Get Adobe Flash player
Protuhrvatska revizija povijesti

Protuhrvatska revizija povijesti

Optužba za reviziju povijesti reže glavu u...

Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

Hrvatska je vojno pobijedila Srbiju, ali ne i srpski...

Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

Hrvatske pravosudne institucije...

Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

Kratak popis velikosrpskih akcija hrvatskih Srba zadnjih...

Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

Bivši lopov u Samoboru ugostio njemačkog...

 • Protuhrvatska revizija povijesti

  Protuhrvatska revizija povijesti

  četvrtak, 17. siječnja 2019. 18:26
 • Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

  Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

  četvrtak, 17. siječnja 2019. 13:48
 • Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

  Plaćamo da nas blate i vrijeđaju

  utorak, 15. siječnja 2019. 17:37
 • Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

  Hrvatskoj treba »Bijela knjiga«!

  utorak, 15. siječnja 2019. 17:32
 • Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

  Lažno predstavljanje saborskoga zastupnika

  utorak, 15. siječnja 2019. 17:16

Najveća turska investicija u Bosni i Hercegovini je moderan, divovski nužnik!

 
 
Agresor ostaje uvijek agresor, bio on u okupiranoj zemlji, ili poražen i povučen u granice svoje zločinačke države. Čak i onda kada nosi, navodno, darove njegove su misli i ciljevi ponovno osvajanje, i poniženje svojih žrtava, jer uvijek u drugoj ruci nosi smrtonosnu toljagu. Nikada se u povijesti okupator nije odricao svojih osvajačkih  pretenzija, i zadržavanja okupiranih zemalja i naroda pod svojom prljavom i krvavom zločinačkom čizmom.
http://aa.com.tr/uploads/userFiles/2ce30255-3163-44ac-8efe-54428a040c56/15.jpg
Turski nužnik za zeničke Bošnjake u školi koja nosi ime Hrvata Alije Nametka
 
Najopasniji povijesni okupatori su oni s vjerskim motivima, prisilnog mijenjanja vjere pokorenog naroda. Težinu i brutalnost tih vjerski motiviranih agresora napose je u svojoj povijesti osjetio kršćanski narod u Bosni i Hercegovini u vrijeme turskog krvavog pohoda na Europu, kroz porobljeni joj  beha dio. Stoljeće poslije turskog poraza, u kojem su Osmanlije bile primorane na povratak u granice, nažalost one koje su također ograničili i proširili okupacijom i zločinom, ta imperijalna, kolonijalna nekadašnja imperija, i danas se vraća, uz pomoć svojih ostataka, gotovo u istim brutalnostima, u beha današnjicu, i nastoji je učiniti istom kao u prošlosti.
 
Tursko poniženje Bosne  i Hercegovine i njenih naroda, napose Bošnjaka, jer joj oni  pjevaju pjesme dobrodošlice, "Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati", nema granica. Krenulo je darivanjem autobusa i tramvaja muslimanskom Sarajevu. Dar se pokazao toliko velikim da u tim krhotinama kao da su prošla beha razaranja,  putnici moraju nositi kišobrane kada pada kiša. Ni milijuni maraka uloženi u njihove opravke nisu uspjeli zakrpati rupe, i zaštititi putnike od kiše. Po Sarajevu su ljudi na stanicama kada bi padala kiša i došao turski tramvaj jednostavno ostajali i čekali drugi, te nisu htjeli ući u "tursku" kako su ih zvali na početku.
 
Po iskustvu iz prošlosti i danas dovlače svoj otpad, svih vrsta u Bosnu i Hercegovinu, ponižavajući je i sada kao okupiranu 81. pokrajinu, a narod petog reda. I kad se odnosi tako ponižavajući prema Bošnjacima, jer darovi stižu isključivo njima, a koji je zbog toga drže majkom, nije teško onda zamisliti kako su se u prošlosti ponašali prema kršćanima, i kako bi sutra  ako bi, kroz bošnjačku izdaju, Bosna i Hercegovina postala 81. pokrajina Osmanskog krvoločnog carstva.
 
Na tragu turskog darivanju pokorenim Bošnjacima, kao znak hvale što im je Alija ostavio zemlju u amanet, krajem 2017. Turska vojna misija u zeničkoj školi "Alija Nametak" izgradila je, kako kažu jedna najveća turska investicija u Bosni i Hercegovini, moderan, divovski WC. Ne zna se koje su to norme modernog WC što ga muslimansko bošnjačkoj djeci izgradili pripadnici Turske vojne misije. Koliko je ta turska investicija od velikog značaja za bošnjačku djecu govori činjenica da su je gradili i izgradili pripadnici turske vojske. Igra turski vojnika sa bošnjačkom djecom. Prava kombinacija. Ne će li se od te djece kad odrastu  tražiti da rade za Tursku, vrijeme će pokazati, ako bude bilo kakva vremena u ovakvoj bezvremenskoj Bosni i Hercegovini.
 
Ako su potrebni moderni WC-i u bošnjačkim školama, kakvo je onda stanje u drugim segmentima propadajućeg beha društva. Vjerojatno vrlo teško, zastrašujuće, a eto Bakirov brat Erdogan, vođa svih muslimana u svijetu kako ga oslovljava, s velikim sažaljevanjem bošnjačkoj djeci u školama gradi moderne WC. Kad već nema grijanja u Zenici, neka djeca imaju moderne, pa makar i hladne WC-e. Zna Erdogan da je najbolje pridobiti djecu za turski povratak u Bosnu i Hercegovinu. Ona će i dalje zauzvrat morati učiti o njemu, o Turskoj kao zemlji koja im je omogućila da imaju moderan WC u školi bez grijanja, onda kada su bili najslabiji i nisu mogli po lošem vremenu izlaziti van škole u poljski WC.
 
Sramotno je to tursko poniženje za cjelokupan bošnjački narod, napose za djecu kojima Bakir nije u stanju osigurati osnovne uvjete za normalno odrastanje. Zasigurno se iza te turske dobrotvorne akcije kriju opasne namjere vrbovanja djece za neke ciljeve koji su označeni u Bakirovo Erdoganovoj bratskoj suradnji. Ako je Bakirov otac Alija ostavio Bosnu i Hercegovinu  u amanet Erdoganu, a jest, Bakir ide dalje pa mu i bošnjačku djecu predaje u vlasništvo, na odgajanje. U amanet. Ako Bakirova Bosna i Hercegovina nije u stanju izgraditi ni jedan školski WC za bošnjačku djecu, a očito da nije, kakvo je onda  tragićno stanje hrvatske djece u tim školama. Pitanje je smiju li hrvatska djeca i ići u te turske zahode.
 
Bakirova nesposobnost izgradnje WC u školi, opravdava postojanje dviju škola pod jednim krovom. Bakir i sa vrećama zlata skupljenog u vrijeme rata ne može školskoj djeci pružiti osnovne uvjete tijekom boravka u školama, ali za to može obučiti i opremiti desetak tisuća ratnika, koje  čuva spremne za nastavak rata kojim sve više prijeti i zaziva ga. Za ratnike se mora imati, za djecu neka brine Turska, jer ona su ionako, misli Bakir, turska a ne bosnaskohercegovačka  budućnost.
 
Izgrađeni školski zahod znanjem Turske vojne misije uz največe kulturno umjetničke ceremonije pušten je u funkciju. Dok su se govornici takmičili koji će se više dodvoriti, i zahvaliti  Turskoj na tom građevinskom dostignuću, oni koji su bili malo dalje od mjesta velikog slavlja govore o velikom sramu i osjećaju poniženja roditelja djece. Roditelji su govorili što vlast nije tražila od nas pomoć, mi bi u svom siromaštvu na ivici gladi pomogli svojoj djeci, a ne da im pomaže tamo daleka Turska koja će zasigurno sve ovo najskuplje naplatiti. Pa možda i odvođenjem naše djece u suvremene janjičare, kako su to nekad radili sa kršćanskom po okupiranoj i otetoj nam zemlji.
 
Turska nije naučila davati i pomagati, jer to nikad i nije činila, ona je naučila samo uzimati i otimati u Bosni i Hercegovini. Nije Turska jedina kolonojalna zemlja koja nikad nije davala porobljenim narodima, to je praksa svih okupatora, ali Turska je bila najstrašniji agresor na Bosnu i Hercegovinu, i to je razlog zašto se nemuslimani boje svakog turskog "dara", pa i tramvaja i građevinskog diva klozeta školskoj djeci u Zenici. Turska moderna građevina u zeničkoj školi, simbol je turske vojne prisutnosti, jer su ga izgradili pripadnici Turske vojne misije, u Bosni i Hercegovini.
 

 Vinko Đotlo

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Tko je Andreju Plenkoviću draži?

Nedjelja, 20/01/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1151 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević