog čega većina, ili gotovo svi muslimani Bošnjaci Bosnu i Hercegovinu više i ne doživljavaju  svojom domovinom, već Tursku,  koju su veleizdajom i lažima pred Svjetskom zajednicom čvrsto ustoličili na toj europskoj periferiji.
 
Politikom turciziranja Bosne i Hercegovine Bošnjaci su se, pod vodstvom Izetbegovića, posve odvojili od drugih beha naroda i više ih ne interesira nikakva druga Bosna i Hercegovina osim one kao 81. pokrajine genocidno-konfesiocidnog Otomanskog Carstva, kojim će vladati „muslimanski mesija“ kako je Erdoğana u Sarajevu nazvao Izetbegović. U strahu pred tom mirnodopskom agresijom koju predvodi ovaj tursko-muslimanski dvojac, rijeke Hrvata napuštaju svoja tisućljeća staraognjišta u domovini Bosni i Hercegovini. Svaki njihov govor o izgradnji Bosne i Hercegovine po mjeri svih njenih naroda, a koja je moguća jedino na jednakosti i ravnopravnosti, što je apsolutna nepoznanica u islamskim zemljama koje su sto posto čiste muslimanske, kod prijeratnih Muslimana i poslijeratnih Bošnjaka nailazi na odbijanje odmah nakon što budu izrečene na bilo kojoj političkoj beha razini.
 
Izetbegović se pod Erdoğanovom zaštitom, kao pod očevom dok ga je skrivao u bankovnim trezorima i pod stolicama u svom uredu kojeg su čuvale tisuće mudžahedina i vehabija, osilio do te mjere da više i ne priznaje druge narode u Bosni i Hercegovini, i sa njima ne želi bilo kakav govor o zajedničkoj beha budućnosti. Druge beha narode spomene samo kada im prijeti ratom, askerima, emigrantima, mudžahedinima i vehabijskim entitetima. Kada ih zastrašuje i zastrašivanjem prisiljava na odlazak iz Bosne i Hercegovine. A onda kada uvidi da se među nemuslimanima, među rajom kako Bakir zamišlja sve one koji nisu muslimani, pojavi neko komešanje kao opravdana i legalna priprema za otpor, on pozove sultan Erdoğana da svojom nazočnošću zastraši je i smiri.
 
To je neoboriv pokazatelj turske umiješanosti i vladavine BiH. Koja ne bi bila moguća da joj zemlju nije ostavio u amanet ratni zločinac, i veleizdajnik Alija Izetbegović, otac Bakirov, koji taj amanet sve više gura u krvave ruke Erdoğana. Sve to jača unitarističko-islamističke snage u bošnjačkom korpusu, pred kojim nestaju sve tisućljetne europske kockice u nekadašnjem beha mozaiku, a time i njena nacionalna i vjerska šarolikost. Nastavi li se, kao do sada, a zasigurno hoće još čvršće i gresivnije nakon i prije izbora već poznate Erdoğanove pobjede, na ovaj tursko-bošnjački osvajačko-okupatorski pohod na Bosnu i Hercegovinu, bez ikakva otpora, napose onog Svjetske zajednice i Europe, Muslimani Bošnjaci će ubrzo biti na cilju kojeg su zacrtali u Islamskoj deklaraciji i zbog kojeg su izvršili agresiju na Hrvate, a to je islamska Bosna i Hercegovina u otomanskom oživljenom zločinačkom carstvu.
 
Ono što taj muslimanski cilj čini još opasnijim je činjenica da se pred njim povukla i sama Svjetska zajednica, kao jamac obrane od te agresije, a u isto vrijeme zabranila beha nemuslimanima da joj se suprotstave, i brane, od tog vjerskog islamskog radikalizma i fundamentalizma koji osvaja slobodni kršćanski svijet. Poslije svake Erdoğanove pobjede na režiranim predsjedničkim izborima, koju mu Bakir prvi čestita i prije negoli su rezultati objavljeni, kao i na ovim zadnjim, što je znak ruganja demokraciji, Bosna i Hercegovina je danas ratno zagrijanija negoli pred građansko-vjerski sukob devedesetih godina prošlog stoljeća. U tadašnjem predratnom vremenu nije se ovako javno i glasno prijetilo ratom, nije se otvoreno naoružavalo. Iako je toga zasigurno i bilo ipak sa tim pripremama za rat nije se izlazilo u javnost. Napose se nisu djeca obučavala i pripremala za rat, kao što to danas čini Izetbegovići, Erdoğan i Dodik.
 
Svi oni koji su to tada radili, a njih je bilo, danas se ne pripremaju za rat u tajnosti, već o ratu tutnje daleko glasnije negoli o miru. Nije onda teško zaključiti kako su danas u Bosni i Hercegovini na vlasti oni koji su započeli i vodili krvavi troipolgodišnji građansko-vjerski sukob, ili njihovi sinovi, „hrabri junaci“ koje je, kao glavni začetnik beha rata, otac Alija skrivao u svom uredu a čuvarima je obećavano sve bogatstvo što pokradu i otmu od protjeranih Hrvata. Očev sin gazi ratnim čizmama svoga oca i čini sve da dovrši proces etničkog i vjerskog čišćenja tamo gdje mu je babo zaustavljen. A ono što nije uspio osvojiti u agresiji na hrvatsku zemlju i Hrvate, njegov babo ostavlja Turčinu, najbrutalnijem diktatoru na početku XXI. stoljeća u amanet da on i Bakir nastave tamo gdje Hrvatsko Vijeće Obrane zaustavilo Alijinu zločinačko-terorističku muslimansku Armiju.
 

Vinko Đotlo

Komentari   

0 #1 Guka 2018-07-01 14:27
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan razočarao je deo državljana Bosne i Hercegovine koji veruju u mit kako je BiH najvažnija zemlja Turskoj na Balkanu, kada je izjavio da je to ipak Srbija, prenosi sarajevski portal Klix.ba. Ne samo da Bosna klizi prema Turskoj, nego i Srbija. Krv nije voda.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Podržavate li braniteljski prosvjed u Vukovaru 13. listopada 2018.

Nedjelja, 23/09/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 929 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević