Get Adobe Flash player
Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zastupnica Strenja Linić s kulenom napala kolege anesteziologe iz...

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Servilni europski poslušnik i okrutni domaći...

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Hrvatski narode, vadi glavu iz pijeska     Zbog...

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Domoljubnim Hrvatima prijeti onaj koji je uništio Istru i...

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Sve što radi je čista prijevara, obmana, silovanje zdrave pameti,...

 • Zašto nije spomenula krčki pršut?

  Zašto nije spomenula krčki pršut?

  četvrtak, 18. listopada 2018. 16:57
 • Plenković - despot u svilenim rukavicama

  Plenković - despot u svilenim rukavicama

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:22
 • Tko podržava Andreja Plenkovića?

  Tko podržava Andreja Plenkovića?

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:18
 • Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:16
 • Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  četvrtak, 18. listopada 2018. 18:48

Neraskidivo prijateljstvo između Erdoğana i Bakira Izetbegovića

 
 
Ništa se ne može zauvijek sakriti, i lagati, a da se jednog dana ne otkrije prava istina. Narodna izreka kaže: „zemljica se zaklinjala raju da se tajne sve saznati moraju". No nije zasluga lažova što dugo skriva istinu, više je naivnost, i zatvaranje očiju onih koji tu laž slušaju i ne reagiraju na nju. Takvo mirno promatranje slušatelja na laži kojima ih lažovi bombardiraju, znak je da i sami u njoj sudjeluju, uvijek iz neki prolazni i jevtini interesa.
http://dnevnik.ba/sites/default/files/styles/dnevnik__840x470_/public/novosti-slike/erdogan_zetra_beba.jpg?itok=DkJOSLYy
Nigdje u svijetu nema toliko laži kao u Holbrookeovoj dvoentitetskoj, tronacionalnoj i trokonfesionalnoj Bosni i Hercegovini. Na velikosrpskom i velikomuslimanskom zločinu ustrojena, i njima podijeljena, postala je tvornica laži u dioničarskom vlasništvu velikosrbina Milorada Dodika i velikomuslimana Bakira Izetbegovića. Njihove laži štiti Svjetska zajednica kao protektor, nastojeći saprati svoju povijesnu odgovornost za počinjeni zločin genocida nad hrvatskim narodom u Daytonu. Dakako i u Bosni i Hercegovini.
 
Ni jedna politička partija u nesređenoj i propadajućoj Bosni i Hercegovini  ne širi toliku laž po zemlji kao što to čini najveća muslimanska stranka SDA. U samom joj je imenu  laž, jer u četvrt stoljeća postojanja, s izuzetkom kada ju je vodio Sulejman Tihić, nije pokazala ni mrvicu demokracije. Naime cijeli vijek političkog djelovanja  skriva se iza onog „demokratska". Demokratske i građanske vrijednosti su joj posve nepoznate, budući da je to stranka u svom korijenu, zapravo, vjerska muslimanska organizacija. I poput svih vjerskih udruga SDA je vrlo radikalna islamska organizacija s elementima vjerskog fundamentalizma kakav svijet gleda u muslimanskim zemljama Bliskog istoka, i u sultan Erdoganovoj Turskoj.
 
U svoje osnivačke temelje ugradila je vjerski islamski radikalizam, čiji intenzitet se mijenjao u zavisnosti od pritiska Europe i Amerike. No, nikad se nije odrekla tih svojih učenja, niti sišla s puteva kojima ide ka  cilju, Islamska Bosna i Hercegovina. I kada bi se našao pojedinac, napose vođa koji bi je pokušao izvući iz islamskog vjerskog zagrljaja, bio bi bijela vrana među crnim, i pod pritiskom radikala odustajao u svojoj samoći i odbačenosti. Budući da je stranka trenutno u velikom procesu cijepanja i dijelenja, što nikako nije slučajno, a još manje zasluge onih koji izlaze iz nje, čelnik organizacije najavljuje zaustavljanje diobe i osipanja. A ono je moguće, vjeruje vezir Bakir, jedino „povratkom svojim izvornim vrijednostima, vrijednostima islama i bošnjačke tradicije". Izetbegović mlađi otkrio je plan i cilj očeve ideologije, vjerske radikalizacije stranke i beha Muslimana, današnjih Bošnjaka. Istina se nije mogla dalje skrivati. Izašla je na vidjelo, i sada je na Svjetskoj zajednici da reagira i zaustavi daljnju islamizaciju Bosne i Hercegovine i isiliziranje beha Bošnjaka.
 
Bošnjački Erdogan, Bakir, radi sve ono što čini turski Erdogan, radikalizacija Bošnjaka i radikalizacija Turaka. Kako bi sinkronizirali te procese i brže išli ka cilju oživljavanja krvavog zločinačko, genocidno konfesiocidnog Otomansko Carstva, vezir Bakir i sultan Erdogan sastali su se u zadnje tri godine oko 20 puta, što je rezultiralo i time da je vezir Bakir sultan Etdogana nazvao "našim vođom" a Erdoganovu pobjedu na predsjedničkim izborima označio kao „pobjedom svih muslimana na svijetu".
 
Predizborno vrijeme koje se sve više skračuje dolaskom listopadskih izbora prava je prilika za  još veću i razorniju radikalizaciju radikaliziranih i isiliziranih Bošnjaka, budući da na mnoge izjave političara u ovakvim predizbornim vremenima svijet šuti. A tu šutnju Bakir vješto koristi, ne bojeći se nikakve odgovornosti za izrečeno, pa čak i za riječi kojima Bošnjake poziva da se naoružavaju, što sluti na nastavak zaustavljenog beha rata, u kojem bi sudjelovalo i „sto milijuna Turaka“ s kojima je Erdogan zaprijetio svim onima koji dirnu u Bošnjake. Stoga, ništa ne zaustavlja Bošnjake u prijetnji ratom, i nestankom naroda koji se bude mirnim sredstvima borio za svoju slobodu i ravnopravnost u isiliziranoj, i sve više za Europu i njenu sigurnost opasnoj Bosni i Hercegovini. Ne samo da se bošnjačka djeca obučavaju za rat i ubijanje, ne samo da se bošnjački vjerski radikalisti naoružavaju pod zaštitom političkog i vjerskog čelništva Bošnjaka, nego se počima i sa izgradnjom tvornica za proizvodnju oružja, najavljuje Bakir Izetbegović.
 
Gotovo u svemu Bakirovo današnje ratnohuškačko ponašanje podsjeća, zapravo je isto, na ratnu retoriku, i prijetnju nesrbima Vojislava Šešelja devedesetih godina prošlog krvavog dvadesetog stoljeća. Preblaga, gotovo nagrađujuća osuda u Haagu ratnog zločinca Šešelja daje vjetar u leđa Izetbegoviću mlađem. Zbog toga se on ne boji da će jednog dana poput Šešelja odgovarati za ratno huškanje i prijetnju nemuslimanima ako se suprotstave njegovoj Džamahiriji na periferiji Europe.
 
Na temelju dosad izgovorenog, ispunjenog mržnjom i prijetnjom nemuslimanima u Bosni i Hercegovini, pa i šire budući da Izetbegović  prijeti i susjedima kako bi sukob koji planira proširio, te uz pomoć milijune muslimanskih emigranata i Europu zapalio, njegovo je mjesto u Haagu, zajedno sa Šešeljom. Razlika između njih i njihovih velikonacionalističkih ideologija, islama i pravoslavlja je jedino u tome što je Šešelj srpski nacionalista a Izetbegović muslimanski. A u  što se takvi govori mržnje i prijetnji ratom pretvore, te kakve posljedice iza sebe ostave, nesrbi su osjetili i krvavo izmučeni proživjeli u Šešeljovo vrijeme progona, etničkih čiščenja, silovanja i genocidom crtanja granica Velike Srbije.
 
I zato pored niza drigih zločina Međunarodni sud u Haagu je osudio Vojislava Šešelja, kao ratnog zločinca. Što i jest. Ovakvim desetogodišnjim prijetnjama ratom, i Srbima i Hrvatima, napose žestoko upućeni hrvatskom narodu koji mirnim putem pokušava ispraviti teritorijalnu nepravdu koja im je u Daytonu nametnuta, Bakir sebi vadi nepovratnu kartu u Haag, ili neki drugi Međunarodni sud za ratne zločine. Bilo bi najbolje da ga svijet dovede pred sud pravde prije negoli upotrijebi isilovce, obučene askere, oružje kojim je naouražao svoj narod i tvornicu oružja pusti u pogon.
 
Naoružavanje isilovaca, zlouporaba djece obučavajući ih za ubijanje, izazivanje rata, i gradnja tvornica za proizvodnju oružja, nije samo Bakirova predizborna kampanja, već pravilo političkog ponašanja. Bakirova politička platforma. Cilj je to očeve mu Islamske deklaracije, koje se bojao čak i komunistički režim zbog čega je Aliju i osudio na dugogodišnju zatvorsku kaznu. Aliju je s pravom osudio totalitaristički komunistički režim jer je njegova islamsko deklaracijska vjerska ideologija bila opasnija od zločinačke ideologije komunizma, a njegova sina Bakira će suditi i kazniti demokratski svijet, jer očev, njegov vjerski islamski radikalizam prijetnja je svjetskoj, napose europskoj budućnosti.
 

Vinko Đotlo

Komentari   

0 #1 Cosmo 2018-05-31 21:21
Ovoliko pameti tesko da neko pokaze a da ide na samo dvije noge !! Moguce je i kretanje skokovima sa grane na granu kao tarzanov pratilac, tu si negdje stihoklepac :P
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Tko će pobijediti u sukobu između Plenkovića i Brkića?

Subota, 20/10/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 979 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević