Get Adobe Flash player

Tajni plan Europske unije = mediteranske, euroafričke azijske unije na putu ostvarenja
 

 
Ovaj tekst sam pisala u vrijeme imigrantske krize, seobe naroda, u vrijeme predsjedničkih izbora 2015., ali je on u ovom trenutku jednako aktualan, ako ne još i aktualniji jer se sastanak održava "neobvezno" u Marrakeshu za kojeg je još davne 1997. znalo. To ese vidi na ovim poveznicama:
http://balder.org/avisartikler/Links-Euromed-Articles-Index.php
http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English.php
http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php
http://www.europereloaded.com/why-is-nobody-talking-about-the-union-for-the-mediterranean/
http://churchandstate.org.uk/wordpressRM/wp-content/uploads/2016/12/prey-relativism-dec-16.jpg
Euroafrika je najveća opasnost za sve europske narode, europsku civilizaciju, kulturu, način života, katoličku vjeru i sve druge kršćanske vjere. To je očajnička predizborna poruka i poruka za budućnost naroda osobe zdravog razuma - domoljuba  guskama u magli! Moje pitanje je: što stranke nude kao projekte za obranu, održanje i očuvanje domovine Hrvatske u ovim izvanrednim okolnostima seobe naroda koja će trajati desetljećima? UN govori o 159 milijuna afričko-azijskog stanovništva koje treba u narednim godinama napučiti Europu. Najprije se ratom poravnao teren da se ljude prisili da nezaustavljivo krenu, i to bez dokumenata (kaos) a onda ih se vodi pomoću izuzetno preciznih priručnika, pomno programiranim telefonskim vodičima, službama koje djeluju na terenu, twitterom i novcem koji curi iz Rotschildovih džepova, te Saudijaca i Emirata koji će izgraditi 200 džamija u Njemačkoj. Oko 4000 džihadista je ušlo s izbjeglicama, a prošlog tjedna nakon ruskog djelovanja u Siriji 600 ih je nagnalo u bijeg i krenulo preko Turske s izbjeglicama.

Traži se državnik poput dr. Franje Tuđmana koji ima viziju i koji će u olujnim vremenima očuvati hrvatsku lađu na površini 

Kako su mizerni političari koji svakoga dana u opasnim vremenima ruše ugled i autoritet instituta Predsjednice Republike! Nesvjesni da ih se iz veleposlanstava pomno gleda i analizira i zaključuje o stanju u Hrvatskoj. Užasno je slušati govore političara SDP-a i HDZ-a, drugih stranaka i pojedinaca koji se natjeću na izborima u namjeri da vode državu s teškim problemima i njezin narod, a koji ne vide da izbjeglička kriza nije spontana nego režirana. Oni nemaju plan za slučaj ako se granice Austrije i Mađarske odjednom zatvore. Čula sam u jednoj radio emisiji zamjenicu ministra Ranka Ostoića. Upitana što će biti ukoliko Hrvatska bude morala prihvatiti veliki dio izbjeglica – odgovorila je: Nema problema, 100.000 Hrvata je prošle godine napustilo Hrvatsku, naselit ćemo izbjeglice!!! 

Izbjeglička kriza je središnji problem narednog desetljeća po čijem će se rješenju Republika Hrvatska održati na životu ili propasti. Slušam u radioemisijama geopolitičare (čast generalu Domazetu) stručnjake, odgovorne i novinare koji nemaju pojma o fundamentalnom događaju u vremenu u kojem živimo. Nemoguće je ostvariti bilo kakav politički program, reforme, vraćanje vanjskog duga, povećanje proizvodnje, rješenja problema nezaposlenosti  sa kolonama izbjeglica koje će se nastaviti godinama i s općom političkom i strateškom nesigurnošću svake vrste koju ta seoba donosi sa sobom. Tim više što smo pojurili da predamo svoj suverenitet nadnacionalnom tijelu i ne možemo planirati vlastita rješenja dok nam ih Beograd, pardon, Bruxelles, ne odobri. (Naši novinari snishodljivo pitaju političare jesu li nas u Bruxellesu pohvalili? Mališani u najoštrijoj borbi za život očekuju da ih poglade po glavi i progutat će sve što se od njih traži.)

Kako izliječiti i obnoviti Hrvatsku i hrvatski narod kad se svi natjecatelji na izborima kunu u Europsku uniju koja se raspada i potapa Europu i njene narode. Ako se i ne raspadne ima već dosada zakonska rješenja totalitarističke države uključujući najteže kazne za kritičko mišljenje i za verbalni delikt. Sve podatke i tekstove deklaracije iz Barcelone iz 1995., tekstove Euro-mediteranske unije, zakonska i druga rješenja pronašla sam na blogu danskog novinara Andreasa Bruuna Larsena (www.balder.com s dodatkom Coudenhove-Kalergi) koji godinama profesionalno i kritički promatra rad Europske unije - globalističke organizacije koja nas uvodi u Novi Svjetski Poredak.

Europsku uniju je utemeljio grof Richard Nikolaus Coudenhove Kalergi 1922., početno kao Pan-Europu, pokret kojim je zamislio ujediniti Europu s njenim afričkim kolonijama kako bi mogla na svjetskoj pozornici igrati ulogu velike sile. Dakle Pan-Europa je zamišljena kao Euroafrika, Eurarabija, Euraoazija. Ako zaželite pretraživati internet po tim ključnim riječima naći mnogo interesanthih informacija uključujući i znanstvene radove i doktorske disertacije. Nagrada koju Europska unija dodjeljuje svake dvije godine najzaslužnijima za ostvarenje te monstruozne ideje zove se po svom utemeljitelju grofu Coudenhove Kalergiju koju su u protekle četiri godine dobili Angela Merkel i barun Herman Van Rompuy, a 2017. i papa Franjo. Utemeljitelj je zamislio nedemokratsku Europu kojom će upravljati neoaristokratska sinarkistička elita. Zato se Europska Komisija i Europsko vijeće na stavljaju na izbor, a i Europski Parlament nije pravo demokratsko tijelo koje ima uvida i koje može donositi odluke koje bitno mijenjaju ono što je zamislilo Europsko vijeće i Komisija. Uz Europski Parlament u neposrednoj blizini zasjeda i Židovski europski parlament. Stanovništvo koje ima nastavati Europu – Eurafriku – u budućnosti bit će prisilno izmiješano s afričkoazijskim stanovništvom da se dobije podklasa bezvrijednog genetskog naslijeđa europskog podčovjeka koji može ropski raditi i njime će se moći lako upravljati. Bit će bez vjere - umno nesposoban shvatiti transcendentalno. U tom smislu ostvaruju se ciljevi dugoročno, daleko od očiju javnosti. U dubokoj pozadini drugih političkih zbivanja napreduje program deklaracije iz Barcelone 1996., Euromediteranske unije, Eurabije, Eurafrike i ide polako ali sigurno svome cilju. Cilj tog programa je uništenje bijele rase i katoličke i kršćanske Europe kakvu ste dosada poznavali. 

Živimo u vremenu koje je gore od vremena propasti Rimskog carstva, s razlikom što propast Carstva nije bila planirana a Euroarabija, Euroafrika jest. Nemamo više domovina nego samo jednu. Obranimo je kao 1991. Pozivam sve razumne ljude i domoljube da se odvrate od sitnih sebičnih ciljeva i ujedine na ostvarenju projekta Hrvatske, domovine katoličkog hrvatskog naroda i drugih naroda koji u njoj žive a kojima jednako prijeti ista kolektivna opasnost. Cilj nasilnog uvođenja tolikog broja islamskih migranata je uništenje bijele rase, svake kršćanske vjere, katoličke vjere, pomoću islama, a poslije će prema programu Alberta Pikea i Giuseppe Mazzinija uništiti i muslimane.
 
EVO VAM PROGRAMA JEDNOG OD PROTAGONISTA REALIZACIJE COUDENHOVE-KALERGI PLANA STVARANJA EUROPSKOG PODČOVJEKA - EUROAZIJSKOG NEGROIDA. NICOLAS SARKOZY PORUČUJE OTVORENO 2008.: MORAT ĆETE SE MIJEŠATI HTJELI ILI NE HTJELI INAČE IDU DRŽAVNE SANKCIJE. BIT ĆETE KAO STOKA KOJU ĆE NASILNO DRŽAVA PARITI.
 
Sarkozy - europlan uživo: YOUTUBE: https://youtu.be/I8yaiN6ew_g?t=16
Euromediteranski program je propagandni aparat Fondacije Anna Lindh koju je osnovala Arapska liga, EU, Europsko vijeće i UNESCO.
 

(Kornelija Pejčinović, prof.)


Pročitajte pažljivo nepoznati – tajni plan EU na kome se praktično radi od 1973 g. Tajni sporazum Europske unije s 10 zemalja sjevernoafričkog kontinenta. Slobodna muslimanska imigracija u Europu. Euromediterraniean je korak bliže Svjetskoj vladi. 

Sažetak Euro-Mediteranske deklaracije potpisane u Barceloni 1995.
 
Original tekst Barcelonske deklaracije 27.-28. 11. 1995
Euro-Mediteranska deklaracija je usaglašena između EU i Maroka, Alžira, Tunisa, Egipta, Jordana, Palestinskih predstavnika, Sirije, Libanona, Turske i Izraela.
Ona utvrđuje usaglašeno partnerstvo između ostaloga u:

1. Uspostavljanju zone slobodne trgovine i ekonomsku integraciju koja će početi 2010.
2. Značajno veća financijska sredstva za partnere
3. Partnerstvo u kulturi

EU nudi narodima 9 muslimanskih zemalja slobodno kretanje dobara, usluga, kapitala i stanovništva unutar EU. 

Za konkretne političke i ekonomske promjene EU-a nudi partnerima integraciju i veliko untarnje tržište EU-a i mogućnost postizanja slobodnog protoka dobara, usluga, novca i stanovništva. 
Dodatni sporazumi su sastavljeni za sve države osim za Siriju kojoj će biti ponuđen 2009.
Ovo je sažetak zaključaka Sastanka ministara vanjskih poslova Euro–Mediterana, Napulj, 2.-3- prosinca 2003.
Andreas Bruun Larsen – potvrđuje prepiskom od 12. 9. 2006 s danskim premijerom Rasmusenom – da mu je ovaj odbio odgovoriti na pitanje zašto su vlada i mediji skrivali Euromediteranski projekt 13 godina. Premijer je odbio odgovoriti.

- EU nudi populaciji 9 muslimanskih zemalja slobodnu razmjenu dobara, usluga, kapitala i stanovništva unutar EU-a
- Pregovori o ulasku Turske u EU počeli su 2005.
- Proširenje Mediteranske unije unutar mediteranskog projekta 14. 7. 2008.

"Možemo reći da je ovakvo postignuće uspjelo jedino antičkom Rimu. Stvorena je Mediteranska unija", izjavljuje Nicolas Sarkozy
Konferencije i Unija Magreba, forum na najvišoj razini. 
(Citat iz Der Spiegela on line 14. 7. 2008.)
Godine 2002. izjavljuje Louis Michel, belgijski ministar vanjskih poslova i član Europske komisije:"EU će obuhvatiti čitavu mediteransku regiju, uključujući sjevernu Afriku i Srednji istok."
(Brussels Journal, 27. 3. 2007.)

Maroko na putu za Uniju

"Sedmom sastaku Vijeća za pridruživanje EU - Maroko, EU je odobrio paket mjera za osiguravanje partnerstva s Marokom na političkom i sigurnosnom planu i obuhvatniji ugovor o postupnoj integraciji Maroka u različite sektorske politike EU-a i razvoj razmjene narod – narodu." 
(EU Press Release, 13. 10. 2008.)

- Kulturna politika mora izbjegavati razlikovanje između "oni" i "mi" čak i spominjanje "ostali", jer to otvara vrata nametanju kolektivnog identiteta pojedinačnoj osobi. 
To izjavljuje Traugott Schoefthaler, bivši predsjednik fondacije Anna Lindh, koja je dio euro- mediteranskog propagandnog aparata.

Dansko ministarstvo vanjskih poslova uči nas da se odreknemo svojih "stereotipa i predrasuda" i da se okrenemo prema islamskoj kulturi, na to se odnosi Euromediteranski program – propagandni aparat Fondacije Anna Lindh koju je osnovala Arapska liga, EU, Europsko vijeće i UNESCO.
- "Mi ćemo se uhvatiti u koštac s predrasudama i neznanjem i promijeniti novinarstvo svakodnevnih novosti da se više bavi svakodnevnim životom običnih ljudi što će stvoriti identifikaciju i oduševljenje zbog interkulturnog razumijevanja. Mi ćemo napasti naše stereotipne slike o stranim narodima i kulturama i učiniti da to zaživi na javnim mjestima, u medijim i u oglašavanju." 
- "Mi ćemo utjecati na školske programe tako da postanu multikulturalni na način da revidiramo sadašnje udžbenike i obrazovni materijal. Organizirat ćemo Festival muslimanske mladeži koji će trajati 6 tjedana 2006. u Danskoj."
To se može pročitati u govoru Olafa Gerlacha Hansena, pročelnika "Danskog centra za kulturu i razvoj" (CCD) koji vodi dansko Ministarstvo vanjskih poslova. To je dio govora 13. 5. 2005. u Rabatu.

Novinar Andreas Bruun Larsen: "U jednoj prepisci, 12. 9. 2005. danski premijer je odbio odgovoriti na moja pitanja o gore navedenoj obrazovnoj politici koju je inicirala Arapska liga i EU."
EU i Danska vlada CCD potpisali su korporacijski sporazum s
Islamskom organizacijom za obrazovanje, znanost i kulturu koja ima za cilj, prema članku 5a programa ISESCO širiti muslimanski način razmišljanja i načina života po cijelom svijetu.
 
Euromediterraniean je korak bliže Svjetskoj vladi

Financial Times od 8. 12. 2008 najavljuje da dolazi SVJETSKA VLADA: Kada budu moguće transkontinentalne demokracije i korporativne zajednice mogući globalni demokratski poredak je iza ugla. (Nova Europa, potpuno novi program ljevog centra za razdoblje 2004. – 2009.). Globalna demokracija znači Svjetski parlament Ujedinjenih naoda. Campaign for a United Nation Parlamentary Assembly

Zealous Muslim immigrants crowding to Denmark are being heartily welcomed by the Danish government 
Muslimanskoj imigraciji koja je nagrnula u Dansku srdačnu dobrodošlicu poželila je danska vlada.

Europska odluka protiv rasizma i ksenofobije koju je prihvatio Europski Parlament 2008.: 
- Ovakvo ponašanje rasističko i ksenofobno s namjerom je kažnjivo u EU-u i u državama članicama: Javno poticanje na nasilje i mržnju čak i širenjem rasprava, vjerskih slika i drugog materijala usmjerenog na bilo koju grupu ili osobe ili članove takvih grupa koje se odnose na rasu, boju, religiju ili na nocionalno ili etničko podrijetlo.
- Javna obrana ili poricanje ili omalovažavanje zločina genocida, zločina protiv čovječanstva, ratnih zločina, kako je to definirao Međunarodni sud za ratne zločine u Nürnbergu (članak 6., 7., 8.). 
- Takvo ponašanje je kažnjivo prema kaznenom zakonu s najmanje 1-3 godine zatvora. (Iz odluka o Rasizmu i ksenofobiji). Verbalni delikt- zar ne!
Europski zakon o uhićenju sada omogućava izručenje na pr. danskog državljanina bilo kojoj državi koja to zatraži, i za one delikte, uvrjede koje u Danskoj nisu kažnjivi. Problem je, na pr: s Njemačkom to može značiti razliku između 60 dana u Danskoj, 5 godina nesuspenzivnog zatvora, na pr. za prodaju "nacističke glazbe".

Novine, radio i televizija kontrolirani su na višim razinama i šute o Euromediteranskom projektu / Mediteranskoj uniji

- "Za Europu je sloboda izražavanje središnja vrijednost i tradicija. Sloboda izražavanja ovisi o odgovornosti i ponašanju pojedinaca.
-   Mi mislimo da mediji ne smiju biti regulirani izvana, nego da morate naći načina da ih vi sami regulirate.
- Što se tiče pitanja samo regulacije, ono zahtijeva razmišljanje o potrebi discipline unitar vlastitih profesionalnih tijela na koje mi možemo značajno utjecati."
Izjava Benite Ferrero Waldner, članice EU Komisije za vanjske poslove i Europsko susjedstvo odabranim predstavnicima Euromediteranske zone u Beču u 22. 5. 2006.
 
Evo okvira za pregled sugestija kako obuzdati slobodu govora u EU-u: Racism, Xenophobia and the Media Towards respect and understanding of all religions and cultures (An EU seminar in the framework of the Euro-Mediterranean Partners hip 
Vienna, 22-23 May 2006 
organised by: 
Austrian Presidency of the European Union 
European Commission 
European Monitoring Centre on Racism and Xenophobi a (EUMC)
Conference Report & Documentatio)

Europski novinari su uznemireni zbog miješanja politike u posao izdavačkih kuća pod prijetnjom i to čak zatvorom. 
(Europaeische Journalisten schlagen Alarm)

Andreas Bruun Larsen novinar i bloger:
- Najveća izdaja u povijesti
- Može li itko navesti čin veće izdaje u Europi od Euro-mediteranske deklaracije i projekta?
Ovaj letak je u Danskoj bio umnožen u relativno malom broju primjeraka, ali je ipak podigao veliku prašinu. Letak ne uključuje silne napore pranja mozga od strane Euromediterranie. 
Tijekom 12 godina europski političari i mediji su potpuno prekrili šutnjom strahotu Euromediterskog projekta i koji je ustvari započeo već 1973. s europsko-arapskim razgovorima što nije bilo ništa drugo nego podčinjavanje Islamu.
(Eurabia, 2005.)

EU daruje slobodno kretanje muslimanima iz 9 arapskih zemalja po Europi. Stoga Euromediteranski projekt radi na uništenju našeg genetskog naslijeđa, naše antičke europske kulture, religije i identiteta, uranjanjem u potpuno neželjeni islamski identitet, i to za kratko vrijeme, nakon otvaranja vrata brzorastućoj stopi nataliteta fanatičnog islama koji ne može preživjeti kod kuće. Već i sada stopa rasta muslimana prijeti preživljavanju europske kulture. Naši političari izgleda da koriste Islam kao promišljeno sredstvo za uništenje našeg identitetal, kulture, kršćanske vjere i nacionalnih država u ime globalizma koji se u originalu zove novi svjetski poredak koji je pet puta naglasio predsjednik Bush senior za vrijeme prvog iračkog rata, a kasnije ga je koristio Mihail Gorbačov.

Euromediteranski projekt nije samo cigla za masone globaliste, to je idealni model za jednu svjetsku državu. Eurabia = Euro-Arab Partnership. U svakom slučaju spoznaja za sadržaj Euromediteranskog projekta bi moralo biti dovoljan poticaj za daljnje NE na nacionalnim referendumima o novom EU-ovom sporazumu koji je već pripremljen za implementaciju Euromediterana kao Unije. Usput rečeno, od 2005. Euromediteranska parlamentarne skupina se sastaje redovito. 
(Margot Walstrom: The European Neighbourhood Policy end the Euro- Mediterranean partnership.)

Izgleda da se naši političari boje referenduma i pokušat će da umjesto referendumom Projekt ozakone "mini ugovorima" i to polako.
- Jesmo li nemoćni pred tim diktatorskim inicijativama EU-a? 
- Nismo, ako možemo mobilizirati dovoljno ljudi za prosvjed putem blogova. Tako možemo osvojiti pristup medijima. 
(Andreas Brunn Larsen)

Otomanska Turska je poražena bitkom kod Beča 1683. u kojoj je sudjelovala cijela katolička Europa, u kojoj je poginuo poljski kralj Jan Sobieski, Juraj Križanić i mnogi znameniti Hrvati i Europljani.  Čemu je Hrvatska branila Europu od Turaka i Islama i bila predziđe kršćanstva tijekom 500 godina, kad se sada toj istoj Europi i Hrvatskoj prijeti Islamom, pitajte se!? 
 

Tekst izabrala i s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Za koga ćete glasati na izborima za Europski parlament?

Četvrtak, 25/04/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 904 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević