Get Adobe Flash player

Slom hrvatske politike prema pravima Hrvata u Bosni i Hercegovini

 
 
Republika Hrvatska kao potpisnica Daytonskih sporazuma obvezna je voditi brigu, među inim, i o pravima Hrvata kao konstitutivnog i jednakopravnog naroda u Bosni i Hercegovini. Na žalost, hrvatska vlast nije ništa učinila na sprječavanju glasanja po neustavnom izbornom zakonu time je na izravan način doprinijela poniženju hrvatskog naroda, prema kojemu predstavnika hrvatskoga naroda u kolektivnom Predsjedništvu izabiru i pripadnici drugoga naroda.
http://istinomjer.ba/wp-content/uploads/sites/5/2015/04/zeljko-komsic-i-bakir-izetbegovic-600x450.jpg
Željko Komšić i Bakir Izetbegović
 
Izbor Željka Komšića, koji se nikada nije izjasnio da pripada hrvatskom narodu i da mu je stalo do hrvatskih interesa i prava, predstavlja pravu sramotu za tu državu, Europsku uniju i njezinu nepravednu politiku prema Hrvatima u BiH, Hrvatsku, bošnjački korpus u BiH, SAD… Što su, primjerice učinile hrvatske vlasti? Predsjednik Vlade Plenković, osim što je hodao po Mostaru i kasno davao podršku Draganu Čoviću, na mjestima gdje se odlučuje o ravnopravnosti hrvatskoga naroda (EU i SAD) ništa nije učinio. Zato ga čeka mjesto kod Junckera i soroševskih globalista i masona. Pitanje je što su učinili ili pokušavali predsjednica države, predsjednik Sabora, ministrica vanjskih poslova, oporba…. Ništa, veliko ništa. Tzv. hrvatska televizija u izbornoj noći nije čak našla za potrebnim prenositi izborno ozračje u BiH, koje bi, nažalost, svjedočilo o novoj sramoti tzv. hrvatske državne politike.
 
Stara poslovica kaže: Kako siješ tako ćeš i žeti! Tragično, žalosno i istinito: A zašto bi Hrvatima u Bosni i Hercegovini bilo bolje nego Hrvatima u Hrvatskoj?! Doista, ZAŠTO?!
 

Mijo Ivurek, Zagreb

Komentari   

0 #3 kriza 2018-10-13 09:49
"Plenković,Pupo vac,Kolinda,Vuč ić i Dodig doživjeli su teški poraz u BiH." "Dragan Čović-potrošeni operativac beogradskih nalagodavaca!" "Čović je isluženi i kompromitirani političar koji čuva fotelju i nije ga briga za narod u koji se zaklinje.Drugim rječima tipični Hadezeovac." "Da bi bilo obranjeno bratstvo i jedinstvo, ja ću Dragan Čović,stati na vrata sa Duškom Vučjakom i Samilom Klarićem da Jurovicki ne može ući u SOKO!",grmio je na sastanku odani jugoslaven Dragan Čović." "Zbog ega Jugoslavena Čovića Hrvati nemaju člana Predsjedništva BiH!" itd.

Klikni ovdje i pročitaj još i više: www.mega-media.hr
Citat
0 #2 Protivnici 2018-10-11 10:42
od tite do komšića oni su svi jednaci, njihovi djedovi i očevi stvorili su prvu i drugu jugoslaviju, sa njom vladali i nevine progonili,a danas to čine njihova djeca, nažalost i dosta slipića u Crkvi,tu se nema za koga glasati, niti koga osuđivati, oni su svi isti imenom i prezimenom jugoši, protivnici Hrvatske Države Amen i uskličnik!
Citat
0 #1 prdoljak 2018-10-08 10:41
Zapravo je ovim učinjena nepopravljiva šteta bošnjačko - hrvatskim odnosima koji ni inače nisu idilični i Hrvati BiH su gurnuti u suradnju sa Dodikom.
Slična situacija kao u Kraljevini Jugoslaviji i SFRJ,znamo kako je završilo!
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Jesu li hrvatske vlasti dobro postupile što su dozvolile da se u Muzeju Mimara slavio Dan agresorske "Vojske Srbije"?

Subota, 23/02/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 953 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević