Get Adobe Flash player
I s ideologijom reformi žaba se kuha

I s ideologijom reformi žaba se kuha

Za sve što su nam političari budzašto prodali nisu trebale...

HDZ, probudi se!

HDZ, probudi se!

Plenković je ponovio: "Glasanje po savjesti je...

Domovinski rat temelj hrvatske države

Domovinski rat temelj hrvatske države

U Domovinskom ratu pobijedili smo tri glavna neprijatelja: jugoslavenstvo,...

Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

Ne napušta se Hrvatsku samo zbog nemogućnosti zapošljavanja,...

Narko biznis na popovski način

Narko biznis na popovski način

Trebalo bi zatražiti od Srbije da nam njihovi policajci istraže poljudske...

 • I s ideologijom reformi žaba se kuha

  I s ideologijom reformi žaba se kuha

  srijeda, 14. ožujka 2018. 12:44
 • HDZ, probudi se!

  HDZ, probudi se!

  četvrtak, 15. ožujka 2018. 13:15
 • Domovinski rat temelj hrvatske države

  Domovinski rat temelj hrvatske države

  četvrtak, 15. ožujka 2018. 13:03
 • Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

  Domomrzje – osjećaj nelagode i jeze

  srijeda, 14. ožujka 2018. 12:40
 • Narko biznis na popovski način

  Narko biznis na popovski način

  četvrtak, 15. ožujka 2018. 19:04

Na svijetu je da zaustavi i turskog sultana i bosanskog vezira

 
 
Ne pripremaju se muslimanska djeca za rat samo u vehabijskim entitetima po federacijskim dijelovima Bosne i Hercegovine. To je globalni islamski proces zlouporabe djece, i manipuliranje njihovim djećjim životima, žrtvujući ih za vrlo opasne crne ciljeve. Priprema djece askera je stara muslimanska praksa koja se provodi diljem islamskog svijeta, napose na Bliskom istoku. Djeca su smrtonosno oružje u rukama muslimanskih vjerskih i političkih vođa.
http://alwaght.com/upload/logo/2017330_13/2017330101654680.jpg
Okupatorska turska vojska u Siriji
 
Taj cunamijski val svom razarajučom silinom zahvatio je i bošnjačku djecu u Federaciji Bosne i Hercegovine, u kojoj su centri za obuku askera prepuni. Slika sa jezera Jelah kod Tešnja na kojoj se vidi kako vehabije pripremaju asker vojnike obišla je prostore  Bosne i Hercegovine, i zasigurno ušla i u urede i domove svjetskih zvaničnika zaduženih da sašiju i zakrpaju poderanu daytonsku „luđačku košulju“. Kao i do sada opet će reći, nismo vidjeli, nismo čuli zveket oružja i vehabijska pitanja postavljana pripremljenim askerima, to su balkanska plemena neka se ubijaju, i tako redom. Šutnja svjetske zajednice umarširane u Bosnu i Hercegovinu na vehabijske pripreme djece za rat, i terorizam, znak je odobravanja za buduće terorističke zločine, više ne samo po beha Federaciji, već i šire po Europi.
 
Gotovo u isto vrijeme kada su slike askera iz Tešnja obišle svijet, mnogi svjetski mediji, elektronički i pisani, prenijeli su 26. 2. 2018. godine zastrašujuću sliku turskog predsjednika Erdogana gdje se vidi, i čuje, kako djevojčicu u vojnoj uniformi potiče na smrt. Je li slučajno ili ne, povijest će pokazati, u jednom islamskom entitetu obučavaju dječake za rat, u drugom djevojčice. Erdoğan obećava djetetu sve državne i vjerske počasti kad pogine. Bit će pokrivena nacionalnom zastavom, koju u smrtnom strahu uplakana djevojčica u smeđoj beretki na kongresu Erdoğanove partije drži u džepu.
 
Čini se da u mislimanskom svijetu, kojem je, kako kaže Bakir Izetbegović, Erdoğan lider, se više ne pripremaju i u samoubojstvene terorističke akcije ne šalju dječaci, što je svijet gledao po Bliskom Istoku, već i djevojčice. Je li se muslimanski svijet priprema za globalni svjetski vjerski rat, za koji nemaju dovoljno odraslih vojnika, ili se djeca ne poštivaju ni u kojim njihovim pravima i slobodama. Praksa koju uvodi sultan Erdoğan, u svojoj zemlji sa djevojčicama, i  u 81. pokrajini Osmanskog carstva sa dječacima koju uvodi vezir Bakir. Kako je lako imperatorima slati tuđu djecu u rat za velikog Alaha. Zasigurno se djevojčica u vojnoj odori nije slučajno našla na kongresu Erdoganove partije. To je Sultanov plan kojim se hoće pokazati da u turskoj agresiji na Siriju, naziva „maslinova grančica" sudjeluju i turska djeca, jednako i muška i ženska, kao dokaz sveturskog jedinstva u genocidnom pohodu ponovnog crtanja granica zločinačkog Otomanskog carstva.
 
Dok se dječaci šalju u rat obećanjima kako će nakon smrti za Alaha u nebu imati 12 djevica, za uplakanu djevojčicu koja u smrtnom strahu stoji pred Erdoğanom, on kaže: "Ako postane mučenica, položit će zastavu na nju". Slika uplakane djevojčice jednako je strašna kao i uplakanog dječaka pred velikosrpskim Erdoğanom Ratkom Mladićem u Srebrenici. Nažalost, i kao što je svijet šutio pred tim velikosrpskim zlikovcem i danas šuti pred velikoturskim sultanom Erdoganom, i pred velikomuslimanskim vezirom Bakirom  koji na jezeru Jelah kod Tešnja, pripremaju djecu za rat.
 
Iz stravičnih slika koje svijetu dolaze sa Bliskog istoka gdje se vide zastrašujuče brutalnosti djece kako ubijaju i kako se raznose eksplozivom koje je oko njih, nerijetko, opasao ili otac ili majka, djeca se pokazuju čak brutalnijom u ubijanju od odraslih. Vjerojatno je to što su sama u velikom strahu, i što im je mozak izapran do visoke razine mržnje prema protivniku, prema kršćanima.
 
Na tribinama Erdoğanove islamističke partije marširaju djevojčice u vojnim odorama. Svijetu se pokazuje turski hegemonizam, zajedništvo svih uzrasta od djece do stari, spremni na sultanovu zapovijed i na strašne zločine. Kao lider svih muslimana, kako je Erdoğana nazvao sin ratnog zločinca i izdajnika Bosne i Hercegovine, Bakir Izetbegović, turski sultan bošnjački vezir najgrublje i najbrutalnije krše dječja prava i slobode  za svoje zločinačke ciljeve. Snaga vezir Bakira kojom prijeti ratom  svim nemuslimanima, napose Hrvatima ako se odvaže boriti se za svoja nacionalna i vjerska prava i slobode, u kojima mogu uživati jedino u svom nacionalnom entitetu.
 
U dječjem strahu kojeg nisu uspjeli u vojnim kampovima da istjeraju iz vjerskom ideologijom ispranih glavica, ipak je zaplakala uniformirana djevojčica, ali nije smijela zatražiti pomilovanje da je se nakon ratno samoubilačke obuke ne šalje u ubijanje drugi i sebe. To isto ne smiju tražiti ni dječaci askeri koji se obučavaju diljem federacijskih prostora Bosne i Hercegovine.
 
Poput svih imperatora i povijesni diktatora uvijek kada im je nestajalo vojnika pripremali su i u rat slali djecu. Dok Erdoğanova i Bakirova unučad, vjerojatno godišnjaci vojno uniformirane djevojčice  jedu zlatnim žlicama, i uživaju u najotmjenijim odmaralištima bilo u Turskoj, Federaciji Bosne i Hercegovine, ili u svijetu, se igraju i odmaraju, djevojčice i dječaci zavedenih roditelja plaču pred diktatorima.
 
Poput Ratka Mladića i ubojica Erdoğan sa toljagom za leđima pita djevojčicu: "Djevojčice, što radiš ovdje? Imamo jednu smeđu beretku, a smeđe beretke, koje su nosili pripadnici turskih specijalnih snaga tijekom vojnih operacija, nikada ne plaču", hrabrio je Erdoğan buduću ratnicu za Velikog Alaha. Okupljene je diktator upoznao i kazao im: "Ona u džepu ima tursku zastavu. Ukoliko postane mučenica, položit će zastavu preko nje. Spremna je na sve, zar ne?", upitao je Erdoğan, a djevojčica je kratko odgovorila "Da".
 
Istu školu prolaze i bošnjački dječaci u beha Federaciji. Ista pitanja slušaju i iste odgovore daju, u Turskoj Erdoğanu u Bosni Bakiru ili vehabijama koji ih obučavaju za rat. Javno i otvoreno najgrublje kršenje dječjih prava i sloboda, u Turskoj i Federaciji beha. Iz svih ovih slika zlouporabe djece u ratne akcije, nameće se pitanje, nisu li sva djeca muslimanskih emigranata poslanih iz Turske prošla ratnu obuku pod nazorom Erdoğana i tek onda poslana u Europu, i Bosnu i Hercegovinu. Kažu da je nepoznat identitet vojno obučene djevojčice, kao i dječaka askera u Bosni, a zar je moguće da diktatori nešto ne znaju, i ne mogu sve, što upućuje na mogućnost da je ta djevojčica emigrantsko dijete, janjičar, i da je turski uvjet prihvata emigranata obuka njihove djece za rat po europskim zemljama u koje ih Sultan i šalje.
 
Priprema li i vezir Bakir askere ne samo za Bosnu, već i za Europu. U cijeloj toj sinkroniziranoj akciji priprema djece za buduće ratnike, mora se pitati, čeka li ta sudbina i hrvatsku djecu u Federaciji Bosne i Hercegovine, kada taj beha dio vezir Bakir pretvori u čisti muslimansko bošnjački entitet. Zasigurno je taj bošnjački cilj, federacija Bosne i Hercegovine čisti  muslimanski entitet, razlog vezirova protivljenja svim legalnim i legitimnim pravima Hrvata. Na svijetu je da zaustavi i turskog sultana i bosanskog vezira u tim opasnim namjerama.
 

Vinko Đotlo

Za djecu hrvatskih iseljenika iz cijelog svijeta i Domovine

 
 
Hrvati iz svijetom razasutih zemlja među kojima su Njemačka, Austrija, Švicarska dolaze u BiH, kako bi se kroz ‘Ljetnu školu u zemlji kraljice Katarine’, upoznali sa zemljom, jezikom i kulturom svojih predaka.Ljetna škola u zemlji kraljice Katarine po prvi put se održava s ciljem očuvanja tradicije i kulture hrvatskog naroda ma gdje on bio, kazao je za Pogled.ba Franjo Zadro koji je član organizacijskog odbora. Kako je istaknuo ideja za osnivanjem ‘Ljetne škole u zemlji kraljice Katarine’ je nastala zbog velikih valova odlaska Hrvata iz Bosne i Hercegovine.
https://poskok.info/wp-content/uploads/2018/03/jajce1.jpg
“Na žalost sve više Hrvata odlazi iz BiH, ali je činjenica i da je veliki broj njih otišao u vrijeme rata, te se rodio u nekoj od europskih, odnosno svjetskih zemalja. Stoga želimo omogućiti Hrvatima iz dijaspore da kroz ovaj program dođu i upoznaju zemlju svojih predaka, jer svi se m u konačnici vraćamo svojim korijenima”, pojasno je Zadro za Pogled.ba. Da je program koji je osmišljen itekako značajan, kako naglašava potvrđuje najbolje interes za sudjelovanje. “Prijavili su nam se polaznici iz Njemačke, Austrije, Švicarske, a imamo i zainteresirane iz Brazila, koji su izrazili sudjelovanje za narednu godinu”, kaže Zadro za Pogled.ba. Škola je kako pojašnjava osmišljena tako da nema ocjena, nego su uči o kulturi uz razgovore i pitanja, a škola je organizirana u prirodi, na izletima gdje se igra, pjeva, natječe i raduje svakom danu.
 
Ljetna škola „Stopama Kraljice Katarine“ organizirani je kreativni boravak djece iz iseljeništva i Domovine uzrasta od 8 do 12 godina”, pojašnjava Zadro navodeći kako se održava za vrijeme ljetnog raspusta od 8.7.2018. godine do 14.7.2018. godine, kad hrvatska dijaspora i dolazi u krajeve svojih predaka. Osnovni cilj Ljetne škole „Stopama Kraljice Katarine“ , kako ističe Zadro jeste davanje mogućnosti djeci iz iseljeništva da u centrima hrvatske duhovnosti i kulture uče hrvatski jezik i pismo, upoznaju običaje, kulturu i povijest svog naroda družeći se s vršnjacima iz Hrvatske i BiH.
 
“Učenjem materinskog jezika, kulture i povijesti, djeca će biti na putu očuvanja nacionalnog identiteta. Također, cilj je da djeca ostvare kontakte sa svojim vršnjacima iz raznih zemalja i razmjene iskustva i saznanja o različitim kulturama”, pojasnio je Zadro. Napominjući da Hrvati od 7. stoljeća žive na prostoru Bosne i Hercegovine, naglašava da su se kroz povijest stalno raseljavali te danas žive na svim svjetskim kontinentima. Stoga je program ‘Ljetne škole kraljice Katarine’ namijenjen djeci raseljenih Hrvata iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske kako bi bliže upoznali svoje korijene kroz različite teme. Među najavljenim temama ovogodišnje škole su “Povijest Hrvata iz BiH”, “Simboli BH Hrvata kroz povijest”, “Religija, umjetnost i književnost”, “Glazba i običaji”, “Šport i obrazovanje”, “Život i običaji”, te “Tradicionalna jela”.
 

https://poskok.info/ljetna-skola-u-zemlji-kraljice-katarine-za-djecu-hrvatskih-iseljenika-iz-cijelog-svijeta-i-domovine/

Bošnjaci oponašaju Erdoğana u svim nedemokratskim potezima

 
 
Najopsniji imperator današnjice, koji obnavlja granice najkrvoločnijeg i najbrutalnijeg carstva koje je prvo u ljudskoj povijesti počinilo genocid, i konfesiocid, njih nekoliko nad različitim pokorenim narodima, turski predsjednik Erdoğan zaprijetio je i maloj i jadnoj Americi. Jer kaže sultan Erdoğan prestrašenoj i nemoćnoj suvremenoj svjetskoj velesili Americi „Jasno je da oni koji kažu da će agresivno odgovoriti ako nas napadnete nisu nikad iskusili otomanski udarac".
http://www.catholiclane.com/wp-content/uploads/Ottoman-empire-coat-of-arms.jpg
Erdoğanova je to prijetnja američkom predsjedniku koji se suprotstavio u Siriji sultanovom vojnom izlasku na nekadašnje granice otomanskoga zločinačkog imperija. Prijetnja je ozbiljno primljena, i jadni američki predsjednik povukao je svoje snage iz Sirije i tu zemlju prepustio tursko isilovskoj koaliciji, vojno terorističkim islamskim snagama koji masakriraju kršćane i brišu im svaki trag kamo prođu. Isto kao što je činilo, i učinilo, sultanovo Otomansko carstvo nad porobljenim narodima i državama. Napose brutalno nad porobljenim kršćanima u Bosni. Najstravičniji primjer, spomenik Osmanlijama, nekažnjenim genocidistima i konfesiociodistima, je po nekim turskim granicama raskomadana i trajno podijeljena Bosna i Hercegovina. I to je snaga koju demonstrira sultan Erdoğan i kojom prijeti Americi, da je ne pokušava zaustaviti na putu izlaska na otomanske granice danas u Siriji a sutra u ostatku svijeta. U prvom redu u Bosni i Hercegovini.
 
Vrlo ozbiljno i zastrašujuće prijeteći sultan je najavio ponovni turski izlazak na granice Osmanlija, a to znači čak i osvajanje Rima, te rimsku baziliku poput crkve Svete Sofije pretvoriti u džamiju. Njegovi koalicijsko politički vojni partneri isilovci već su davno kazali da im je cilj osvajanje Rima, jer bez te islamske pobjede nema mira u svijetu. Za tako velike planirane vojne pobjede osvajanja svijeta Erdoğanu više nije dovoljno sto milijuna Turaka koje bi protiv sebe imao svatko onaj tko bi dirnuo u dobiveni amanet, što mu ga u Bosni i Hercegovini  darovao veleizdajnik i ratni zločinac Alija Izetbegović. Tko bi pokušao dirnuti u beha vezira Bakira.
 
Uvidio sultan da je sto milijuna odraslih Turaka malo protiv Amerike i svijeta, i ubrzano krenuo u novačenje i askeriranje dječaka u Bosni i Herecgovini, a djevojčica u Turskoj. Jedan novi, Erdoğanov način, janjičarenja djece. Koliko je ozbiljno i ubrzano krenuo, a porazi njegove vojske u Siriji od kurdskih boraca za slobodu i neovisnost, potiču ga na sve veće i opširnije pripreme djece za rat, govori činjenica kako je u amanetiziranoj Bosni i Hercegovini, dakako na svu sreću sada samo pod bošnjačkom kontrolom, osnovao centar za vojnu obuku dječaka od 7 godina pa na više, a u Turskoj centre za ratnu obuku djevojčica od 5 pa nadalje. Kako ne bi pred svijetom ponovno otimao mušku zdravu kršćansku djecu od roditelja i odvodio ih u sepetima na prislnu islamizaciju i pripremao za hrabre ratnike, sultan uz pomoć vezira Bakira, i onih koji su ostali u Bosni i Hercegovini poslije poraza Osmanlija, u vehabijskim entitetima na okupiranoj beha zemlji, provodi pripreme askera, dječaka, za rat protiv Amerike i svijeta. Djevojčice priprema za rat u Turskoj da ne bi došle ni u kakav dodir sa nevjerničkim Zapadom.
 
Zlouporaba turske i bošnjačke djece za rat i terorističke akcije protiv  „nevjernika" nije izuzetak u muslimanskom svijetu, već  praksa koju  slobodni i demokratski civilizirani svijet zapadnih vrijednosti preko televizije gleda desetljećima. Nema dana u godini kada se svijet ne zgraža pred slikama muslimanske djece kako se raznose u samoubilačkim akcijama, kako svirepo ubijaju označene i izmišljene neprijatelje. No ovaj tursko bošnjački proces vrbovanja i pripremanja djece za rat je samo prvi javno objavljeni, i od turskog lidera priznati  i svijetu pokazani primjer, kao i onaj bošnjački na jezeru Jelen kod Tešnja.
 
Na teritoriju pod bošnjačkom kontrolom, i onom u ratu okupiranom hrvatskom, realiziran je demografski ratni plan bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića o dužnosti svake Muslimanke da mora roditi najmanje petero djece, dvoje za sebe a troje za BiH. Očito da su askeri u vojnom centru za obuku kod Tešnja onaj višak, onih troje za Bosnu, Cerićevi borci za BiH, kojima se mozak ispire do ispražnjenosti u kojoj mora i može obitovati jedino mržnja, nagon za ubijanje, terorizam i zločin. Ne treba se upuštati u duboka razmišljanja pa vidjeti šta bi čekalo i hrvatsku djecu u Federaciji BiH ukoliko bi taj entitet u potpunosti, po neizmjenjenom Izbornom zakonu, osvojili Bošnjaci. Bila bi djeca askeri. Bilo bi to zasigurno daleko teže vrijeme od onog njihovih vršnjaka iz perioda turske zločinačke okupacije  djedovine im.
 
U to strašno vrijeme sve ih dublje uvlači ratoborne prijetnje vezir Bakira, koji na svako hrvatsko ukazivanje nepravde i nepodnošljivosti življenja u nejednakosti i neravnopravnosti, prijeti novim ratom. Što je više obučenih dječaka askera u BiH, i djevojčica u Turskoj, bošnjačko turski čelnici su sve drskiji i ratobojniji u ponašanjima i prijetnjama. Iz ovog zaista predratnog stanja, iz kojeg je mali korak u ratno, što ga Bošnjaci pripremaju, i stalno zagrijavaju, vidi se i razlog bošnjačke manipulacije sa hrvatskom školskom djecom, koja ima za cilj gašenje dviju škola pod jednim krovom. Zapravo gašenje hrvatske škole kako bi se lakše manipuliralo i sa hrvatskom djecom koja bi bila primorana ići u istu školu sa bošnjačkom, budućim askerima.
 
Ništa manje nije vidljivo u svemu tome i bošnjačko protivljenje izmjenama Izbornog zakona u BiH. Treba sve učiniti, a i čini se da hrvatska djeca zajedno sa svojim roditeljima ne prolaze, ne odrastaju, ne sudjeluju u demokratskom procesu biranja vlastiti političkih predstavnika. Taj im posao, tu nacionalnu dužnost i obvezu demokratskih vrijednota Bošnjaci nastoje da im zauvijek otmu i zabrane, pokazujući se dobrotvorima, mi ćemo to obavljati za vas. Bošnjaci im govore,mi ćemo birati naše, kao predstavnike vaše.
 
U takvoj amanetiziranoj Bosni i Hercegovini koalicija sultan Erdoğan i vezir Bakir drži taocima sve nemuslimane unitarističko centralističkom politikom, koju opravdavaju, u slojevitoj i nacionalno vjerski podijeljenoj zemlji suverenih i konstitutivnih naroda, neprihvatljivim  i neprimjenjivim demokratskim vrijednostima, „jedan čovjek jedan glas“. Demokratska vrijednost Zapadnog svijeta, jedan čovjek jedan glas, izvediva je i primjenjiva u nacionalnim beha entitetima, bošnjačkom, srpskom i hrvatskom. Što je jedino pravedno i trajno rješenje beha problema.
 
Da je neprihvatljiva u Bosni i Hercegovini, da je nedemokratska, da je diktatorska brojnijeg nad malobrojnijim narodom, pokazuje muslimansko bošnjački „demokratski“ izbor Željka Komšića za hrvatskog člana tronacionalnog beha Predsjedništva. Kada bi se ta „demokratska“ formula, na bošnjački način, primjenjivala u  dvoentietskoj i tronacionalnoj Bosni i Hercegovini u Predsjedništvu BiH uvijek bi bila tri Bošnjaka muslimana, i predstavljali bi Bošnjake, Srbe i Hrvate. Zapravo predstavljali bi svoj bošnjački narod.
 

Vinko Đotlo, Švicarska

Anketa

Hoće li A. Plenković, unatoč svemu, pokušati u Saboru progurati zlokobnu Istanbulsku konvenciju?

Subota, 17/03/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1219 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević