Get Adobe Flash player
Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Primjer Milana Babića je dobar i jedini ispravan put za suživot i...

Karolina Velika!

Karolina Velika!

Vidimo izgrađenu osobu koja njeguje obiteljske vrijednosti i od koje...

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Vraća Hrvatskoj ustav iz 1974., jer vraća Srbe u ustav, i onda će ići...

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS-u je uspjelo što nije ni Benitu...

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Najviše fantazije danas ima u genderističkoj...

 • Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:16
 • Karolina Velika!

  Karolina Velika!

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:09
 • Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 09:32
 • IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:04
 • Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 17:31

Nekažnjeni zločin genocida se uvijek ponavlja

 
 
Sve tješnja suradnja Rusije i Turske, znači i sve podijeljenija te za daytoniste koji su nametnuli nepravedni mir izgubljenija Bosna i Hercegovina, a za hercegbosanske Hrvate sve nesigurnija zemlja. Nije samo hrvatska strana u takvim odnosima rusko-turskih interesa gubitnik u toj vrlo prljavoj političkoj igri radikalnoga srpskog secesionizma kojeg podupire Rusija i bošnjačko-islamskog fundamentalizma iza kojeg stoji Turska, već je u toj beha diobi veliki politički gubitnik i Amerika koja je mir nametnula i Europa koja ga pokušala očuvati. Takvim odnosom snaga, gdje rusko turske političke nastupe u Bosni i Hercegovini ujedinjuje američko povlačenje iz Bosne i Hercegovine i europska politička lutanja u toj zemlji, ipak najveći gubitnici su oni koji su najviše dali za bosanskohercegovačko crtanje na suvremenoj karti svijeta. Gubitnici su Amerikanci koji su rat zaustavili i nepravedan mir nametnuli, kao i Europa koja je milijarde i milijarde eura poreznih obveznika svojih zemalja uložila u tu rasušenu kacu  koja curi na sve strane. Veliki i gotovo najveći gubitnici, i to kao najzaslužniji za beha međunarodno priznanje i njezino pozicioniranje na karti svijeta, su beha Hrvati. U velikim dimenzijama, u prvom redu političkim, krivci su sami zbog izlaženja na referendum koji je osigurao međunarodno priznanje Bosne i Hercegovine. Ipak, kao jedina svjetska velesila i čuvar demokracije, ljudskih prava i sloboda diljem svijeta, ipak najveći dio krivnje za današnje obespravljeno stanje beha Hrvata, a zbog čega i nisu uključeni u srpsko-bošnjački proces diobe Bosne i Hercegovine snose Amerika i Europa.
http://www.inquisitr.com/wp-content/uploads/2011/12/genocide.jpg
Američko-europska krivnja za isključenost beha Hrvata u nastavku srpsko-bošnjačkog procesa diobe Bosne i Hercegovine jednaka je onoj današnjoj rusko-turskoj umiješanosti crtanja novih karata i zidova na tom jugoistočnoeuropskom. Crtanje novih granica i zidanje novih zidova uvijek su u povijesti a i na svakom dijelu svijeta bile krvave radnje umiješanih strana što potvrđuje i ova suvremena rusko-turska nazočnost u Bosni i Hercegovini.
 
Srpska strana, iza koje stoje opasni ruski interesi ponavljanja neke nove Jalte na ovim područjima, beha zidove gradi materijalom secesionizma. U tom vrlo prljavom, ali ništa manje i opasnom građenju novih zidova u Europi, uz rusku potporu, šutnjom i političkim lutanjem pomaže im i Amerika i Europa. No, ipak najveću pomoć u procesu secesionizma Republici srpskoj pruža bošnjački islamski radikalizam, kojeg na ekonomskom dijelu podupire Turska, a na vjerskom prostoru ga podržavaju radikalne islamske zemlje. U prvom redu one koje iz temelja mijenjaju vjersku sliku Bliskog istoka gdje se iz korijena čupa kršćanstvo.
 
Beogradska srpsko-muslimanska dioba Bosne i Hercegovine se nastavlja uz nazočnost Rusije i Turske, zbog čega ima sumnji kako je upad isilovca u policijsku postaju u Zvorniku s povicima Alahu ekber i ubojstvo jednog policajca, neki zajednički srpsko-bošnjački odnosno rusko-turski materijal u zid podijeljene Bosne i Hercegovine. Olakšavajuća okolnost tim crtačima novih granica i zidova u Europi, je i apsolutna isključenost i marginaliziranost; zapravo nepriznavanje treće beha strane hrvatske u tom poslu. Bosna i Hercegovina je stoga sve dvodjelno podijeljenija zemlja i izgubljeniji slučaj za sve one aktere koji su na bilo koji način pokušavali održati je cjelovitom u razlikama. Jedini način koji bi je mogao zadržati cjelovitu u srpsko-bošnjačko-hrvatskim dijelovima je rješenje hrvatskoga teritorijalnog pitanja. Protiv tog bezalternativnog, jedino pravednog ali i trajnog rješenja, ne čudi što su bili srpsko-muslimanski tajni pregovarači diobe zemlje u Beogradu, već više čudi da je bila i jest Amerika, koja je savezna zemlja pedeset država i državica, kao i vodeće europske zemlje koje su duboko regionalizirane i savezirane od više dijelova nego li je nacionalnih i vjerskih posebnosti u Bosni i Hercegovini. Ne govori li i ta činjenica o opasnim namjerama Amerike i Europe dvodijelne diobe Bosne i Hercegovine kako bi se udovoljilo ruskim staljinistima i turskim osmanistima koji su duboko umarširali u Bosnu i Hercegovinu.
 
Kako ništa u politici nije slučajno, tako ni ovo srpsko-bošnjačko, odnosno rusko-tursko rušenje Bosne i Hercegovine kao zajednice razlika nije slučajno. Za ovo beha nestajanje pod čizmama srpsko-bošnjačkih ekstremista, rusko-turskih nostalgičara, sa sigurnošću se može reći da je dobro razrađeni proces etničkog i vjerskog čišćenja Hrvata katolika. To je zapravo isilovski softwar gradnje etničkih i vjerskih čistih entitetskih država, kakve su mnoge pravoslavne i islamske zemlje u svijetu.
 
U stotoj obljetnici prvog genocida u povijesti čovječanstva što ga počinila Turska nad milijun i pol armenskih kršćana, Bosna i Hercegovina odjekuje od srpskih poziva Rusiji i bošnjačkih Turskoj da se vrate na te prostore. Iako je to prljav i ne samo za Bosnu i Hercegovinu već i za Europu opasan put u prošlost, srpsko i bošnjačko političko i vjersko vodstvo i dalje pozivaju one koji nisu odgovarali i bili kažnjeni za genocid u Staljinovoj Rusiji za preko 25 milijuna smaknutih nevinih žrtva i cijelih naroda, i u Turskoj za genocid nad Bosnom i Hercegovinom i njezinim narodom u polutisućljetnoj okupaciji i Armencima iz 1915. godine. Nekažnjeni zločin genocida se uvijek ponavlja, ili na istom mjestu ili nad istim narodima.
 

Vinko Đotlo

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Srijeda, 12/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1076 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević