Get Adobe Flash player
Začepi li se Marku gubec, ugušit će se Hrvatska

Začepi li se Marku gubec, ugušit će se Hrvatska

Postavljanje samoga pitanja što nogometaši smiju...

Šumski diktatori i trolovi antihrvatskog predznaka

Šumski diktatori i trolovi antihrvatskog predznaka

Od političara na Trgu bana Jelačića bilo je mjesta samo za Predsjednicu...

Tko ne voli Hrvatsku, ne razumije slavlje

Tko ne voli Hrvatsku, ne razumije slavlje

Nacionalni ponos i dostojanstvo nemaju...

Za Dejana Jovića Hrvatska je -

Za Dejana Jovića Hrvatska je - "mit"!

Za potvrdu svoje teze navodi rezultate nekakve ankete iz travnja 1990....

'Francek-stein' Borivoja Dvornikovića-Borde

'Francek-stein' Borivoja Dvornikovića-Borde

"Nisam komunist. Bio sam skojevac, bio sam kasnije i član...

 • Začepi li se Marku gubec, ugušit će se Hrvatska

  Začepi li se Marku gubec, ugušit će se Hrvatska

  srijeda, 18. srpnja 2018. 21:16
 • Šumski diktatori i trolovi antihrvatskog predznaka

  Šumski diktatori i trolovi antihrvatskog predznaka

  četvrtak, 19. srpnja 2018. 10:07
 • Tko ne voli Hrvatsku, ne razumije slavlje

  Tko ne voli Hrvatsku, ne razumije slavlje

  srijeda, 18. srpnja 2018. 21:12
 • Za Dejana Jovića Hrvatska je -

  Za Dejana Jovića Hrvatska je - "mit"!

  četvrtak, 19. srpnja 2018. 10:03
 • 'Francek-stein' Borivoja Dvornikovića-Borde

  'Francek-stein' Borivoja Dvornikovića-Borde

  srijeda, 18. srpnja 2018. 21:03

U Karadžić-Izetbegović-Holbrookeovom entitetu nema mjesta za Hrvate

 
 
U Bosni i Hercegovini svakom narodu smeta onaj drugi. Zemlja je već davno postala tijesna i pretijesna za toliko velike međunacionalne i međuvjerske razlike. Sudari su na svim poljima, svim institucijama, ako još i jedna u zemlji postoji i funkcionira. Svatko čeka svoju priliku da vidi, čuje i uhvati onu drugu stranu kako bi je napao, pa, najviše i bez razloga. I od dva beha kamena kada se međusobno kose iskrsne veliki međunacionalni i međuvjerski požar.
http://www.media.ba/sites/default/files/styles/full_article/public/field/image/karadzic_izetbegovic.jpg?itok=u8kWKp-y
Radovan Karadžić i Alija Izetbegović
 
Zemlja je puna piromana, svakog predznaka, gotovo bez i jednog vatrogasca. Svatko pali pred tuđom, i u tudoj kući, jer njegova već gori. Uvijek kad čovjek ide politički paliti tuđi dom, zasigurno je, samo zbog toga što on zbog velike mržnje koju nosi u sebi protiv drugog, ne vidi da je već zapalio svoju kuću. Plamti stoga cijela Bosna i Hercegovina i samo je taj plamen održava na karti svijeta i zahvaljujući njemu koji se vidi izdaleka, zemlja je odredište mnogih sumnjivih tipova, vjerskih radikalista, ratnika, istrošenih političara, propalih carstava i okupatora. Svih onih koji u beha političkim piromanima nalaze suradnike.
 
Bez pravih granica i graničnih kontrola, što je također planski posao političkih piromana kako bi držali otvorena vrata svojim pristalicama i suradnicima, u zemlju se ulazi i iz nje izlazi kako i kad tko hoće i gdje hoće. Kao kroz željeznčki kolodvor u Bosni i Hercegovini neometano i bez bilo kakvih graničnih kontrola ulaze mudžahedini i vehabije, isilovci i Arapi, Osmanlije i  muslimani iz cijelog islamskog svijeta, muslimanski emigranti, Rusi, bizanti, Noćni vukovi, erdoganisti i putinisti... Svatko ulazi tko u Bosni i Hercegovini ima svoje suradnike i pristalice. Bošnjačka i srpska strana ih imaju, s njima surađuju i „prijete“ jedni drugima. Srbima smetaju ušli erdoganisti i isilovci, Bošnjacima Rusi i Noćni vukovi. A svi oni ulaze u zemlju i dolaze na teren koji im spreme i za njih urede domaćini, Srbi u Republici srpskoj i Bošnjaci u beha Federaciji. I za jedne i za druge desetljećima nestabilna Bosna i Hercegovina je vrlo plodno tlo. Nagnojeno građansko-vjerskim ratom, koji i dalje traje i kojeg njihov dolazak produžava. Jačanje mržnje među beha narodima, jedna i druga strana opravdava njihove dolaske. Naravno svaka za svoje.
 
Stanje kaosa koji raste njihovim ulascima u zemlju odgovara i srpskim secesionistima i bošnjačkim isil-unitaristima, kao i svjetskoj zajednici koja time opravdava svoju neučinkovitost i neispunjavanje zadatka zbog kojeg su i uvele protektorat nad zemljom i diktaturu u hrvatskom narodu kojem su nametnutim dekretima, pa i vojnim upadima u hrvatske bankovne i političke institucije, razvlastili ih u svim njihovim pravima. Stoga nije li višebrojni slobodan ulazak Noćnih vukova, erdoganista i isilovaca znak duboke upletenosti Putina i Erdoğana u bosanskohercegovačku igru bez granica. I još više znak njihove tijesne suradnje na destabiliziranju ne samo Bosne i Hercegovine već i  Europe?
 
Tursko neprotjerivanje ruskih diplomata potvrđuje rusko-tursku suradnju na ovom prostoru sa kojeg su Europa i Amerika istjerane. Još veća potvrda njihove suradnje je i činjenica kako još nikako nije došlo do bilo kakvog incidenta između tih vjerskih radikalista, bizantista i islamista. Bosna i Hercegovina je prostor između vrlo malog utjecaja demokratskih vrijednosti Zapada, koje zagovara i za koje se bori hrvatski narod i diktatorsko autokratskih režima Rusije i Turske na drugoj strani. Ulazak islamsko-bizantskih terorista u Bosnu i Hercegovinu je proces koji traje od početka građansko-vjerskog beha sukoba za teritorij. U kojem su svi oni i sudjelovali,na srpskoj i muslimanskoj strani.
 
Daytonski sporazum je nametnuo primirje, ali nije uspio, zapravo nije ni pokušao, zaustaviti ulazak u zemlju vjerskih rusko-islamskih ratnika. Beogradska srpsko-muslimanska podjela Bosne i Hercegovine  na pravoslavlje i islam, te daytonsko priznanje i legaliziranje tog zločina dato je pravo svim pravoslavnim Noćnim vukovima i muslimanskim isilovcima, ulaska svakom u svoj entitet. Noćnim vukovima u RS-u, crno mračnim isilovcima u FBiH. Noćni vukovi posjetima RS-u obnavljaju i jačaju rusko-srpske veze, isilovci posjetima F BiH pak obnavljaju otomansko-muslimanske krvave veze. Jedni u RS-u pripremaju teren Rusiji, drugi u F BiH Turskoj. Ispred Noćnih vukova ne bježe Bošnjaci, a ispred isilovaca ne bježe Srbi. Oni i ne dolaze da jedni druge progone i ubijaju. Njihovi teritoriji etničkim čišćenjima i progonima Hrvata označili su Radovan Karadžić i Alija Izetbegović i priznao tenk pregovarač Richard Holbrooke. Oni su zapravo Karadžić-Izetbegović-Holbrookeova vojska koja čuva daytonsko entitetsku granicu u Bosni i Hercegovini.
 
Njihova zadaća je progon Hrvata, Europe i europskih vrijednosti iz oba entiteta, kako bi se u njih vratila Putinova Rusija i Otomansko carstvo sultana Erdoğana. Za Putinove Noćne vukove entitet RS je „Ruski Balkan", za Erdoğanove isilovce F BiH je 81. otomanska pokrajina. Ni u jednom ni u drugom Karadžić-Izetbegović-Holbrookeovom entitetu nema mjesta za Hrvate, za Europu i njene vrjednote. Stoga su Karadžić, Izetbegović i Holbrooke genocidisti nad hrvatskim narodom, koji su tronacionalnu Bosnu i Hercegovinu podijelili na dva entiteta, ruski i turski. Njihov zločin deteritorijaliziranja hrvatskog naroda privodi kraju svjetska zajednica u osobi Visokoga predstavnika.
 

Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Treba li obustaviti postojeće sudski neutemeljene postupke protiv Zdravka Mamića?

Petak, 20/07/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1035 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević