Get Adobe Flash player

Slom hrvatske politike prema pravima Hrvata u Bosni i Hercegovini

 
 
Republika Hrvatska kao potpisnica Daytonskih sporazuma obvezna je voditi brigu, među inim, i o pravima Hrvata kao konstitutivnog i jednakopravnog naroda u Bosni i Hercegovini. Na žalost, hrvatska vlast nije ništa učinila na sprječavanju glasanja po neustavnom izbornom zakonu time je na izravan način doprinijela poniženju hrvatskog naroda, prema kojemu predstavnika hrvatskoga naroda u kolektivnom Predsjedništvu izabiru i pripadnici drugoga naroda.
http://istinomjer.ba/wp-content/uploads/sites/5/2015/04/zeljko-komsic-i-bakir-izetbegovic-600x450.jpg
Željko Komšić i Bakir Izetbegović
 
Izbor Željka Komšića, koji se nikada nije izjasnio da pripada hrvatskom narodu i da mu je stalo do hrvatskih interesa i prava, predstavlja pravu sramotu za tu državu, Europsku uniju i njezinu nepravednu politiku prema Hrvatima u BiH, Hrvatsku, bošnjački korpus u BiH, SAD… Što su, primjerice učinile hrvatske vlasti? Predsjednik Vlade Plenković, osim što je hodao po Mostaru i kasno davao podršku Draganu Čoviću, na mjestima gdje se odlučuje o ravnopravnosti hrvatskoga naroda (EU i SAD) ništa nije učinio. Zato ga čeka mjesto kod Junckera i soroševskih globalista i masona. Pitanje je što su učinili ili pokušavali predsjednica države, predsjednik Sabora, ministrica vanjskih poslova, oporba…. Ništa, veliko ništa. Tzv. hrvatska televizija u izbornoj noći nije čak našla za potrebnim prenositi izborno ozračje u BiH, koje bi, nažalost, svjedočilo o novoj sramoti tzv. hrvatske državne politike.
 
Stara poslovica kaže: Kako siješ tako ćeš i žeti! Tragično, žalosno i istinito: A zašto bi Hrvatima u Bosni i Hercegovini bilo bolje nego Hrvatima u Hrvatskoj?! Doista, ZAŠTO?!
 

Mijo Ivurek, Zagreb

Komentari   

0 #3 kriza 2018-10-13 09:49
"Plenković,Pupo vac,Kolinda,Vuč ić i Dodig doživjeli su teški poraz u BiH." "Dragan Čović-potrošeni operativac beogradskih nalagodavaca!" "Čović je isluženi i kompromitirani političar koji čuva fotelju i nije ga briga za narod u koji se zaklinje.Drugim rječima tipični Hadezeovac." "Da bi bilo obranjeno bratstvo i jedinstvo, ja ću Dragan Čović,stati na vrata sa Duškom Vučjakom i Samilom Klarićem da Jurovicki ne može ući u SOKO!",grmio je na sastanku odani jugoslaven Dragan Čović." "Zbog ega Jugoslavena Čovića Hrvati nemaju člana Predsjedništva BiH!" itd.

Klikni ovdje i pročitaj još i više: www.mega-media.hr
Citat
0 #2 Protivnici 2018-10-11 10:42
od tite do komšića oni su svi jednaci, njihovi djedovi i očevi stvorili su prvu i drugu jugoslaviju, sa njom vladali i nevine progonili,a danas to čine njihova djeca, nažalost i dosta slipića u Crkvi,tu se nema za koga glasati, niti koga osuđivati, oni su svi isti imenom i prezimenom jugoši, protivnici Hrvatske Države Amen i uskličnik!
Citat
0 #1 prdoljak 2018-10-08 10:41
Zapravo je ovim učinjena nepopravljiva šteta bošnjačko - hrvatskim odnosima koji ni inače nisu idilični i Hrvati BiH su gurnuti u suradnju sa Dodikom.
Slična situacija kao u Kraljevini Jugoslaviji i SFRJ,znamo kako je završilo!
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Nakon što je T. Ivić 16. VI. 2019. položio vijenac na kojem piše "Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković herojima Sutjeske", svatko tko i dalje u HDZ-u podržava Plenkovića je izdajnik. Slažete li se?

Srijeda, 19/06/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1085 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević